Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πεί υπεύθυνα πως θα μονωθούν τα στριφώνια των βάσεων ώστε να μην έχω υγρασία στον κάτω όροφο;

Δε γινεται.

Διοτι, ειτε θα γινει μια φυγιολογικη τρυπα, η οποια με το κλεισιμο της με το ουπα και το στριφωνι, απλα μπορει να παρει λιγη σιλικονη απο πανω και να στεγανοποιηθει, ειτε κατα το σχηματισμο της τρυπας να γινει ρωγμη (πραγμα σχεδον απιθανο), οποτε πλεον δε μπορεις να μιλας για ενα συγκεκριμενο κομματι γιατι δεν θα ξερεις μεχρι που θα ειναι η ρωγμη.

Για αυτο σου ειπα και πριν, με μια πλακα 15εκ (που ειναι το ελαχιστο), αν κανεις 6-7 εκατοστα τρυπα, δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα. Παραπανω τρυπα δε χρειαζεσαι.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

thanx φίλε, θα μάθω πόση είναι η πλάκα απλώς υπάρχει κ η μόνωση η οποία θα είναι κ αυτή τουλάχιστον 8εκ. (αλλά θα μάθω κ αυτή πόσο είναι ακριβώς) οπότε τα στριφώνια ίσως πρέπει να είναι ψιλοτεράστια, έτσι δεν είναι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, πανί περγκοτέντας που είναι PVC class2 άκαυστο blackout με εσωτερικό film που απωθεί τις ακτίνες του ηλίου σας λέει τίποτα; Έχει προστασία για UV; Γενικά σαν χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να πάρεις κανα τεντόπανο από το Σχιστό αλλά αυτό που λες ακούγεται καλύτερο :mrgreen:

Για τις UV τώρα μην ανησυχείς, νομίζω μπλοκάρονται εύκολα μην το πολυψάχνεις

Δημοσ.

Όχι, εννοώ ότι το δικό σου είναι το καλό.

Άμα έπαιρνα τέντα θα έπαιρνα ίσως και από το Σχιστό αφού δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό(εκτός από το αν θα σκιστεί...) οπότε το πανί που περιγράφεις μου μοιάζει 10 φορές καλύτερο. Λογικά πρόκειται για επώνυμο και λίγο τσιμπημένο, έτσι;

Δημοσ.

Κάθε άλλο, δεν μου λέει μάρκα ο προμηθευτής, μόνο τα χαρακτηριστικά αυτά που περιγράφω. Γιαυτό έχω τους ενδοιασμούς μου!

Δημοσ.

1. καμία σχέση

2. δεν έχω ιδέα τι σημαίνει blackout για την τέντα

Μην ανησυχείς για την UV πάντως, ακόμα και ένα ημιδιάφανο κομμάτι νάιλον μπλοκάρει μεγάλο μέρος των UV οπότε για ολόκληρη τέντα με εσωτερικό φιλμ κιόλας δεν τίθεται ζήτημα

Δημοσ.

εγώ πάλι για την uv ακτινοβολία είχα άλλα υπόψιν, πως περνάει ακόμα κ μέσα από τοίχους! too much ε;

Δημοσ.

Παιδια sorry που εισβαλλω στο θεμα, αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Εχω ενα μπαλκονακι, του οποιου τα πλαγια ειναι κλειστα με τοιχο. Μενει μονο η φατσα και θελω να την κλεισω με αυτο το ναιλον που βαζουν στις καφετερειες για να το κανω αποθηκουλα/γυμναστηριο και να το ανοιγω οποτε θελω. Οχι ομως μονιμη κατασκευη με σιδεριες κλπ.

Χρειαζομαι 2.60 Χ 2.60 κομματι το οποιο σκεφτομαι να το στερεωσω με σκρατς περιμμετρικα και χωρις μηχανισμο ετσι ωστε να πετυχω τη μεγιστη μονωση ( με ναιλον τουλαχιστον). Ειναι εφικτο? Και αν ναι, ποσο περιπου στοιχιζει το τετραγωνικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...