Προς το περιεχόμενο

Σκουλαρίκι στο αυτί

bosei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψύθηκα να κάνω τρύπα για σκουλαρίκι στο αυτί σε αυτό το σημείο (μην γελάσετε με την εικόνα...ΝΑΙ είναι τραγική απλά δεν έβρισκα εικόνα σε ολόκληρο google)

Ξέρετε αν υπάρχει κίνδυνος όπως άμα κάνεις τρύπα στο φρύδι και πάρει νεύρο πάπαλα ή τίποτα σχετικό?

Επίσης είναι τίποτα απλό? μία τρύπα και φύγαμε ή πονάει?

Δημοσ.

Να μην την κάνεις...Θα την βαρεθείς σε 1-2 χρόνια... :P

Είχα κι εγώ..πόνεσε παραπάνω από την κλασική κάτω χαμηλά στο αυτί και στα χείλη, αλλά λιγότερο απότι στη γλώσσα...Ελπίζω να σε κατατόπισα!!

Αν την κάνεις σε επαγγελματία την τρύπα ούτε νεύρα πάπαλα ούτε τπτ παρόμοιο...Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως σε ενοχλήσει το υλικό που είναι φτιαγμένο το σκουλαρίκι...Π.χ εμένα τα σκουλαρίκια από πάγκους με σκίζανε...Φαγούρες ερεθισμούς κτλ κτλ.. ;)

Δημοσ.

Στη φώτο που έβαλες δεν υπάρχει τρύπα. Όταν λες σκουλαρίκι στο αυτί εννοείς να αιωρείται (π.χ με μικροσκοπικό μηχανισμο ή μαγνητικά πεδία;) Βέβαια στο post λες για τρύπα οπότε τα μπερδεύεις λίγο.

Δημοσ.

Στη φώτο που έβαλες δεν υπάρχει τρύπα. Όταν λες σκουλαρίκι στο αυτί εννοείς να αιωρείται (π.χ με μικροσκοπικό μηχανισμο ή μαγνητικά πεδία;) Βέβαια στο post λες για τρύπα οπότε τα μπερδεύεις λίγο.

Σίγουρα;

Δημοσ.

Ναι δεν μιλάω για την ώρα που σου κάνουν τρύπα αλλά μετά...Συνήθως προηγείται μια ένεση ξυλοκαίνης για μούδιασμα...

ενεση ξυλοκαινης;;; ουτε καν.

οπως μου μιλαγε ο τυπος και μου κραταγε τη γλωσσα εξω,ξαφνικα μου λεει ετοιμος. και του λεω τι ετοιμος;

μου λεει τελειωσαμε. και κοιταω και μουχε κανει την τρυπα.δε καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ.

πιο πολυ "πονο" ειχα νοιωσει στα αυτια παρα οπουδηποτε αλλου πουχα κανρι (μυτη,χειλη,γλωσσα).

Τωρα βεβαια πανε ολες...

Δημοσ.

εχω δει και αρκετα αγορια.. :/

Ναι ρε σιγά, απλά εγώ δεν θα έβαζα εκεί , αν σου αρέσει βάλε.

Δημοσ.

Να μην την κάνεις...Θα την βαρεθείς σε 1-2 χρόνια... :P

Αν την βαρεθώ δεν κλείνει...?

Εννοώ σκουλαρίκι με τρύπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...