ozinus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ναι το sgsII πήρα… πραγματικά υπερβολική υπερθέρμανση με το παραμικρό και χωρίς κάποιο λόγο δυστυχώς μακάρι να ισχύει ότι στρώνει με τον καιρό.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Στρωνει. Αλλα τι θερμοκρασιες πιανεις?
ozinus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν έχω ιδέα… αλλά μερικές φορές αν βάλεις το χέρι σου στο σημείο που καίει ποιο πολύ συνήθως εκεί γύρο από την κάμερα πραγματικά είναι υπερβολικά καυτό! Ζεσταίνεις το φαγητό σου άνετα. Επίσης από ότι κατάλαβα έχει κολλήσει στο sync τον επαφών μου πέρνα την κάθε επαφή 10 φορές και έχω πολλές… δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να το λύσω; Μπορώ να πάρω το αρχείο τον επαφών μου από το παλιό κινητό μου που έχουν κατάληξη .vcf και να τις περάσω σε αυτό; Αν δεν υπάρχει λύση για το sync.
oldnew Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 @ozinius: Βαλε άλλη rom, πχ litening fast, και θα λυθεί το 99% των προβλημάτων σου. Αν διαβάσεις παλαιότερα ποστ μου, θα δεις τα ιδία εγραφα και εγώ.
ozinus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 @ozinius: Βαλε άλλη rom, πχ litening fast, και θα λυθεί το 99% των προβλημάτων σου. Αν διαβάσεις παλαιότερα ποστ μου, θα δεις τα ιδία εγραφα και εγώ. Ναι σύντομα θα δοκιμάσω και roms θα το έχω λίγο ακόμα έτσι.
Jimys2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Φοβερό κινητό. Μόλις βρω χρόνο θα ψαχτω και εγω για ροοτ ρομς κτλ Υγ: οντως εχει κατι περιεργα. Στη γραμματοσειρα cookie το γ ειναι σαν y αγγλικο :ρ Sent from my galaxy s2
ozinus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σήμερα ξύπνησα και πάω να δω το κινητό μου, το είχα αφήσει να τελειώσει η μπαταρία του όλο το βράδυ για να το φορτίσω το πρωί αλλά όταν πάτησα το κουμπί να ενεργοποιήσω την οθόνη τίποτα! και λέω μήπως τέλειωσε η μπαταρία και το βάζω να φορτίσει αλλά τίποτα κανένα σημείο ζωής μέχρι που έβγαλα την μπαταρία και την ξανά έβαλα και άνοιξε και από ότι είδα είχε ελάχιστη μπαταρία αλλά δεν είχε τελειώσει. Τι στο καλό ήταν αυτό; Να ανήσυχο η απλά έτυχε;;
theo_s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλησπερα, ξερει κανεις τι παιζει με τη ασυρματη συνδεση στο galazy s2? εχω προβλημα να συνδεθω στο σπιτι μοθ και ενω δειχνει ψοννεψτεδ δεν μπορω να μπω στο νετ
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σήμερα ξύπνησα και πάω να δω το κινητό μου, το είχα αφήσει να τελειώσει η μπαταρία του όλο το βράδυ για να το φορτίσω το πρωί αλλά όταν πάτησα το κουμπί να ενεργοποιήσω την οθόνη τίποτα! και λέω μήπως τέλειωσε η μπαταρία και το βάζω να φορτίσει αλλά τίποτα κανένα σημείο ζωής μέχρι που έβγαλα την μπαταρία και την ξανά έβαλα και άνοιξε και από ότι είδα είχε ελάχιστη μπαταρία αλλά δεν είχε τελειώσει. Τι στο καλό ήταν αυτό; Να ανήσυχο η απλά έτυχε;; Περίεργο. Για παρατηρησε το μηπως επαναληφθει. Εχεις βαλει κανενα setcpu ή παρομοιο προγραμμα? καλησπερα, ξερει κανεις τι παιζει με τη ασυρματη συνδεση στο galazy s2? εχω προβλημα να συνδεθω στο σπιτι μοθ και ενω δειχνει ψοννεψτεδ δεν μπορω να μπω στο νετ Δεν ειναι σαφες αυτο που γραφεις, το εξηγεις λιγο καλυτερα?
theo_s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 δεν μπορω να σερφαρω αν ειμαι συνδεδεμενος στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου το ρουτερ μου ηταν οκ οταν το χρησημοποιουσα πριν απο μερικες μερες με το desire μου
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Το προβλημα το εχεις μονο με τον browser ή γενικα με ολες τις εφαρμογες που θελουν net (oπως το market πχ)? Τι μηνυμα σου βγαζει οταν πας να σερφαρεις?
theo_s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το προβλημα το εχω με ολα, ακομα και με το market network problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.