Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θα σωθεί ένα μικρό παιδί και όχι κάποιος πολυεκκατομυριούχος

αυτό θα συνέβαινε σε περίπτωση που δεν υπήρχαν μεταμοσχεύματα...

Ένας ακόμα λόγος λοιπόν..

α επίσης, εσείς που διαφωνείτε,

αν ποτέ χρειαστείτε μεταμόσχευμα (που εύχομαι πραγματικά να μης σας συμβεί, ο Θεός να σας φυλάει και να συγχωρεί τη μικροψυχία σας), πεστε τους ότι δεν το θέλετε.

επίσης να έχετε υπόψη σας ότι δε διαφέρετε και πολύ από τους κομμουνιστές ή άλλα κομματόσκυλα εσεις της εκκλησίας..

αλλά ιδίως τους κομμουνιστές που τόσο αντιπαθείτε..

έρχετε γραμμή από την εκκλησία-το κόμμα σας δηλαδή- κι εσείς σαν χαζά και άβουλα όντα το ακολουθείτε.

δεν έχετε προσωπικότητα, ούτε απόψιες και αξίες, ούτε καν πίστη δεν έχετε...

ότι πει η εκκλησία!!!

• Like 1
  • Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολύ θεωρίες συνωμοσίας..

Ότι ποσταρε o arxaggelos ισχύει

Απλώς με αυτό τον νόμο νομιμοποιείται η συναίνεση των συγγενών και η επιλογή του ασθενή-δωρητή.

Πριν δεν υπήρχε νόμος για την συναίνεση των συγγενών για την δώρηση, ήταν άτυπος νόμος, απλώς τώρα θα είναι κατοχυρωμένο και από τον νόμο.Δεν αλλάζει κάτι

Και για την γνωμάτευση του ασθενούς χρειάζονται τρεις υπογραφές-γιατρούς και την συναίνεση των συγγενών

• Like 3
Δημοσ.

γιαυτο πλεον η λεξη εικαζομενη ειναι ακυρη

ελπιζω μονο μη φαμε τιποτα απο την ΕΕ επειδη πεταξαμε τη νομοθεσια απο το παραθυρο.

Δημοσ.

Εγω ειμαι δωρητης οργανων εδω και χρονια και ελπιζω με τον θανατο μου να τα παρουν ολα, ειναι προτιμοτερο απο το να τα φανε τα σκουλικια.Τωρα για οσους φοβουνται ,βλεπουν συνομωσιες,δεν τους το επιτρεπει το θρησκευτικο τους πιστευω περαστικα τους και να ελπιζουν να μην χρειαστουν ποτε ...

• Like 4
Δημοσ.

Το πιο δίκαιο θα ήταν, όσοι έχουν κάνω δήλωση άρνησης κλπ ταυτόχρονα να μην μπορούν να αιτηθούν όργανα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Να σου πω μετά..

• Like 6
Δημοσ.

Το πιο δίκαιο θα ήταν, όσοι έχουν κάνω δήλωση άρνησης κλπ ταυτόχρονα να μην μπορούν να αιτηθούν όργανα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Να σου πω μετά..

Συμφωνώ απολύτως!

off topic spoiler:

Κατά τη γνώμη μου, η συλλογιστική αυτή - με την οποία συμφωνώ, το είπα;  :) - πρέπει να επεκταθεί και σε πολλούς άλλους τομείς. Π.χ., το μοσχάρι που δεν εννοεί να δέσει τη γαμ... ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο, ή να φορέσει το ρημάδι το κράνος στη μηχανή, άμα τσακιστεί σε τροχαίο και δεν είναι τυχερός να ...πεθάνει επί τόπου, να είναι ο τελευταίος στη λίστα, στον οποίο θα παρέχεται ιατρική βοήθεια. Πρέπει να προηγούνται όλοι όσοι δεν επεδίωκαν να σπάσουν τα κεφάλια τους.

Ας έβλεπα έναν απ' αυτούς τους τζάμπα μάγκες, τής αντίληψης «Το δικό μου κεφάλι θα σπάσει, εσένα τι σε νοιάζει;», τραυματισμένο βαριά αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, να λέει με την ίδια μαγκιά: «Να μην έρθει ρε για 'μένα ασθενοφόρο! Κεφάλι μου είναι, γούσταρα και το 'σπασα! Να διατεθεί σε κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.» και τι στον κόσμο!

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως!

off topic spoiler:

Κατά τη γνώμη μου, η συλλογιστική αυτή - με την οποία συμφωνώ, το είπα;  :) - πρέπει να επεκταθεί και σε πολλούς άλλους τομείς. Π.χ., το μοσχάρι που δεν εννοεί να δέσει τη γαμ... ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο, ή να φορέσει το ρημάδι το κράνος στη μηχανή, άμα τσακιστεί σε τροχαίο και δεν είναι τυχερός να ...πεθάνει επί τόπου, να είναι ο τελευταίος στη λίστα, στον οποίο θα παρέχεται ιατρική βοήθεια. Πρέπει να προηγούνται όλοι όσοι δεν επεδίωκαν να σπάσουν τα κεφάλια τους.

Ας έβλεπα έναν απ' αυτούς τους τζάμπα μάγκες, τής αντίληψης «Το δικό μου κεφάλι θα σπάσει, εσένα τι σε νοιάζει;», τραυματισμένο βαριά αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, να λέει με την ίδια μαγκιά: «Να μην έρθει ρε για 'μένα ασθενοφόρο! Κεφάλι μου είναι, γούσταρα και το 'σπασα! Να διατεθεί σε κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.» και τι στον κόσμο!

Όπως δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σου σε περίπτωση που είσαι μεθυσμένος, σωστό σε βρίσκω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...