Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πιστεύεις στα μάτια σου και στ'αυτιά σου δεν αρκεί, χρειάζεται και η γνώση.

Πχ μαύρη τρύπα δεν πρόκειται να δεις ποτέ σου ουλτε να ακούσεις, υπάρχουν όμως. Πιο απλό, πχ ήχοι που δεν τους πιάνει το ανθρώπινο αυτί, πράγματα που βλέπουμε με τα μάτια μας που όμως είναι ψευδαισθήσεις, παράδειγμα η ανατολή και η δύση του ηλίου, ο ορίζοντας, τα βλέπουμε όλοι μας αλλά είναι ψευδαισθήσεις.

Και τα κεριά ανάβουν ξαφνικά, και το βλέπουν τα μάτια μας και δεν το πιστεύουν το θαύμα που μόλις είδαν, επιστημονικά μια χαρά εξηγείται, νά'ναι καλά ο φωσφορος.

Δεν διαφωνώ και να το θέσω διαφορετικά. Πιστεύω ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά έστω και στη θεωρία. Γνωρίζω το φώσφορο. Τώρα το να πιστέψω εν έτει 2014 ότι ένας παπάς μπαίνει σε ένα μνήμα μόνος του, λέει κάποια λόγια και μετά ως δια μαγείας ανάβουν κεριά, πυρσοί κλπ. ε όχι. Αυτό υποτιμά τη νοϋμοσύνη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ και να το θέσω διαφορετικά. Πιστεύω ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά έστω και στη θεωρία. Γνωρίζω το φώσφορο. Τώρα το να πιστέψω εν έτει 2014 ότι ένας παπάς μπαίνει σε ένα μνήμα μόνος του, λέει κάποια λόγια και μετά ως δια μαγείας ανάβουν κεριά, πυρσοί κλπ. ε όχι. Αυτό υποτιμά τη νοϋμοσύνη μου.

Eιναι θεμα πιστης μπορει να ισχυει μπορει και οχι αναλογα σε ποια μερια εισαι .

Δημοσ.

Το παράξενο είναι ότι εξετάζουν πριν τον θάλαμο και μπαίνει μετά ο Ιερέα γυμνός.

Μήπως είδες την ΧΧΧ έκδοση ;

• Like 2
Δημοσ.

Το παράξενο είναι ότι εξετάζουν πριν τον θάλαμο και μπαίνει μετά ο Ιερέα γυμνός.

Απαλλαγή είχες στο γυμνάσιο από το μάθημα της χημείας;

• Like 1
Δημοσ.

Το ίντερνετ σήμερα το ανακάλυψες;

Το 2006. Και άλλη όρεξη δεν είχα από τότε, από το να ψάχνω οτιδήποτε έχει σχέση με τη χημεία.

Δημοσ.

Το 2006. Και άλλη όρεξη δεν είχα από τότε, από το να ψάχνω οτιδήποτε έχει σχέση με τη χημεία.

Με την χημεία; Με τα "παράξενα" που σε κάνουν να απορείς.

Τουλάχιστον τα βιντεάκια στα ελληνικά κανάλια από το 2002 βγήκαν και κυκλοφορούν, αν δεν σε διευκολύνουν τα αγγλόφωνα άρθρα.

Δημοσ.

Με την χημεία; Με τα "παράξενα" που σε κάνουν να απορείς.

Τουλάχιστον τα βιντεάκια στα ελληνικά κανάλια από το 2002 βγήκαν και κυκλοφορούν, αν δεν σε διευκολύνουν τα αγγλόφωνα άρθρα.

Τα παράξενα που με κάνουν να απορώ δεν τα πολυψάχνω διότι μου αρέσει η αίσθηση του να υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω σε διάφορα θέματα.

Δημοσ.

Τα παράξενα που με κάνουν να απορώ δεν τα πολυψάχνω διότι μου αρέσει η αίσθηση του να υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω σε διάφορα θέματα.

Συμβουλή: Μην εκφράζεις δημόσια τις απορίες σου τότε αλλά κράτα το πέπλο μυστηρίου για τον εαυτό σου, γιατί απλά ρεζιλεύεσαι όταν τις εκφράζεις σε άλλους. Δείχνεις απλά ένα από τα τρία : ή το πόσο άσχετος είσαι, ή το πόσο αφελής, ή το πόσο βαριέσαι να ψάχνεσαι και καταπίνεις ό,τι σου σερβίρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...