nikos232 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδια. Αγόρασα το ps3 απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πριν απο 1 εβδομάδα. 340 ευρώ πακέτο με τα παιχνίδια God of War III και Uncharted 2. Νοίκιασα και το mortal kombat το καινούργιο για να παίξω και όλα φαινόντουσαν τέλεια!!! Κάνω αναβάθμηση στην 3.60 που μου ζητούσε το mortal combat, παίζω κανα 2ωρο και την επόμενη μέρα η κονσόλα ανοιγε μεν αλλά δεν διάβαζε κανενα παιχνίδι. game over που λέμε... Το κατάστημα δέχτηκε αλλαγή αμέσως αλλά μου έχει μείνει η φοβία.....Έχει τύχει τέτοιο περιστατικό σε κανέναν εδώ μέσα;;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 το πιο πιθανο το blu ray ηταν ελλατωματικο και επεθανε :Ρ Μη σε νοιαζει τιποτα εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση λιωσε την κονσολα σου να την χαρεις!
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το κατάστημα δέχτηκε πίσω την κονσόλα και σου έδωσαν καινούργια; Τράβα παίξε Τζόκερ φίλε μου! Αν σου έλεγαν να το πας στην Sony Hellas θα έκλαιγες τα λεφτά σου.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν υπηρχε περιπτωση να τον ελεγαν να τα βρει με το Σονυ. Απο τη στιγμη που εχει αποδειξη απο το καταστημα και υπαρχει εγγυηση τοτε το ιδιο το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να αναλαβει να λυσει το προβλημα του πελατη.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Έχουν υπάρξει περιστατικά (αρκετά ή όχι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω) όπου κάποιος είχε εγγύηση, αλλά η Sony ζήταγε ένα χρηματικό ποσό για να δώσει ανακατασκευασμένο. Και άλλο τι είναι υποχρεωμένο να κάνει το μαγαζί και άλλο τι κάνει τελικά. Είναι υποχρεωμένο επίσης να σου δίνει δυο χρόνια εγγύηση, αλλά σε πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα σου δίνει μόνο ένα χρόνο. Δυστυχώς δεν είναι ρόδινα τα πράγματα στην ελληνική αγορά.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ειναι μην σου τύχει φίλε μου αφου έχεις εγγύηση δεν σε νοιάζει.
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 και στο πλαίσιο και στον κοτσόβολο επειδή το ξέρω, αν κρατήσεις τα κουτιά και σου πάθει κάτι εντος της εβδομάδας (ή 10 ημέρών,δε θυμάμαι) στο αλλάζουνε οι ίδιοι.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κάτι ειναι και αυτό. Οπότε εύχεσαι να μην σου χαλασει στις 20 μερες.
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν υπηρχε περιπτωση να τον ελεγαν να τα βρει με το Σονυ. Απο τη στιγμη που εχει αποδειξη απο το καταστημα και υπαρχει εγγυηση τοτε το ιδιο το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να αναλαβει να λυσει το προβλημα του πελατη. Αν σου χαλασει σε λογικο χρονικο διαστημα ειναι στην διαθεση του καταστηματος να σου το αλλαξει . Οι περισσοτεροι σου λενε κρατα την συσκευασια για 10 - 15 μερες και αν παρουσιαστει προβλημα θα σου το αλλαξουμε . Επειτα δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενο το καταστημα αν σου χαλασει μετα απο 364 ημερες να σου το κανει αντικατασταση . Η εγγύηση μιλαει για ΕΠΙΣΚΕΥΗ εντος του χρονικου οριου που ισχυει οχι για αντικατασταση εξ ολοκληρου . Το μονο που μπορει να κανει το καταστημα σαν εξυπηρετηση ειναι να αναλαβει αυτο την αποστολη και παραλαβη του μηχανηματος αντι του πελατη . Απο εκει και περα θα ηταν βλακεια για το καταστημα να μην του εκανε αντικατασταση για κατι που αγοραστηκε λιγες ωρες πριν και οι περισσοτεροι το κανουν αμεση αντικατασταση και παει για DOA
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 εγώ όταν αγόραζα ps3 xbox κτλ. την πρώτη εβδομάδα τα εσκιζα για να βγάλουν ότι έχουν. το ps3 θυμάμαι το είχα αφήσει ανοιχτο 20 ώρες με παιχνίδι μέσα να φορτωνει.
gherudos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλά εσύ είσαι για τα πανηγύρια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δλδ ετσι ξαφνικα μπορει να χαλασει σε ολους μας; Και εγω που ειμαι εκτος εγγυησης ποσα θα πληρωσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.