Προς το περιεχόμενο

αγορά Οθόνης για Gaming (+ Movies)

Raggath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Αγοράζω καινούργιο pc και θα πάρω και καινούργια οθόνη, προτιμώ 22’ wide - ίσως και μεγαλύτερη?

Την οθόνη την θέλω καθαρά και μόνο για gaming και ταινίες. Κυρίως όμως για gaming…

Από budget είμαστε στα 200€-300€ περίπου, εννοώντας ότι προτιμώ να δώσω γύρω στα 200, αλλά αν τώρα σ’ αυτές τις τιμές οι οθόνες είναι πολύ μέτριες (σ’ αυτά τα μεγέθη), ε τι να κάνουμε…

(προτάσεις?)

Ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθειά σας.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Αγοράζω καινούργιο pc και θα πάρω και καινούργια οθόνη, προτιμώ 22’ wide - ίσως και μεγαλύτερη?

Την οθόνη την θέλω καθαρά και μόνο για gaming και ταινίες. Κυρίως όμως για gaming…

Από budget είμαστε στα 200€-300€ περίπου, εννοώντας ότι προτιμώ να δώσω γύρω στα 200, αλλά αν τώρα σ’ αυτές τις τιμές οι οθόνες είναι πολύ μέτριες (σ’ αυτά τα μεγέθη), ε τι να κάνουμε…

(προτάσεις?)

Ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθειά σας.

Μολις παρελαβα DELL U2311h απο msystems στα 178.35 ευρω....

Παρτην ειναι ευκαιρια....

Δημοσ.

Πάντως η προσφορά με τα 178€ ήταν για μέχρι χθες νομίζω.

Αλλά και πάλι, είναι απ' τις ελάχιστες επιλογές στα 200€ (και τις καλύτερες).

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει κάποτε να αρχίσουμε να παίρνουμε προμήθεια για αυτή την οθόνη...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι παιδες??

Η οθονη λεει οτι υποστηριζει μεχρι 1920x1080 60 Hz αλλα στο manual της 6950 εχει ενα πινακα που λεει 1920x1080 75 Hz....δηλαδη δεν μπορω να βαλω την οθονη στα 75 Hz??

Δημοσ.

Αν έχει, θα έχει κατά το gaming.

Όταν το είχα κάνει δεν ασχολούμουν με gaming οπότε δεν το διασταύρωσα, δεν ξέρω οι υπόλοιποι που το εφήρμοσαν.

Δημοσ.

να ρωτησω.

τι γνώμη έχετε για την lg flatron w2453sq και την samsung t260.

με dell, δεν παίζει θέμα αξιοπιστίας? Εντάξει έχει καλό service αλλά το θέμα είναι να μήν χρειαστεί το service...

Δημοσ.

Αν έχει, θα έχει κατά το gaming.

Όταν το είχα κάνει δεν ασχολούμουν με gaming οπότε δεν το διασταύρωσα, δεν ξέρω οι υπόλοιποι που το εφήρμοσαν.

εγώ πάντως δεν το δοκίμασα ποτέ τελικά.. νομίζω κάπου διάβασα οτι της δημιουργεί προβλήματα και σταμάτησα τα πειράματα... το έκανε κανεις άλλος να μας πει..?

με dell, δεν παίζει θέμα αξιοπιστίας? Εντάξει έχει καλό service αλλά το θέμα είναι να μήν χρειαστεί το service...

τέτοια λέγε να μας χαλάσουν όλες μαζί και μετά να ψαχνόμαστε :fear: :fear:

θα κυνηγάμε τον ThreSh μετά :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έπαιζε θέμα αξιοπιστίας πιστεύω ότι θα βλέπαμε topics από τους δεκάδες χρήστες του forum οι οποίοι την έχουν αγοράσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...