CjVirus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα σκληρό Seagate Freeagent pro που έχει 2 εξόδους....firewire και USB..αλλά μου έσπασε η usb υπάρχει τρόπος να στείλω την firewire σε usb με κάποιον τρόπο; (καλώδιο ή αντάπτορα κλπκλπ?)
crossfiregr1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπορείς να πάρεις με λίγα σχετικά χρήματα, μια καρτούλα pci που θα έχει firewire και usb.
CjVirus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μπορείς να πάρεις με λίγα σχετικά χρήματα, μια καρτούλα pci που θα έχει firewire και usb. βασικά στο laptop σκεφτόμουν να το συνδέσω
Divide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τότε ίσως σε βολέψει κάτι τέτοιο. Αν έχεις στο laptop χώρο για μια express card τότε θα κάνει μια χαρά την δουλειά σου.
CjVirus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τότε ίσως σε βολέψει κάτι τέτοιο. Αν έχεις στο laptop χώρο για μια express card τότε θα κάνει μια χαρά την δουλειά σου. μπααα δυστυχώς δεν παίζει χώρος...τίποτα σε καλώδιο ίσως έκανε δουλειά...όχι κάτι μόνιμο όπως οι κάρτες
sakis.kom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Υπάρχει καλώδιο στο ebay, φυσικά το έχω πάρει και φυσικά ΔΕΝ δουλεύει.
necroboy12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μπορει να σε βοηθήσεικαι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803517 αλα περνει pci το pc
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @^: Για laptop το θέλει. Έχω την εντύπωση πως πιο απλό θα ταν να πάρεις μια νέα θήκη και να κάνεις μεταμόσχευση τον δίσκο...
necroboy12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Συγνωμη δεν το ειδα ειναι λιγο δυσκολο να κανεις <<μεταμοσχευση>> μπορεις απο εξωτερικο να τον κανεις εσωτερικο δλδ να τον συνδεσεις μς sata και data αμα εχεις σταθερο pc
CjVirus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @^: Για laptop το θέλει. Έχω την εντύπωση πως πιο απλό θα ταν να πάρεις μια νέα θήκη και να κάνεις μεταμόσχευση τον δίσκο... και εγώ το σκεφτόμουν αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα