Προς το περιεχόμενο

Τι σημαινει 1080P ?

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ρε ντινάρα, ποιος είπε για τελιόραση;

Εγώ λέω για το Alien 3 1992 720p Special Edition BRRip x264-HDLiTE που έχει ανάλυση 1280 x 544 και το Be.Kind.Rewind.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA που είναι 1920x816 (2.35:1 aspect ratio).

Για τηλεοράσεις καλύτερα να μην αρχίσουμε να λέμε γιατί εκεί επικρατεί άλλη παράνοια. Οι HD ready tv που είναι φτιαγμένες για να παίζουν 1280χ720, έχουν ανάλυση 1366χ768.. bye bye 1:1 pixel mapping :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αντε παλι.

απλη ερωτηση που εκανα και δε πηρα απαντηση

ενα 5θεσιο αυτοκινητο οταν ειναι μονο ο οδηγος μεσα θεωρειται μονοθεσιο?

Δημοσ.

Ρε Ντινάρα την παλεύεις; Με το συμπάθειο κιόλας.

Το παράδειγμά σου είναι άτοπο καθώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Αν παίξεις μια ταινία 1280*720 σε οθόνη με ανάλυση 1920*1080 και σε full screen, η ανάλυση της ταινίας θα γίνει ως δια μαγείας 1920*1080;

Δημοσ.

αντε παλι.

απλη ερωτηση που εκανα και δε πηρα απαντηση

ενα 5θεσιο αυτοκινητο οταν ειναι μονο ο οδηγος μεσα θεωρειται μονοθεσιο?

Sorry δεν την είδα την ερώτηση. Πάλι 5θέσιο θα είναι.

Τώρα και μία δική μου ερώτηση. Επειδή το τετράτροχο ford mondeo σου είναι 5θέσιο, πάει να πει ότι και η τετράτροχη formula του hamilton είναι 5θέσια;

Μάλλον δεν έχει και πολλή σχέση με το θέμα, αλλά μου αρέσουν τα quiz με αυτοκίνητα!!

Δημοσ.

Ρε Ντινάρα την παλεύεις; Με το συμπάθειο κιόλας.

Το παράδειγμά σου είναι άτοπο καθώς συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Αν παίξεις μια ταινία 1280*720 σε οθόνη με ανάλυση 1920*1080 και σε full screen, η ανάλυση της ταινίας θα γίνει ως δια μαγείας 1920*1080;

η αναλυση του αρχειου δε θα γινει τοση,αλλα το Pc θα κανε Interpolation και θα τ ην βλεπεις σε 1920Χ1080

Sorry δεν την είδα την ερώτηση. Πάλι 5θέσιο θα είναι.

Τώρα και μία δική μου ερώτηση. Επειδή το τετράτροχο ford mondeo σου είναι 5θέσιο, πάει να πει ότι και η τετράτροχη formula του hamilton είναι 5θέσια;

Μάλλον δεν έχει και πολλή σχέση με το θέμα, αλλά μου αρέσουν τα quiz με αυτοκίνητα!!

οχι.το ενα ειναι παντα 5θεσιο και το αλλο παντα μονοθεσιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...