Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Admin στα Win XP

hellascasper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

αντιμετωπίζω πρόβλημα στα xp μου...

Ανοίγει με τον admin λογαριασμό και επειδή θέλω να βάλω κωδικό για να μην ανοίγει με αυτόν, δεν μου εμφανίζει την οθόνη υποδοχής για να γράψω τον κωδικό.. δηλαδη ανοίγει και μπαίνει μέσα μόνο του...

έχω βάλει κωδικό αλλά μάταια..

γνωρίζει κάποιος κάτι ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μπαινει με το λογαριασμο Administrator η με καποιον χρηστη που εχει δικαιωματα administrator? Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

Αν εχεις μονο αλλον ενα λογαριασμο που εχει admin rights, τοτε το default ειναι να ανοιγει αυτοματα με αυτον, αν δεν εχεις κωδικο σε αυτον. Αν του βαλεις, θα περιμενει κωδικο.

Αν ο μονος λογαριασμος με δικαιωματα ειναι ο "administrator" και οι αλλοι αν υπαρχουν ειναι απλοι χρηστες, τοτε θα εμφανιζει και τον administrator στην οθονη υποδοχης

Αν σε βγαζει στην οθονη υποδοχης, πατωντας 2 φορες ctrl-alt-del θα σε βγαλει στο Login screen. Καπου μεσα στα User settings στο control panel εχει επιλογη να καταργησεις τελειως την οθονη υποδοχης ωστε παντα να σε βγαζει στο login screen

Δημοσ.

Έναρξη-Εκτέλεση, γράψε control userpasswords2 και Enter

Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην καρτέλα "Για προχωρημένους".

Δημοσ.

Μπαινει με το λογαριασμο Administrator η με καποιον χρηστη που εχει δικαιωματα administrator? Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

Αν εχεις μονο αλλον ενα λογαριασμο που εχει admin rights, τοτε το default ειναι να ανοιγει αυτοματα με αυτον, αν δεν εχεις κωδικο σε αυτον. Αν του βαλεις, θα περιμενει κωδικο.

Αν ο μονος λογαριασμος με δικαιωματα ειναι ο "administrator" και οι αλλοι αν υπαρχουν ειναι απλοι χρηστες, τοτε θα εμφανιζει και τον administrator στην οθονη υποδοχης

Αν σε βγαζει στην οθονη υποδοχης, πατωντας 2 φορες ctrl-alt-del θα σε βγαλει στο Login screen. Καπου μεσα στα User settings στο control panel εχει επιλογη να καταργησεις τελειως την οθονη υποδοχης ωστε παντα να σε βγαζει στο login screen

Μπαίνει με τον admin και χωρίς να ζητάει κωδικο. Του έχω δώσει κωδικό αλλά μπαίνει χωρίς να τον ζητάει..

υπάρχει και άλλος χρήστης με περιορισμούς και εκείνος με κωδικό και όμως μπαίνει αυτόματα στον admin και δεν ζητάει τους κωδικούς...

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...