FOLIAS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλημέρα σας σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την οθόνη.Με ενδιαφέρει να έχει TV TURNER αυτό που με προβληματίζει σε αυτήν την οθόνη είναι αν έχει (λογικη)ανάλυση όταν παίζει TV η αν πρεπει να κοιτάξω σε μεγαλύτερες ίντσες δείτε την στο συγκεκριμένο κατάστημα: Link
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αν σ' ενδιαφέρουν τα κανάλια της Digea που εκπέμπουν SD περιεχόμενο, θεωρητικά η χαμηλότερη ανάλυση της τηλεόρασης είναι καλύτερη. Γενικότερα όμως δεν αξίζει να αγοράσεις οθόνη με 900 pixels κάθετη ανάλυση. Πες μας για τι χρήση προορίζεται ακριβώς και πόσα χρήματα διαθέτεις maximum.
FOLIAS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 την θέλω για pc monitor και tv όσον αφορά το pc δεν με ενδιαφέρει τόσο σαν ανάλυση τώρα για τα χρήματα μέχρι 200-250 είναι καλά πιστεύω
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιχνίδια παίζεις; Ταινίες βλέπεις και δη, 720p/1080p; Ποια κάρτα γραφικών έχεις;
FOLIAS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Link κάρτα γραφικων έχω αυτή τώρα για ανάλυση δεν ξέρω όπως είδες έχω δυνατότητα και για hdmi συγουρα κατι το ενδιαμεσο να μην είναι και χάλια ο αδερφός μου έχει αυτήν την οθόνη και είναι ικανοποιημένος Link και παιχνίδια παίζει και ταινίες βλέπει μέχρι και επεξεργασία video και foto κάνει εγώ θέλω κάτι ανάλογο αλλά δεν θέλω κάρτα τηλεόρασης ξεχωριστά
FOLIAS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κανένας φιλαράκος έχει να προτείνει κάτι άλλο?
simplemind79 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αν θέλεις αποκλειστικά σε samsung παρε led όπως αυτή Samsung T22A350 LED TV-Monitor 21.5'' http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T22A350-LED-TV-MONITOR-21-5.htm και η lg νομίζω θα σου κανει LG M2280D-PZ LED TV-Monitor 21,5'' http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2280D-PZ-LED-TV-Monitor-21-5-M2280D-PZ.htm προτείνω led για πιο ξεκούραστη χρήση!!
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γιατί η τεχνολογία LED πρέπει να συνεπάγεται πιο ξεκούραστη χρήση;
FOLIAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δεν το γνωρίζω έχει κάποιος κάποια από της οθόνες που μου προτείνατε για να δω κατά ποσό είστε ευχαριστημένη?η αν έχετε οθονη με tv turner
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πρέπει σώνει και καλά να είναι TV?... Γιατί με την κλασσική U2311 και ένα καλό USB-Tuner (και οποιοδήποτε παρόμοιο) είσαι κάτω από το όριο των 250 και έχεις οθονάρα. Όχι π...ιες Μην σου πω να βάλεις με αυτά τα χρήματα κανά ψηφιακό δέκτη αντί Tuner αν είσαι σε περιοχή που έχει έρθει η Digea, να έχεις και decoding και εγγραφή σε external-HDD. Εκτός αν θέλεις να μου πεις ότι βλέπεις κάτι τυχαία κανάλια. Α, και το LED δεν έχει σχέση με "ξεκούραστη" προβολή. Απεναντίας επειδή συνήθως είναι πιο φωτεινές, κουράζουν περισσότερο. Μην λέμε ότι θέλουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.