Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II η HTC Sensation; Η μήπως κάτι άλλο;

ozinus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας… έχω ένα μεγάλο δίλημμα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά το HTC Sensation και το Samsung Galaxy S II και μέχρι στιγμής είμαι τρελά ψημένος για το sgsII . Το κινητό μ τώρα είναι το x10 και φαντάζομαι όπως καταλαβαίνετε όσοι ξέρουν… ήταν από τις χειρότερες επιλογές που έκανα και δεν θέλω να πάρω μια συσκευή και να περάσω τα ίδια… πχ. Κακιά υποστήριξη για το κινητό, άμεση πτώση μεταπωλητικης αξίας, κλειδωμένο bootloader κτλπ. Μέχρι χθες ήταν για μένα σίγουρη επιλογή το sgsII αλλά βλέπω ότι έχει πολλά προβλήματα από αυτά που έχω διαβάσει στα forum και έχω προβληματιστεί όσο δεν πάει… γιατί δεν θέλω να δώσω 600 ευρώ για ένα προβληματικό κινητό και να ξενερώσω μετά… Οπότε όσοι μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου και έχετε κάποιο από τα 2 κινητά η έχετε κάποια άλλη επιλογή η λύση για μένα θα το εκτιμούσα αφάνταστα . Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hmmmm αν και δεν είμαι η ποιο αντικειμενική εδώ μέσα θα πήγαινα στο SGS 2

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Πιστεύεις ότι οι ανάγκες σου (επαγγελματικές και προσωπικές) δεν θα καλυφθούν με ένα τηλέφωνο όπως το SGS σκέτο (όχι το 2). Σε ρωτάω γιατί καμιά φορά κυνηγώντας την τεχνολογία χάνουμε και το μέτρο.

Δημοσ.

hmmmm αν και δεν είμαι η ποιο αντικειμενική εδώ μέσα θα πήγαινα στο SGS 2

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Πιστεύεις ότι οι ανάγκες σου (επαγγελματικές και προσωπικές) δεν θα καλυφθούν με ένα τηλέφωνο όπως το SGS σκέτο (όχι το 2). Σε ρωτάω γιατί καμιά φορά κυνηγώντας την τεχνολογία χάνουμε και το μέτρο.

Για κανένα λόγο! Όπως είπα έχω και θα μπορούσα να αρκεστώ με το x10 αλλά το μίσησα το κινητό… θέλω κάτι που να μπορώ να το πειράζω ( Custom roms και Kernels ) και να το έχω για παραπάνω από 1 χρόνο τουλάχιστον και να μην έχει lag καθόλου και προβλήματα και αν έχει… να υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία όπως και πολλούς κάλους devs από xda να το κάνουν ακόμα καλύτερο για καιρό..

Επίσης να σε όσο ποιο αντικειμενική μπορείς... :P

Δημοσ.

Πήγαινε σε κάποιο κινητό στα λεφτά του SGS λοιπόν που και customies δόξα το Θεό παίρνει και τα φώτα του αλλάζεις. Δεν το έχω μάθει το δικό μου να κάνει καφέ το πρωί ακόμα αλλά που θα μου πάει :P

Η γνώμη μου είναι αυτή. Αν θες να πας σε ένα από τα απο πάνω ψηφίζω SGS 2...

Αυτά από μένα περιμένεις και άλλες προτάσεις :)

Δημοσ.

Για κανένα λόγο! Όπως είπα έχω και θα μπορούσα να αρκεστώ με το x10 αλλά το μίσησα το κινητό… θέλω κάτι που να μπορώ να το πειράζω ( Custom roms και Kernels ) και να το έχω για παραπάνω από 1 χρόνο τουλάχιστον και να μην έχει lag καθόλου και προβλήματα και αν έχει… να υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία όπως και πολλούς κάλους devs από xda να το κάνουν ακόμα καλύτερο για καιρό..

Επίσης να σε όσο ποιο αντικειμενική μπορείς... :P

τοτε zte blade ή ideos x5... το sgs2 απο οτι ξερω δεν σου δινει πολλα περιθώρια για να το πειραξεις και πιστευω πως ειναι λιγο υπερβολη!

υ.γ. νομιζω δεν εχει βγει ακομα custom rom για το sgs2

Δημοσ.

τοτε zte blade ή ideos x5... το sgs2 απο οτι ξερω δεν σου δινει πολλα περιθώρια για να το πειραξεις και πιστευω πως ειναι λιγο υπερβολη!

Αυτό άστο να το συζητήσουμε σε λίγο καιρό ;)

Δημοσ.

