Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II η HTC Sensation; Η μήπως κάτι άλλο;

ozinus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το sgsII πήρα… πραγματικά υπερβολική υπερθέρμανση με το παραμικρό και χωρίς κάποιο λόγο δυστυχώς μακάρι να ισχύει ότι στρώνει με τον καιρό.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα… αλλά μερικές φορές αν βάλεις το χέρι σου στο σημείο που καίει ποιο πολύ συνήθως εκεί γύρο από την κάμερα πραγματικά είναι υπερβολικά καυτό! Ζεσταίνεις το φαγητό σου άνετα. :(

Επίσης από ότι κατάλαβα έχει κολλήσει στο sync τον επαφών μου πέρνα την κάθε επαφή 10 φορές και έχω πολλές… δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να το λύσω;

Μπορώ να πάρω το αρχείο τον επαφών μου από το παλιό κινητό μου που έχουν κατάληξη .vcf και να τις περάσω σε αυτό; Αν δεν υπάρχει λύση για το sync.

Δημοσ.

@ozinius: Βαλε άλλη rom, πχ litening fast, και θα λυθεί το 99% των προβλημάτων σου. Αν διαβάσεις παλαιότερα ποστ μου, θα δεις τα ιδία εγραφα και εγώ.

android.png

Δημοσ.

@ozinius: Βαλε άλλη rom, πχ litening fast, και θα λυθεί το 99% των προβλημάτων σου. Αν διαβάσεις παλαιότερα ποστ μου, θα δεις τα ιδία εγραφα και εγώ.

android.png

Ναι σύντομα θα δοκιμάσω και roms θα το έχω λίγο ακόμα έτσι.

Δημοσ.

Φοβερό κινητό. Μόλις βρω χρόνο θα ψαχτω και εγω για ροοτ ρομς κτλ :)

Υγ: οντως εχει κατι περιεργα. Στη γραμματοσειρα cookie το γ ειναι σαν y αγγλικο :ρ

Sent from my galaxy s2

Δημοσ.

Σήμερα ξύπνησα και πάω να δω το κινητό μου, το είχα αφήσει να τελειώσει η μπαταρία του όλο το βράδυ για να το φορτίσω το πρωί αλλά όταν πάτησα το κουμπί να ενεργοποιήσω την οθόνη τίποτα! και λέω μήπως τέλειωσε η μπαταρία και το βάζω να φορτίσει αλλά τίποτα κανένα σημείο ζωής μέχρι που έβγαλα την μπαταρία και την ξανά έβαλα και άνοιξε και από ότι είδα είχε ελάχιστη μπαταρία αλλά δεν είχε τελειώσει. Τι στο καλό ήταν αυτό; Να ανήσυχο η απλά έτυχε;;

Δημοσ.

καλησπερα,

ξερει κανεις τι παιζει με τη ασυρματη συνδεση στο galazy s2?

εχω προβλημα να συνδεθω στο σπιτι μοθ και ενω δειχνει ψοννεψτεδ δεν μπορω να μπω στο νετ

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα ξύπνησα και πάω να δω το κινητό μου, το είχα αφήσει να τελειώσει η μπαταρία του όλο το βράδυ για να το φορτίσω το πρωί αλλά όταν πάτησα το κουμπί να ενεργοποιήσω την οθόνη τίποτα! και λέω μήπως τέλειωσε η μπαταρία και το βάζω να φορτίσει αλλά τίποτα κανένα σημείο ζωής μέχρι που έβγαλα την μπαταρία και την ξανά έβαλα και άνοιξε και από ότι είδα είχε ελάχιστη μπαταρία αλλά δεν είχε τελειώσει. Τι στο καλό ήταν αυτό; Να ανήσυχο η απλά έτυχε;;

Περίεργο. Για παρατηρησε το μηπως επαναληφθει. Εχεις βαλει κανενα setcpu ή παρομοιο προγραμμα?

καλησπερα,

ξερει κανεις τι παιζει με τη ασυρματη συνδεση στο galazy s2?

εχω προβλημα να συνδεθω στο σπιτι μοθ και ενω δειχνει ψοννεψτεδ δεν μπορω να μπω στο νετ

Δεν ειναι σαφες αυτο που γραφεις, το εξηγεις λιγο καλυτερα?

Δημοσ.

δεν μπορω να σερφαρω αν ειμαι συνδεδεμενος στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου

το ρουτερ μου ηταν οκ οταν το χρησημοποιουσα πριν απο μερικες μερες με το desire μου

• Moderators
Δημοσ.

Το προβλημα το εχεις μονο με τον browser ή γενικα με ολες τις εφαρμογες που θελουν net (oπως το market πχ)?

Τι μηνυμα σου βγαζει οταν πας να σερφαρεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...