Προς το περιεχόμενο

αγορά Οθόνης για Gaming (+ Movies)

Raggath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χεχ, σαφώς, απλά επειδή διαβάζω ότι το κόστος των IPS και δη των H-IPS είναι υψηλό, μου φαίνονται κάπως λίγα τα ~380€ για 26".

Αλλά παίζει και να 'ναι φυσιολογική τιμή.

Δημοσ.

Κατασκευάστρια panels είναι η LG όσο θέλει τα πουλάει. Και οι διαβαθμίσεις στις τιμές των panels είναι και λίγο έντεχνο κόλπο. Σου λένε το καλό θα το πουλήσω ακριβότερα. Όχι ότι στην πραγματικότητα κοστίζει τόσο ακριβότερα να φτιαχτεί από το "χειρότερο" ΤΝ...

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Μια ερωτησουλα . Θελω να αγορασω καινουργια οθονη . Την χρησιμοποιω αποκλειστικα για gaming ( Cs steam μονο ) . Απο budget ειμαι για 120-150 ευρωπουλα. Kαρτα γραφικων εχω 9600 GT 512 MΒ . Οποια προταση καλοδεχουμενη.

Δημοσ.

Εκτός απ' τη Dell (μιας και μπορείς να διαθέσεις τόσα), θα πρότεινα κοιτάξεις για κάποιο γρήγορο ΤΝ monitor αφού σε απασχολεί μόνο το gaming και δη, το CS.

Αλλά όχι απλά με ονομαστικό Response Time 2ms, και στην πραγματικότητα να είναι (κάπου) τόσο.

Όχι ότι θα δεις διαφορά με πιο αργό panel, εκτός κι αν έχεις τόσο γρήγορο μάτι.

• Super Moderators
Δημοσ.

βουρ για την Dell και εσύ, το input lag που πρέπει να σε απασχολεί είναι πολύ χαμηλό στο 23αρι αυτό...

Δημοσ.

τσέκαρα μερικά reviews για την dell και πολλοί λένε αυτό:

There is a gradient of cool(left) to warm(right) from left to right. Its obvious when you select 50% gray as display picture. Despite calling up Dell after 1 day of usage they offer to change a brand new set on the following day, result is the same. Gradient remain there. Basically can't be use it to work on photoshop as the left and right side of the screen display 2 tone of color temperature.

Total disappointment

Faced the same issue...colors uniformity...left cold right warm.. received 1st replacement and still the same... and Dell personnel said that this is normal...

23inch model is a disappointment in the Ultrasharp series for the color Quality due to the gradient

αυτά τα comments ήταν από διαφορετικούς ανθρώπους. Ξέρετε κάτι για αυτό? Μήπως να έπερνα κάτι άλλο? Πες ότι παμε μέχρι και 350€...

ελα ρε συ το εχουν παρατηρησει και αλλοι αυτο?

και η δικια μου το χει αλλα τοχα ξεχασει και τωρα που μου το θυμησες το ξαναειδα!

παντως εχει τοσο ωραια χρωματα που το ξεχνας και φαινεται πολυ μονο σε κλιμακες του γκρι.

Προσωπικα μονο στο insomnia το καταλαβαινω πχ κατω απο το hardware,οθονες κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...