Αυτό άστο να το συζητήσουμε σε λίγο καιρό ;)

:mrgreen: :mrgreen: μα για την χρηση που το θελει δεν ειναι υπερβολη; δλδ για να εχεις ενα κινητο μονο και μονο για να το πειραζεις, δεν ειναι υπερβολη τα 529€; και μεχρι στιγμης (το εβαλα και σε bolt) δεν θα μπορει να το πειραξει. ασχετα τι θα γινει σε λιγο καιρο...

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: μα για την χρηση που το θελει δεν ειναι υπερβολη; δλδ για να εχεις ενα κινητο μονο και μονο για να το πειραζεις, δεν ειναι υπερβολη τα 529€;

Εξαρτάται βρε Από το χρήστη. Είδες τι είπα πιο πάνω και ποια είναι η καθαρή μου άποψη στο θέμα.

Εκανα bold και σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο...

Δημοσ.

Εξαρτάται βρε Από το χρήστη. Είδες τι είπα πιο πάνω και ποια είναι η καθαρή μου άποψη στο θέμα.

Εκανα bold και σου απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο...

και εγω προσθεσα κατι στο προηγουμενο μου ποστ ;)

Δημοσ.

υ.γ. νομιζω δεν εχει βγει ακομα custom rom για το sgs2

Έχουν βγει αρκετές και μάλιστα πολύ καλές όπως και Kernels επίσης παίζει πολύ υποστήριξη από devs στους xda και επειδή στο x10 δεν τα είχαμε κ τόσο αυτά… καταλαβαίνεις ότι με ψήνει τρελά..

Δημοσ.

Έχουν βγει αρκετές και μάλιστα πολύ καλές όπως και Kernels επίσης παίζει πολύ υποστήριξη από devs στους xda και επειδή στο x10 δεν τα είχαμε κ τόσο αυτά… καταλαβαίνεις ότι με ψήνει τρελά..

αν ομως θες να του βαζεις c.r. και να το πειραζεις γενικα, τοτε το zte blade ειναι η καλυτερη λυση για σενα και τα 400+€ κρατα τα για πιο μετα ετσι ωστε να το παρεις τοτε που θα το εχεις πραγματικη αναγκη!

Δημοσ.

και εγω προσθεσα κατι στο προηγουμενο μου ποστ ;)

Νομίζεις και καλά έκανες και το έβαλες με bold :P

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: μα για την χρηση που το θελει δεν ειναι υπερβολη; δλδ για να εχεις ενα κινητο μονο και μονο για να το πειραζεις, δεν ειναι υπερβολη τα 529€; και μεχρι στιγμης (το εβαλα και σε bolt) δεν θα μπορει να το πειραξει. ασχετα τι θα γινει σε λιγο καιρο...

Δεν το θεωρώ υπερβολή δεν το θέλω μόνο για να το πειράζω αλλά και για να έχω ένα κινητό που να μου κρατήσει για αρκετό καιρό και να με ευχαριστεί δίχως lags και να να δέχεται κ άλλες έκδοσης android με άνεση.

αν ομως θες να του βαζεις c.r. και να το πειραζεις γενικα, τοτε το zte blade ειναι η καλυτερη λυση για σενα και τα 400+€ κρατα τα για πιο μετα ετσι ωστε να το παρεις τοτε που θα το εχεις πραγματικη αναγκη!

Το zte blade με τέτοια specs … δεν κρατώ καλύτερα το μισητό x10;

Δημοσ.

Το zte blade με τέτοια specs … δεν κρατώ καλύτερα το μισητό x10;

Για τα λεφτά του δεν είναι κακό και μάλιστα το βρίσκω και μια χαρά value for money επιλογή... Το x10 το είχα πιάσει στα χέρια μου όταν ψαχνόμουν και εγώ για κινητό. (με κατέκτησε το SGS B) )

Αν είναι να αλλάξεις θα πας προς κάτι καλύτερο... Άποψή μου αλλιώς μένεις εκεί που είσαι...

Δημοσ.

Για τα λεφτά του δεν είναι κακό και μάλιστα το βρίσκω και μια χαρά value for money επιλογή... Το x10 το είχα πιάσει στα χέρια μου όταν ψαχνόμουν και εγώ για κινητό. (με κατέκτησε το SGS B) )

Αν είναι να αλλάξεις θα πας προς κάτι καλύτερο... Άποψή μου αλλιώς μένεις εκεί που είσαι...

Αυτό λέω και εγώ αφού θα πάω σε κάτι καινούριο γιατί να μην πάω σε κάτι πολύ καλύτερο; Αλλά το θέμα είναι ότι και το HTC Sensation είναι πολύ καλό και ότι sgsII έχει βγάλει κάποια προβλήματα και σκαλώνω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...