Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί δεν φτιάχνεις την πέργολα με 4 πόδια ρε συ Ζόραν; 4 στηρίγματα στο πάτωμα εννοώ, δεν είναι ανάγκη να στηρίζεται πάνω στον τοίχο, αφού τον φοβάσαι...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

gtroza

μόνο τετράγωνες μπρέλες βλέπω, παραλληλόγραμες τίποτα!

lefterman

ε όταν η πέργκολα είναι δίπλα σε τοίχο είναι πιό όμορφη να πατάει πάνω του κ να μην τρέχουν σύριζα στο τοίχο 2 πόδια! είναι θα έλεγα θέμα αισθητικης! τι λες;

Δημοσ.
τι λες;

σε καμιά "θύελα"

μή φύγει ο τοίχος, ως "ουρά"

μαζί με την πέργκολα, ως το κύριο σώμα, "αετού"!

γειά σου leftermann

.

Δημοσ.

λέω ότι το θες και χτενισμένο, το θες και ξυρισμένο. Δεν γίνεται φίλος, ή χτενισμένο θα είναι ή ξυρισμένο.

Δεν είναι ανάγκη να είναι σύριζα (δεν είναι πολιτικό το ποστ μου) στον τοίχο. Ας είναι κάτι σαν "μίνι κιόσκι" στο μπαλκόνι σου. Τεσπά, νομίζω μπορεί να γίνει όμορφο. Ούτε εγώ θα ρισκάριζα να το στηρίξω στον τοίχο...

τα σέβη μου κύριε Τζι...

Δημοσ.

σε καμιά "θύελα"

μή φύγει ο τοίχος, ως "ουρά"

μαζί με την πέργκολα, ως το κύριο σώμα, "αετού"!

γειά σου leftermann

.

χαχ σωστό, αλλά θα έλεγα πως τα 4 πόδια μάλλον την στηρίζουν λιγότερο από το να είναι στερεωμένη σε 2πόδια και στον τοίχο κατά μήκος κάποιου δοκαριού από το σκελετό... ε;

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει καμιά έξυπνη λύση ώστε η πλαϊνή τέντα (δεξιά όπως το βλέπουμε) να μην κάνει το τριγωνάκι λόγω της κλίσης της σκεπής; Φαίνεται άσχημο κ έλεγα εάν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το γλιτώσω!

post-74587-0-67654200-1338803783_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει καμιά έξυπνη λύση ώστε η πλαϊνή τέντα (δεξιά όπως το βλέπουμε) να μην κάνει το τριγωνάκι λόγω της κλίσης της σκεπής; Φαίνεται άσχημο κ έλεγα εάν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να το γλιτώσω!

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, περα απο το οτι θα φαινεται ασχημο, απο το τριγωνακι θα μου περναει και ο ηλιος.

δεν την εχω φτιαξει ακομα αλλα εχω σκεφτει να ρωτησω αν μπορουν να βαλουν με κλιση την τεντα και να ειναι κομμενο και τυλιγμενο ετσι το πανι που να κατεβαινει καθετα, βέβαια θα εχω το προβλημα οτι οταν μαζεύεται θα μενει ενα τριγωνο κομματι ατυλιχτο.

Δημοσ.

Πιστευω, μονο με σταθερο κομματι τεντας (απο τη ιδια που εχεις κι απο κατω), μπορεις να το λυσεις αυτο.

Δημοσ.

μάζευέ την κατακόρυφα στον τοίχο (όπου είναι η μεγάλη πλευρά απ' το τριγωνάκι

θέλει και "βαρύδια" και "οδηγούς" γιά να μαζεύεται σφιχτά

θα είναι ντιζαϊνάτη όμως! :mrgreen:

κάνε αυτό που λέει ο pournaras (+1)

είναι το πιό απλό και σωστό

.

Δημοσ.

οι πουρνάρας και gtroza συνήθως έχουν δίκιο αλλά δεν κατάλαβα αυτή τη φορά τί εννοούν, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος! :mrgreen:

Δημοσ.

h7.jpg

Κοιτα λιγο απο τη δεξια μερια, το κομματι πανω απο τις πορτες, που αυτος το εχει με διαφανο ναϋλον, εσυ για το θεμα του ηλιου, μπορεις να βαλεις ενα κομματι ασπρης τεντας.

Τι δεν καταλαβαινεις, τι δεν καταλαβαινεις; :rolleyes:

Δημοσ.

h7.jpg

Κοιτα λιγο απο τη δεξια μερια, το κομματι πανω απο τις πορτες, που αυτος το εχει με διαφανο ναϋλον, εσυ για το θεμα του ηλιου, μπορεις να βαλεις ενα κομματι ασπρης τεντας.

Τι δεν καταλαβαινεις, τι δεν καταλαβαινεις; :rolleyes:

τώρα το κατάΛαβα αΛΛά δεν μαρέσει :mrgreen:

thanx man, αλλά χάνει σε designιά

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι πολυ κοντο και μακροστενο το κομματι αυτο, και κατι σε κινητο δε θα σε βολεψει πιστευω.

Το σταθερο ειναι σχετικο, μπορει απλα η τεντα να εχει γυρω γυρω δαχτυλιδια, και να κουμπωνει πανω σε κατι στην περγκολα, οποτε να βγαινει οταν θελεις.

Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν εάν μπορεί να γίνει μια τέντα σε στυλ ρόλλερ με έλασμα (κόκκινο), κάθετα βαλμένη, που να τυλίγει και να ξετυλίγει από τον τοίχο (όπου θα είναι τοποθετημένη) προς τη κάθετη κολώνα της πέργολας!

Πατέντα οκ, αλλά δεν θα έχεις συνέχεια το τριγωνάκι εκεί πάνω, θα την τραβάς μόνο όταν σε ενοχλεί ο ήλιος κ θα την ξετυλίγεις όταν πέφτει ή δεν υπάρχει, έτσι όλα θα φαίνονται οκ, σε θέμα αισθητικής.

Όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μαρέσει! :-D

post-74587-0-97446100-1338919583_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...