Christosmpa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 γεια σας, αμα μινεις σε 1 μαθημα μονο και πας Σεμπτεβριο, γινετε να σε αφησουν και να πας Φεβρουαριο για 1 μαθημα; Ευχαριστω.
bgeorgalas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 πριν 15+ χρόνια που ήμουνα εγώ γυμνάσιο όχι, ο σεπτέμβρης ήταν η τελευταία ευκαιρία.... μεταξύ μας ρε χρήστο: άντε και πες οτι γινότανε να το περάσεις φλεβάρη, μετά θα μπεις 2ο εξάμηνο στην 1η λυκείου? χλωμό το βλέπω, πολύ χλωμό.....
Christosmpa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 τωρα εχει αλλξει μπορει να πας και φεβρουαριο...δεν εχω μινει εγω απλος το ειδα σε ενα αρθρο που το λεγανε και μου φενοταν περιεργο.
bosei Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Έτσι είναι...στην τρίτη γυμνασίου ακόμα και σε όλα τα μαθήματα να μείνεις δίνεις συνέχεια (Ιούνιο - Σεπτέμβριο - Φεβρουάριο κ.ο.κ.) μέχρι να περάσεις. Μόνο στην πρώτη και στην δευτέρα γυμνασίου ξανακάνεις την χρονιά 1ον: άμα έχεις μείνει σε παραπάνω από 5 μαθήματα 2ον: άμα δεν περάσεις τα μαθήματα που έμεινες τον Σεπτέμβριο.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εμένα πάλι μου φαίνεται παράξενο που πέρασες στην ορθογραφία
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Εμένα πάλι μου φαίνεται παράξενο που πέρασες στην ορθογραφία offtopic Αυτό είναι ύλη του λυκείου, δεν το ξέρεις; Ειδικά, δε, τους μήνες, τους μαθαίνεις λίγο πριν τις πανελλήνιες. (ο σαρκασμός πάει στους συναδέλφους μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.