Προς το περιεχόμενο

No boot

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καικε επιτέλους το μαϊμού 20 ευρο τροφοδοτικο και αγορασα ένα corsair HX650 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.κουμπώνω το τροφοδοτικο και κολάει στο ποστ..βρε cmos βρε βγαλε cd-rom hdd ανεμιστήρια, τίποτα..τελικά ο δέκτης bluetooth του πληκτρολογίου κολούσε το σύστημα.περνάω το ποστ αυτή τη φορά όμως μένει για πάντα στο windows loading.είτε με safe mode είτε με το cd των windows δεν περνάει το loading..μένει πάντα εκει και μετα απο κανά 10 λεπτό απλά μαυριζει η οθόνη χωρίς καμια ένδειξη λειτουργείας του hdd.Αλλαξα gpu τίποτα έκανα fail-settings restore τίποτα..Αλλαξα θέσεις τις ram..τίποτα..τι παίζει να γίνεται;ή MoBo ή ram εε;

Δημοσ.

Καικε επιτέλους το μαϊμού 20 ευρο τροφοδοτικο και αγορασα ένα corsair HX650 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.κουμπώνω το τροφοδοτικο και κολάει στο ποστ..βρε cmos βρε βγαλε cd-rom hdd ανεμιστήρια, τίποτα..τελικά ο δέκτης bluetooth του πληκτρολογίου κολούσε το σύστημα.περνάω το ποστ αυτή τη φορά όμως μένει για πάντα στο windows loading.είτε με safe mode είτε με το cd των windows δεν περνάει το loading..μένει πάντα εκει και μετα απο κανά 10 λεπτό απλά μαυριζει η οθόνη χωρίς καμια ένδειξη λειτουργείας του hdd.Αλλαξα gpu τίποτα έκανα fail-settings restore τίποτα..Αλλαξα θέσεις τις ram..τίποτα..τι παίζει να γίνεται;ή MoBo ή ram εε;

κάνει μήπως πολλά "μπιπ" όταν ανάβει ?

Δημοσ.

Οχι δεν κάνει ξεκινάει κανονικά.στο bios ολα φαίνονται οκ.και μπορώ ν αλαξω οτι θέλω..απλά κολάει στο σήμα με τα windows και μετα απο ώρα απλά βγάζει μια μαύρη οθόνη.όπως είπα πιο πάνω ούτε με safe mode μπορώ να περάσω το loading ούτε να κάνω repair ούτε να ξανά βάλω τα windows. Απλά κολάει στο loading πάντα.. :/

Δημοσ.

Έχεις αρχεία στο δίσκο πουθες να κρατήσεις; Πέρασέ τον σε άλλο σύστημα και κάνε back up και μετά δοκίμασε επανεγκατάσταση λειτουργικού.

Δημοσ.

Δεν μπορω να κανω install τα windows σε κανέναν σκληρό δίσκο.δοκίμασα σε 3..κολάει πάντα στο loading.δοκίμασα xp , vista home basic , 7 ultimate όλα απο διαφορετικούς σκληρούς αλλα δεν περνά το loading.μέχρι και σε αδιο σκληρό πάω να εγκαταστησω απο την αρχή τα windows και κολανε κ αυτά στο loading πριν καν αρχίσει η εγκατάσταση! W T F ? !!

Οχι δεν έχω αλλα θα ψάξω να βρω...

Δημοσ.

Το προηγούμενο τροφοδοτικό πως ακριβώς κάηκε; Εϊχε θεαματική "έξοδο"; :P

Μήπως όπως κάηκε χάλασε και τη μητρική;

Δημοσ.

Το προηγούμενο έσκασε μπροστά στα πόδια μου ενώ έπαιζα crysis και είχε σαν αποτέλεσμα να πεσω απο την καρέκλα..ήταν 300watt ψωφια που προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να ταΐσουν με ρεύμα τον athlon 6000 @3.2 και την oc 9800gtx+ ...μιλάμε για πυροτεχνήματα οχι αστεία! Χαχαχα!ρε σι όμως αν είχε καεί η μητρική δεν θα είχα προβλημα και στο bios;

Δημοσ.

Παντός ένα πραγμα που με ανησυχεί Παραπάνω είναι ότι όταν βάζω το ασύρματο πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε USB δεν bootάρει και αν το συνδέσω αφού εχει bootάρει δεν λειτουργεί..

Δημοσ.

Το προηγούμενο έσκασε μπροστά στα πόδια μου ενώ έπαιζα crysis και είχε σαν αποτέλεσμα να πεσω απο την καρέκλα..ήταν 300watt ψωφια που προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να ταΐσουν με ρεύμα τον athlon 6000 @3.2 και την oc 9800gtx+ ...μιλάμε για πυροτεχνήματα οχι αστεία! Χαχαχα!ρε σι όμως αν είχε καεί η μητρική δεν θα είχα προβλημα και στο bios;

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα καεί εντελώς η μητρική. Μπορεί να υπολειτουργεί αυτή τη στιγμή, να έχουν καεί κάποιες αντιστάσεις, πυκνωτές κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...