pournaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι οκ, πολυ καλη σκεψη, αλλα θελεις μηχανισμο στην ακρη, καθως και τροπο να την κρατας τεντωμενη απο την εξω μερια (οταν μαζευεται)για να μην πεφτει κατω λογω βαρους και "χυνεται" γυρω γυρω απο το μηχανισμο. Αν βρεις λυση, ναι ειναι καλη ιδεα.
zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτά τα ρόλλερ με έλασμα/ελατήριο που λέω είναι ότι πρέπει πιστεύω. Κρατάνε τσίτα το πανί όταν είναι ανοιχτό στην κολώνα και παράλληλα το μαζέυουν εύκολα όταν θα το απαγκιστρώνεις από την κολώνα!
gtroza Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 οι πουρνάρας και gtroza συνήθως έχουν δίκιο αλλά δεν κατάλαβα αυτή τη φορά τί εννοούν, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος! τώρα το κατάΛαβα αΛΛά δεν μαρέσει thanx man, αλλά χάνει σε designιά στο νόμισμα μόνο διαφωνούμε και σε μερικά ηθικοπλαστικά, περί ενοχής και αμαρτίας! τεχνικά είμαστε ταυτισμένοι και σωστοί, εννοείται! :mrgreen: μας πετάς όλους στο κανναβάτσο ρε zoranb! zoranbίδης έπρεπε να λέγεσαι η λύση του πουρνάρα είναι η πιό σωστή και θα λειτουγεί και σε βάθος χρόνου σκέψου να σου φεύγει απ' το χέρι το ρόλλερ με έλασμα/ελατήριο, θα χτυπάει τοίχο πρέπει να παρακολουθείται το θέμα σου απ'την κομισιόν μας θεωρούν "παχύσαρκους", μας "ζηλεύουν" καί μας "χτυπάνε αλύπητα" είσαι υπεύθυνος γιά τα "μέτρα" που μας παίρνουν! ως χώρα εννοώ http://www.youtube.com/watch?v=ERN4eDtC88U&feature=related
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 στο νόμισμα μόνο διαφωνούμε και σε μερικά ηθικοπλαστικά, περί ενοχής και αμαρτίας! τεχνικά είμαστε ταυτισμένοι και σωστοί, εννοείται! :mrgreen: δεν το κατάλαβα αυτό! η λύση του πουρνάρα είναι η πιό σωστή και θα λειτουγεί και σε βάθος χρόνου σκέψου να σου φεύγει απ' το χέρι το ρόλλερ με έλασμα/ελατήριο, θα χτυπάει τοίχο Ναι είναι πιό σωστή ειδικά εάν θέλεις να το κλείσεις το χώρο που καλύπτει η πέργκολα και να το κάνεις δωμάτιο, αλλά εάν θέλεις να είναι απλά μια πέργκολα ανοιχτή κ πιό ντιζαϊνάτη νομίζω είναι καλή η λύση με το ρόλερ που η χρήση του είναι μόνο για ναμην σε στραβώνει ο ήλιος! Τώρα εάν θα φεύγει από το χέρι, ε εντάξει δεν έχουμε κ πάρκινσον... ακόμα!
gtroza Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 καλημέρα zoranb δεν το κατάλαβα αυτό! το παραπάνω ήταν σχόλιο γιά να αλάξει το "ψυχροπολεμικό" κλίμα μεταξύ μας (pournaras vs gtroza) τώρα που ζορίζεται το "καημένο το ευρώ" Ναι είναι πιό σωστή ειδικά εάν θέλεις να το κλείσεις το χώρο που καλύπτει η πέργκολα και να το κάνεις δωμάτιο, αλλά εάν θέλεις να είναι απλά μια πέργκολα ανοιχτή κ πιό ντιζαϊνάτη νομίζω είναι καλή η λύση με το ρόλερ που η χρήση του είναι μόνο για ναμην σε στραβώνει ο ήλιος! Τώρα εάν θα φεύγει από το χέρι, ε εντάξει δεν έχουμε κ πάρκινσον... ακόμα! αν είναι σχετικά φτηνό μπορείς ίσως να δοκιμάσεις, ακόμα και κόβοντας το πανί μόνος σου μάλλον εμένα σκέφτηκα ξανατονίζω ότι ψηφίζω zoranb δαγκωτό! βάλε ένα κανονικό, λίγο πιό στενό, λοξά ρίξε επάνω μιά στάμπα πχ zoranb R&D και θα είναι και μπιμπ τα ντιζαϊνάτα . @DioNiSis_000 αν μπορουν να βαλουν με κλιση την τεντα και να ειναι κομμενο και τυλιγμενο ετσι το πανι που να κατεβαινει καθετα δεν γίνεται αυτό, λόγω γεωμετρίας μπορεί όμως η τέντα, ξεντυλίγεται από κάτω προς στα πάνω, με σχήμα πανιού σαν αντεστραμένο μαχαίρι γκιλοτίνας! το λοξό μέρος θέλει κάποια "βέργα" και απ' το μέσον κάποιο κορδόνι προς ράουλα επάνω κλπ σταθερό, όπως λέει ο pournaras και ξεμπερδεύεις ή να μαζεύει σαν κουρτίνα με κορδόνια και χαλκάδες και βάρος κάτω. θα μένει κάποιο τρίγωνο επάνω, αμάζευτο .
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτό το μικρό τρίγωνο πάντως, θα μπορούσε αντί με ένα τρίγωνο κομμάτι τέντας, ή αυτά τα νάυλον που βάζουν, να "γεμίσει" με κάτι όμορφο, πχ με μια σειρά ξύλινες σταθερές περσίδες στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη κατασκευή, που καί τον ήλιο θα κόβουν, και "ελαφριές" στο μάτι θα είναι.
gtroza Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 θα κόβει την θέα ρε φίλε και δεν θα είναι ντιζαϊνάτο! πλάκα κάνω leftermann ναι θα μπορούσε να γίνει αλλά το αφεντικό έχει "δύσκολα" γούστα .
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 δεν είναι κακό αυτό που λέει ο lefterman αλλά καλύτερα να μην έχουν τίποτα σταθερό αυτά τα τριγωνάκια εκεί πάνω
gtroza Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το lefterman θέλει ένα n ακόμα στο τέλος προσοχή στην λεπτομέρεια μάστορας είναι, μπορεί να παρεξηγηθεί! .
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Σα φούρνος θα ναι αυτό το πράμα το καλοκαίρι. Πάρε μία τετράγωνη ομπρέλα.
gang Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου ήρθε μια ιδέα γαμάτη μόλις. Λοιπόν. Η πέργκολα εννοείται θα είναι οριζόντια. Όμως, από την μία άκρη θα είναι σταθερή και από την άλλη θα μπορεί να σηκώνεται, έτσι ώστε να εφαρμόζει παράλληλα στην σκεπή. Τέλος η τέντα θα είναι τρίγωνη προς τα κάτω, έτσι ώστε όταν σηκώνεται η πέργκολα να είναι η τέντα παράλληλη με το πάτωμα
zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μου ήρθε μια ιδέα γαμάτη μόλις. Λοιπόν. Η πέργκολα εννοείται θα είναι οριζόντια. Όμως, από την μία άκρη θα είναι σταθερή και από την άλλη θα μπορεί να σηκώνεται, έτσι ώστε να εφαρμόζει παράλληλα στην σκεπή. Τέλος η τέντα θα είναι τρίγωνη προς τα κάτω, έτσι ώστε όταν σηκώνεται η πέργκολα να είναι η τέντα παράλληλη με το πάτωμα Eίμαι βλάκας ή πρέπει να το εξηγήσεις λίγο πιό παραστατικά;
gang Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αύριο πρωί γιατί τώρα δεν έχω δύναμη ούτε να κλάσω...
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αύριο πρωί γιατί τώρα δεν έχω δύναμη ούτε να κλάσω... εντάξει βρε κλανιάρη, θα σε περιμένω πουρνό πουρνό!
gang Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τελικά τώρα που πήγα να το εξετάσω ποιο σοβαρά, κατάλαβα ότι σε περίπτωση που η περγκολα από οριζόντια αλλάζει κλίση, τότε η τέντα δεν θα μένει κάθετα, και θα την ακολουθεί. Οπότε άκυρη η σκέψη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα