arsenal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Εμφανιστηκε στην οθόνη μου μια μικρή μικρη πράσινη κουκιδιτσα η οποια ποτε φεύγει ποτε έρχεται αυτο ειναι καμένο πιξελ?μπορώ να το φτιαξω με κάποιο πρόγραμα?σε ενα σαιτ ειδα αυτο Dead pixel: Black dot. No light on it. Dead. Stick pixel: White, or colored dots. Βρηκα και ενα σχετικο πρόγραμα το udpixel αλλα δεν ξέρω πως να το χειριστώ
mikelamar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπορει απλά να μην είναι ενεργοποιημενο το πιξελ ή κάτι τέτοιο. Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν κάτι σαν "μασάζ" στα πιξελακια κ τα επαναφέρουν (δεν τα ξέρω ονομαστικά). Πάντως τα καμμενα πιξελ είναι μαύρα και παραμένουν σταθερά! http://www.jscreenfix.com/basic.php
arsenal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 βασικα φιλε αυτο που δίνεςι ειναι επι πληρωμή...βρήκα εν άλλο ευχαριστώ πάντως..ποση ωρα λες να το αφήσω?2-3 ωρες?
arsenal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 κοιτα για 5 λεπτα ειχε εξαφανιστει τλείως τώρα πανήλθε λιγοτερο ορατο βεβαια ...το αφησα και το εκαν φιξ κανα20 λεπτο το βραδυ θα το αφήσω 2-3 ωρεςκαι θα ειναι οκ πιστεύω
arsenal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τι να κάνω ;έβαλα το προγραμα 1:30 ώρα αλλα εμφανίστηκε μετα πάλι..λέτε να φύγει με τον καιρο;
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ε δεν πετυχαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να εξαφανιστεί, μπορεί και όχι. Είναι τόσο ενοχλητικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.