Προς το περιεχόμενο

Προβλημα HTC Desire - Unlock screen


MIKELTHEDRUMMER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Εδω και αρκετο καιρο εχω περασει στο desire μου την RCmixHD rom,η οποια δουλευει αψογα,εκτος απο ενα προβληματακι που εχω!Η οθθονη ξεκλειδωματος ειναι ανυπαρκτη!Τι εννοω?...Οταν παταω να ξεκλειδωσω την οθονη δεν εμφανιζεται κανενα γραφικο που ειται να το συρω προς τα κατω ειται οτιδηποτε..Και η οθονη ξεκλειδωνει μονο με το κεντρικο κουμπι απο τα 5 που εχει κατω,το στρογγυλο touch κουμπι δηλαδη!Στις ρυθμισεις ακομη και αν επιλεξω κλασικο ξεκλειδωμα οθονης η και οποιο unlock screen και αν επιλεξω δεν βλεπω τιποτα!Ειναι καποιο προβλημα αυτο η ετσι ειναι η rom?Δεν νομιζω ομως γιατι απο την στιγμη που μου εχει να επιλεξω unlock screen και οποια και αν επιλεξ δεν γινεται τιποτα αρα κατι δεν παει καλα!Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει!Σε λιγ θα ανεβασω και φωτογραφια του πως ειναι η οθονη ξεκλειδωματος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καμια εφαρμογη κλειδωματος δοκιμασες;

Εφαρμογες κλειδωματος δοκιμασα,αλλα σαν το custom κλειδωμα δεν ειναι καμια!Εννοω οτι ολες κολλανε που και που!Δεν βρηκα καμια που να εμεινα ευχαριστημενος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως προσπάθησες να 'πειράξεις' το HtcLockScreen.apk με κάποιον file manager (root explorer, adao κ.ο.κ);

Αν ναι, τότε μάλλον αυτό που επιχείρησες να κάνεις πήγε στραβά, οπότε το κατέστρεψες και γι' αυτό δεν υπάρχει πλέον το lockscreen.

Είμαι σίγουρος, μιας και χρησιμοποιούσα για καιρό τις RCMixHD & S, ότι αν δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις από επάνω την rom, θα διορθωθεί το πρόβλημα. Αν όχι, τότε θα χρειαστεί να κάνεις full wipe, για να κάνεις clean install.

 

Ps. Σου τα λέω αυτά γιατί κι εγώ πειραματιζόμουν με το HtcLockScreen.apk, επειδή μισώ αυτή τη μ@λ@κί@ που βάζουν για να ξεκλειδώνει η οθόνη με το trackball. Όταν δεν έβρισκα τη λύση, χανόταν για πάντα το lockscreen. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...