Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format Δισκου Fujitsu MHZ2320B

giannisxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Ειχα εγκαταστησει στον φορητο υ/η μου Back track 5 OS...Οταν προσπαθησα να το κανω Format και να εγκαταστησω windows7 τοτε ο Η/Υ μου δεν μπορουσε να βρει το σκληρο μου δισκο..Υπεθεσα οτι αυτο συνεβηκε γιατι ο HDD αλαξε σε format ext και ετσι τον επανεφερα σε nfts αλλα και παλι δεν αναγνοριζεται απο τα windows εμφανιζοντας μηνυμα

"no drivers are found make sure that the installation media contains the correct drivers"

H Κατασταση ειναι λιγο περδεμενη αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομον και ευχαριστω εκ το προτερων....!

Δημοσ.

Βρες την σελίδα της μητρικής σου και κατέβασε τους chipset driver και ο,τι άλλο δεις που να μπορεί να έχει σχέση με σκληρούς και μέσα αποθήκευσης αποσυμπίεσε τα και γράψε τα σε ένα usb stick κατά την εγκατάσταση και εκεί που κανονικά βγαίνουν οι δίσκοι κάτω αριστερά θα λέει Load driver πάτα εκεί για να φορτώσει τα driver και να βρει των δίσκο.

Δημοσ.

Βρες την σελίδα της μητρικής σου και κατέβασε τους chipset driver και ο,τι άλλο δεις που να μπορεί να έχει σχέση με σκληρούς και μέσα αποθήκευσης αποσυμπίεσε τα και γράψε τα σε ένα usb stick κατά την εγκατάσταση και εκεί που κανονικά βγαίνουν οι δίσκοι κάτω αριστερά θα λέει Load driver πάτα εκεί για να φορτώσει τα driver και να βρει των δίσκο.

Thanks....i will try it :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...