Innersense Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χμμμ... δεν ξέρω δεν την λες και λιώμα την τιμή. Ψάχνω σε αυτήν την κατηγορία κινητό εδώ και κανένα μήνα και είμαι πολύ επιφυλακτικός και εγκρατής γιατί υποψιάζομαι απότομη πτώση τιμών. Πάντως στα 300 νομίζω (προσωπική άποψη) πως είναι καλύτερο το Galaxy S με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μείον την έλλειψη flash (έλεος!) και αμέσως μετά να ακολουθεί το Optimus Black Thanks πάντως!
Str Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μετά τη μέση στο site του πλαισίου: DLNA Το LG Optimus 2X έχει λάβει πιστοποίηση DLNA (Digital Living Network Alliance). Συνδεθείτε ασύρματα με άλλες συσκευές και ανταλλάξτε ψηφιακά αρχεία ή αποκτήστε πρόσβαση στα δικά τους αρχεία και δείτε φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας. ... για το samsung... ... τι να πει κανείς
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για κάποιον χρήστη (εμένα προσωπικά) που δεν θα κατσει να ασχοληθεί με ρουταρισματα,καστομ ρομς κτλ, αλλά να έχω μια άνεση στη μνήμη για να δοκιμάζω εφαρμογές, έχοντας ήδη το HTC Desire, θα μου προτείνατε να το πάρω ή δεν αξίζει η μετάβαση;
circadian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πάντως στα 300 νομίζω (προσωπική άποψη) πως είναι καλύτερο το Galaxy S με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μείον την έλλειψη flash (έλεος!) και αμέσως μετά να ακολουθεί το Optimus Black Thanks πάντως! Τα κινητά είναι σχεδόν ίδια σαν specs. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι για αυτούς που δε ρουτάρουν γιατί το Nexus s παίρνει από τα πρώτα όλα τα update (Εδώ παίρνει το nexus one). Επίσης το γεγονός ότι το skype το περιέλαβε στις συσκευές που πήραν την καινούρια του έκδοση για μένα λέει πολλά. Nexus s έχω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. για μένα είναι καλή τιμή αν και προβλέπεται ξεστόκ. δευτέρα που το πήρα Πλαίσιο είχε 120 κομμάτια.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χμμμ... δεν ξέρω δεν την λες και λιώμα την τιμή. Ψάχνω σε αυτήν την κατηγορία κινητό εδώ και κανένα μήνα και είμαι πολύ επιφυλακτικός και εγκρατής γιατί υποψιάζομαι απότομη πτώση τιμών. Πάντως στα 300 νομίζω (προσωπική άποψη) πως είναι καλύτερο το Galaxy S με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μείον την έλλειψη flash (έλεος!) και αμέσως μετά να ακολουθεί το Optimus Black Thanks πάντως! βασικα το nexus s (με την super amoled οθονη βεβαια και οχι με την lcd διοτι εχει δυο εκδοσεις) ειναι μακραν καλυτερο απο το galaxy s και υποστηριζει flash. ολα αυτα τα λεω γιατι το κινητο μου το παρεχει η εταιρια!
lalanis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μεγάλο μείον η έλλειψη ράδιο FM, μεγάλο συν από την άλλη, η άμεση και άριστη υποστήριξη με αναβαθμίσεις από τη μαμά...
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μεγάλο μείον η έλλειψη ράδιο FM, μεγάλο συν από την άλλη, η άμεση και άριστη υποστήριξη με αναβαθμίσεις από τη μαμά... συμφωνω σε ολα αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν σκας τοσα χρηματα ντουκου για το ραδιοφωνο! αλλα υπαρχει εφαρμογη γι αυτο!
lagman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χμμμ... δεν ξέρω δεν την λες και λιώμα την τιμή. Ψάχνω σε αυτήν την κατηγορία κινητό εδώ και κανένα μήνα και είμαι πολύ επιφυλακτικός και εγκρατής γιατί υποψιάζομαι απότομη πτώση τιμών. Πάντως στα 300 νομίζω (προσωπική άποψη) πως είναι καλύτερο το Galaxy S με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μείον την έλλειψη flash (έλεος!) και αμέσως μετά να ακολουθεί το Optimus Black Thanks πάντως! Πτώση τιμών θα δούμε όταν ανακοινωθεί το νέο iphone σε λίγους μήνες;
Constantine_raz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Επειδη μ εχει πιασει η τεμπελια μου και βαριεμαι να ανοιγω νεο ποστ,λεω τα εξης, να εχετε το νου σας παιδες γιατι ξεστοκαρουν αρκετα κινητα ... νοκια c6-01 στα 189-199 , το παραπανω nexus s στα 299 και απο κωτσοβολο και προβλεπονται και αλλα καταστηματα ,ριξε καμια ματια 8α δειτε , τελος τα σατουρν επισης ξεστοκαρουν σε κινητα ...
Innersense Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ξέρουμε αν το θέμα με την έλλειψη δυνατότητας εγγραφής video 720p από τη μαμά rom έχει λυθεί; Επίσης πως μπορούμε να μάθουμε αν αυτά που έχει το Πλαίσιο είναι με την amoled οθόνη γιατί απ ότι διαβάζω γενικά η εισαγωγή που έγινε Ελλάδα ήταν με super Clear LCD.
narcotic81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στην περιγραφή του κινητού στο site του πλαισίου αναφέρει ξεκάθαρα πως είναι με s-lcd οθόνη. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό..
Innersense Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έτσι ακριβώς είναι το είδα και από κοντά. Η πλάκα είναι ότι το είδα και στα Saturn όπου το έχουν στα 575 € !!! Όταν έχει το Galaxy S2 599! καταλαβαίνουμε όλοι ΠΟΣΟ υποκειμενικές είναι οι τιμές... Αίσχος...
epivitor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μιλαμε χωμα η τιμη, αν δεν ειχα το desire θα το ειχα παρει σιγουρα. Μηπως εχει βγει ελαττωματικό το μοντελο ρε παιδια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.