christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παρντον, αλλα δεν μου έχει τυχει ποτέ να βρωμάει έτοιμη σαλάτα και να την πλένω 100 ώρες. Άσε που όταν παίρνεις φαϊ για ένα άτομο είναι εξυπηρετικό το σύστημα γιατί αν πάρεις ολόκληρο μαρούλι πχ. θα χαλάσει πριν προλάβεις να το φας. Τί να πω... μπορεί η μάρκα που φέρνει το δικό μου σούπερ να μην είναι καλή ή να μην συντηρείται σωστά... πάντως πολύ θα με βόλευε αλήθεια και δεν είμαι και καμια περίεργη αλλά μόλις ανοίγω τη σακούλα μου σκάει η μυρωδιά στη μύτη έντονα
YiN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τί να πω... μπορεί η μάρκα που φέρνει το δικό μου σούπερ να μην είναι καλή ή να μην συντηρείται σωστά... πάντως πολύ θα με βόλευε αλήθεια και δεν είμαι και καμια περίεργη αλλά μόλις ανοίγω τη σακούλα μου σκάει η μυρωδιά στη μύτη έντονα Βασικά παίζει απλά να είχε μείνει παραπάνω απ'οτι πρέπει στο ράφι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλά μου φάνηκαν τα έτοιμα και από γεύση και ποιότητα, αλλά υπάρχει και το θέμα της τιμής. Βέβαια άμα βαριέσαι, προκειμένου να τα ακουμπάς μετά σε διατροφολόγους και γυμναστήρια, καλύτερα εκεί. Αυτόν τον καιρό, όμως, το σουξέ είναι ένα: ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, αλάτι, ρίγανη, λαδάκι και είσαι κομπλέ. Δροσερή και ελαφριά. Πραγματικά δε θέλω τίποτα άλλο. Τρώω κάθε μέρα (καμιά φορά και δύο).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπα. Καμιά φορά μια φέτα μαύρο πολύσπορο για το φινάλε (εκεί που έχουν μείνει όλα αυτά τα υπέροχα μυρωδάτα ζουμάκια με ίχνη από κρεμμυδάκια). Α! Και πιπεριές!
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και που να αρχισεις manuel να δουλευεις με το αλατι/ξυδι/ζαχαρη ωστε να αναγεις τις γευσεις του κρεμμυδιου και του αγγουριου (τουρσαρισμα) Ευα πατζαρια endive καραμελωμενα καρυδια κατσικισιο τυρι και καρδαμο και μια vinegraite με μελι (και τρουφα), παιχνιδι ισοροπιας μεταξυ γλυκου/πικρου και υφης απο το μαλακο στο σκληρο, το endive παιζει και το ρολο του πιατου μιας και το γεμιζεις με τα υπολοιπα υλικα. Christiana οι σαλατες αυτες ειναι μεσα σε κλειστη ατμοσφαιρα. Οταν κατσει πολυ στο ραφι, ο αερας ποτιζει με την μυρωδια του παλιου μαρουλιου. Οσο και να την πλυνεις, το μυαλο σου εχει συνδιασει την μυρωδια με το μαρουλι και θα συνεχιζει να σου μυριζει.
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και που να αρχισεις manuel να δουλευεις με το αλατι/ξυδι/ζαχαρη ωστε να αναγεις τις γευσεις του κρεμμυδιου και του αγγουριου (τουρσαρισμα) Ευα πατζαρια endive καραμελωμενα καρυδια κατσικισιο τυρι και καρδαμο και μια vinegraite με μελι (και τρουφα), παιχνιδι ισοροπιας μεταξυ γλυκου/πικρου και υφης απο το μαλακο στο σκληρο, το endive παιζει και το ρολο του πιατου μιας και το γεμιζεις με τα υπολοιπα υλικα. Christiana οι σαλατες αυτες ειναι μεσα σε κλειστη ατμοσφαιρα. Οταν κατσει πολυ στο ραφι, ο αερας ποτιζει με την μυρωδια του παλιου μαρουλιου. Οσο και να την πλυνεις, το μυαλο σου εχει συνδιασει την μυρωδια με το μαρουλι και θα συνεχιζει να σου μυριζει. τα endives ομως ειναι λιγο πικρα. πρεπει να ειναι βρασμενα απο πριν; και τα πατζαρια; την τρουφα ας την αφησουμε καλυτερα
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 endives ωμα, πατζαρια μαγειρεμενα. Επισης παει με το μπλε τυρι το πατζαρι, και το βαλσαμικο ξυδι (αν και το βαλσαμικο πλησιαζει σε τιμη τρουφας), και το σκορδο οπως ειπανε. Ανδρεα, σταματα να τρως cinnabon, βρες δουλεια που θα σου απασχολει το μυαλο/σωμα και θα χασεις κιλα.
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 endives ωμα, πατζαρια μαγειρεμενα. Επισης παει με το μπλε τυρι το πατζαρι, και το βαλσαμικο ξυδι (αν και το βαλσαμικο πλησιαζει σε τιμη τρουφας), και το σκορδο οπως ειπανε. Ανδρεα, σταματα να τρως cinnabon, βρες δουλεια που θα σου απασχολει το μυαλο/σωμα και θα χασεις κιλα. βαλσαμικο εχω βρε. πως το τρωω νομιζεις το chèvre chaud με χτυπημενο βαλσαμικο,λαδι και μελι.
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κανονικο βαλσαμικο λεω! http://en.wikipedia.org/wiki/Balsamic_vinegar#Aceto_Balsamico_Tradizionale και τιμη: http://www.nifeislife.com/traditional-balsamic-vinegar-from-modena-years-10cl-p-783.html
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν μας χεζεις λεω εγω. που θες και ξυδι των 100 ευρω.
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Λοιπον ηρθε η ωρα της αποκαλυψης της πιο καλης διατροφης! DISCLAIMER: Δεν κανει για εφηβους,η για καποιους που ειναι πολυ αδυνατοι.Αν καποιος εχει μια ιδαιτεροτητα στην υγεια του,να μην κανει τιποτε αν δεν συμβουλευτει γιατρο.Επισης δεν κανει για οσους θελουν να αποκτησουν μεγαλη μυικη μαζα ,οπως οι bodybuilders.Με το συστημα αυτο εχεις καλη μυικη μαζα,αλλα οχι πολυ μεγαλη.Η εμφαση δινεται στην αποτοξινωση και γραμμωση.Αλλα παλι τι να τους κανει καποιος τους μεγαλους μυες αν δεν φαινονται γιατι ειναι καλυμενοι απο λιπος και τα μπρατσα του ειναι χλαπατις,χλουπατις? Πριν 6 περιπου χρονια ειχα παραμελησει το σωμα μου και αποφασισα να το ξαναφτιαξω,κατι που κατα μεγαλο ποσοστο το εχω καταφερει.Εχω φτιαξει ενα καλο οικοδομημα αλλα τωρα δουλευω τις λεπτομερειες.Εδω και εναμισι χρονο ομως ειχα κολλησει στο ιδιο βαρος χωρις αποτελεσμα.Το υψος μου ειναι 1,80 cm και ζυγιζω 100 κιλα αλλα φαινομαι πολυ λιγοτερο γιατι εχω πολυ μυωδεις πλατες και ποδια.Βεβαια εδω και 5 χρονια κανω ερασιτεχνικο bodybuilding οποτε μην σας κανουν εντυπωση τα 100 κιλα.Εχω αποκτησει και καλη μυικη μαζα.Ομως οπως ειπα δεν κατεβαινε η βελονα κατω απο τα 100 οτι και αν εκανα. Μου αρεσει η ερευνα και η αιρετικη σκεψη.Οπως ειπε ο Einstein αν μια θεωρια δεν ειναι εκκεντρικη και παραξενη δεν εχει ουσια.Συμβολικα το ελεγε βεβαια εννοωντας οτι το σωστο επιστημονικο μυαλο δεν πρεπει να ειναι συντηρητικο και κολλημενο στις υπαρχουσες ιδεοληψιες. Οταν βρηκα λοιπον την warrior diet, στην αρχη μου φανηκε περιεργη και ψιλομουφα,ειμουν ετοιμος να μην προχωρησω στην μελετη της οταν προσεξα το εξης.Ο τυπος που την προωθουσε συμβουλευε να τρωμε μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.Μονο και μονο για αυτον τον λογο την μελετησα.Επειδη εχω συγγενεις βιομηχανους ξερω απο πρωτο χερι οτι οι περισσοτερες μελετες ειναι καθοδηγουμενες απο την βιομηχανια για να σε κανουν να καταναλωνεις τα προιοντα τους,τις περισσοτερες φορες μη φυσικα προιοντα.Αρα να συμβουλευει καποιος κατι που ειναι κοντρα στο πνευμα του καπιταλισμου ηταν ενδιαφερον και για αυτον τον λογο μελετησα την διαιτα την εφαρμοσα και ειναι εξαιρετικα σωστη και πετυχημενη για μενα. Η διατα αυτη εν ολιγοις λεει τα εξης: Τερμα τα προπαρασκευσμενα και λιπαρα φαγητα.Για παντα,end of junk food.Τρωμε κυριως ωμη τροφη ,εννοωντας σαλατα,φρουτα, και καθαρα κρεατα δηλαδη κυριως ψαρι και κοτοπουλο.Αποφευγουμε το μοσχαρι η τρωμε λιγοτερο γιατι τα ταραζουν στις ενεσεις για να παχυνουν και αυτα τα δηλητηρια τα βαζουμε μετα στον οργανισμο μας και μας δηλητηριαζουν και μας παχαινουν.Ασε που χαλανε το ορμονικο μας συστημα και προκαλουν καρκινο.(Εχουν αυξηθει πολυ οι περιπτωσεις καρκινου σε νεους ανθρωπους.Ακομη και αν δεν ειναι καπνιστες.)Και τελος,τρωμε μονο μια φορα την ημερα γυρω στις 7-8 το βραδυ οσο θελουμε,αλλα καθαρη διατροφη,οχι βρωμικη. Αυτα ειναι τα βασικα. Ο συγγραφεας υποστηριζει οτι τα προιστορικα και μετεπεια τα αρχαια χρονια ο ανθρωπος εξελιχθηκε με τετοιου ειδους διατροφη,δεν ειχε ενα ψυγειο να τσιμπαει καθε τοσο την ημερα,αρα ειτε ηταν πολεμιστης,ειτε αγροτης,ειτε ψαρας,ετρωγε το βραδυ,αφου πρωτα ειχε κουραστει σκληρα και τελειωνε την δουλεια του,στην ησυχια και ηρεμια του σπιτιου του.Για αυτο και οι αρχαιοι Ελληνες ,που τους αναφερει ,ειχαν υπεροχα σωματα και γραμμωμενα,γιατι ετρωγαν ενα γευμα την ημερα,που το συνοδευαν με φρουτα και τις γνωστες συζητησεις τους.Επισης υποστηριζει οτι τις περισσοτερες φορες που τρωμε δεν πειναμε πραγματικα αλλα ο λογος ειναι ψυχολογικος εθισμος. Η προσωπικη μου εμπειρια με αυτην την διατροφη ειναι πολυ καλη.Εχω σημαντικα αποτελεσματα,οχι πολυ γρηγορα,αλλα σταθερα και καλα.Το πρωι πινω τον καφε μου,γυμναζομαι με βαρη και μετα κανω 45 λεπτα διαδρομο καθε μερα και μεταπροπονητικα πινω ενα scoop πρωτεινης Whey.(Και μια καψουλα πολυβιταμινης καθε μερα.) Μετα τιποτε μεχρι τις 7-8 το βραδυ αναλογως την δουλεια μου,οπου τρωω ενα πλουσιο γευμα με καθαρη τροφη,λιγο λαδι,λεμονι κ.τ.λ. Καθε μερα αλλο ειδος σαλατας,και ψαρι η κοτοπουλο.Το πολυ σε 2 ωρες ειμαι στην τουαλετα,το πεπτικο μου ειναι ταχυτατο,φανταζομαι γιατι ολη μερα το σωμα ειναι χωρις θερμιδες και αφομοιωνει την τροφη που του δινω το βραδυ πολυ γρηγορα.Στην αρχη ηταν δυσκολο,αλλα το συνηθισα και ειμαι μια χαρα,εχω πολυ ενεργεια και εχω απεξαρτηθει απο το φαγητο σαν ψυχολογικος καταναγκασμος. Επισης δεν εχω διατροφικες ενοχες και μια η δυο φορες την βδομαδα τρωω βρωμικα,η κανενα γλυκο και παλι χανω βαρος ανα βδομαδα.Ολες οι αλλες διαιτες ειναι στερητικες και κανουν τον μεσο ανθρωπο δυστυχισμενο και παλι δεν εχει τα αποτελεσματα που θεωρει οτι του αξιζουν βασει των θυσιων που κανει.Εδω δεν ισχυει αυτο,γιατι με αυτην την διαιτα,ακομη και να ξεφυγεις το βραδυ μια η δυο φορες την βδομαδα και να φας οτι γουσταρεις ,επειδη τρως μονο μια φορα την ημερα,οχι μονο δεν παχαινεις αλλα χανεις και βαρος.Ιδανικο ετσι? Τελος στην αρχη ειναι δυσκολα,αλλα μετα συνηθιζει ο αργανισμος σου,μικραινει το στομαχι σου και δεν θελεις να τρως πολυ.Επισης ειναι πολυ οικονομικη διατροφη,γιατι προκειται για ενα γευμα μονο την ημερα,και σου κανει και οικονομια χρονου,αφου ειναι τρομερα δυσκολο και να δουλευεις και να εχεις τα χομπυ σου και να μαγειρευεις.Ασε που τα τροφιμα εχουν γινει πανακριβα. Συγνωμη για τα πολλα που εγραψα,αυτος ειναι ο τυπος που την εγραψε λεγεται Ori Hofmekler : Και εδω 2 μικρα videos που αξιζει να τα δειτε γιατι εξηγει με λιγα λογια τα βασικα : http://www.youtube.com/watch?v=a9UEwqBFoM8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=KXlYdIVJyEU
evabb Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οι αρχαιοι δεν ειχαν πολυβιταμινες ουτε scoop πρωτεινης.
benign Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οι αρχαιοι δεν ειχαν πολυβιταμινες ουτε scoop πρωτεινης. Ναι αλλα οι αρχαιοι δεν ετρωγαν τα χημικα σκατα που τρωμε τωρα εμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα