discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μόλις είδα έναν πυκνωτη λίγο φουσκωμενο..αλλα πρέπει να είναι απο παλιά αυτο..μέχρι να μου φέρουν memtest δοκίμασα αυτο των windows και κάνει 1-2% και με πετάει ξανά πίσω στις επιλογές λέγοντας ότι κάποια αλλαγή που έχω κάνει στο hardware δημιουργεί πρόβλημα..λεω να δοκιμάσω με άλλες ram
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Οι μνήμες σου είναι 667άρες και τις τρέχεις στα 800MHz; Είναι σίγουρο ότι είναι σταθερές;
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τις ετρεχα στα 800 σταθερά ήταν rock stable το σύστημα τελευταία..και με το μαπα το τροφοδοτικό.με το νέο τροφοδοτικο έκανα clear cmos οπότε γύρισαν όλα στα default κ έκανα και fail-setting restore..
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ίσως να ξέχασες κάποια ρύθμιση μετά το Clear CMOS. Στη θέση σου θα έτρεχα το memtest σε default ρολόγια/τάση.
filip123go Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Κανένα δανεικό τροφοδοτικό, παίζει να δοκιμάσεις...?
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όλα τα έχω Default..το memtest το περιμένω..αν failάρει το memtest τότε πάω για άλλες ram? Να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικο;;ακόμα δεν το πήρα λες να είναι μαπα;;corsair hx650 πριν λίγες ώρες το αγορασα..
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τελικά έπεσε στα χέρια μου ένα cd live backtrack 5 .. Το έτρεξε κανονικά και μετα ετρεξα τα windows και όλα οκ...τι στο π.(ο) γίνεται ετρεξα κάτι bench έκανα 5-10 μλκιες και ολα μια χαρα!τι να πω δεν ξέρω!
luminociter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Επειδή έχει τύχει σε μένα παρόμοιο πρόβλημα σε pc πρέπει οπωσδήποτε να τρέξεις το memtest από boot cd και να ελέγξεις τις μνήμες σου. Πολλές φορές τα τροφοδοτικά, λίγο πρίν καούνε, σημιουργούν τροπμερές αστάθιες στις τάσεις εξόδου με αποτέλεσμα να καίγονται και τα κυκλώματα τροφοδοσίας της μνήμης. Στην δική μου περίπτωση είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα όταν αλλάξαμε τροφοδοτικό, και στην συνέχεια είδαμε με memtest ότι είχε καεί και τμήμα της ram. Αλλάξαμε μνήμη και τροφοδοτικό, δούλεψε για λίγο σταθερά, και μετά από ένα μήνα ξαναέκανε τα ίδια!! Ξανατρέχοντας το memtest διαπιστώσαμε ότι είχε κατασρέψει και τομείς από τις καινούριες μνήμες (ευτυχώς εντός εγγύησης). Τελικά τα fet που τροφοδοτούσαν τις μνήμες στην μητρική είχαν κατασραφεί αλλά σε σημείο ώστε να δημιουργούν ασταθείς υπερτάσεις και να κατασ΄ρέφουν τα ολοκληρωμένα της ram. Φυσικά αλλάξαμε και μητρική και όλα οκ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.