vellamos_power Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια. τις τελευταιες μερες η ζωη μου εγινε ανυποφορη εξαιτιας του υπολογιστη μου.πιστευω ολοι οσοι καθονται ωρες σε εναν υπολογιστη και αυτος κολαει τοτε τα νευρα σπανε. ετσι και εμενα που εδω και καποιες μερες μου ερχεται να τον σπασω.το συστημα αποτελειται απο msi p55-gd80 , intel core i7 860 και(μεχρι στιγμης 2 gb ram.)παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης ανεβαζει στροφες ( μηχανικος ορος ) αδικαιολογιτα. δηλαδη μπορει να δουλευει και στο 40% χωρις να τρεχει καποιο προγραμμα. επισεις παλι τις τελευταιες μερες εχουν εμφανιστει πολλες διεργασιες ως dllhost.exe( πανω απο 20 ) τις οποιες δεν ειχα. ετσι θελω να ρωτησω αν προκειται για καποιο ιο (εχω το kaspersky γνησιο και δεν βλεπει ιο) και αν πρεπει να κανω φορματ.επισεις πολλες απο τις λειτουργιες του εχουν κατασταλει. δηλαδη πολλα δεξι κλιψκ δεν τα εμφανιζει ενω δεν εμαφανιζει ουτε απο τι αποτελειται το συστημα. να σημειωσω ακομα οτι ο υπολογιστης σπανια κλεινει μονο για μερικες ωρες τον μηνα(μηπως αυτο παιζει ρολο.) εχει κανεις καμια ιδεα?
vellamos_power Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δεν το εχω κοιταξει αυτο. υπαρχει καποιο προγραμμα?
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μπορείς με το Speccy να δεις θερμοκρασίες. δηλαδη μπορει να δουλευει και στο 40% χωρις να τρεχει καποιο προγραμμα. επισεις παλι τις τελευταιες μερες εχουν εμφανιστει πολλες διεργασιες ως dllhost.exe( πανω απο 20 ) τις οποιες δεν ειχα. Ποιο λειτουργικό έχεις;Και δες μήπως είναι ενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις αφού κάποιες φορές δεν εμφανίζονται πουθενά. Αν φοβάσαι για ιό κάνε ενημέρωση και έλεγχο με το kaspersky και τρέξε και το Malwarebytes Anti-Malware
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δεν το εχω κοιταξει αυτο. υπαρχει καποιο προγραμμα? Με το HWMonitor μπορείς να δεις τις θερμοκρασίες σε επεξεργαστή κάρτα γραφικών κτλπ
vellamos_power Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 τα πραγματα χειροτερεψαν καθως μετα απο υποχρεοτικη επανεκινηση ο υπολογιστης δεν ανοιγει βγαζει μπλε οθονη αλλα οχι κινεζικα και λεει οτι τα ςινδοςσ αντιμετοπιζουν σοβαρο προβλημα λειτουργιας και οτι πρεπει να τερματιστουν. πιο κατω γραφειι και αλλα αλλα δεν προλαβαινω και κλεινει εντελως. τωρα γραφω απο linux απο τον ιδιο υπολογιστη και βλεπω μεγαλη διαφορα ως προς την ταχυτητα. αρα λοινον φορματ?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πολλά μπορεί να είναι αλλά ένα format ποτέ δεν παει χαμένο και λύνει πολλά προβλήματα ειδικά για υπολογιστε΄ς με λειτουργικά όπως το δικό σου που απότι κατάλαβα είναι αρκετα ταλαιπωρημένο!!! Αν μετά το φορματ συνεχιζονται τα προβλήματα τοτε θα αρχίσουμε να τσεκάρουμε το hardware!! Παντως για πολλά μικρα κολλήματα συνήθως παραπέμπουν ή σε προβληματικό σκληρό ή σε προβληματικη ραμ!!
vellamos_power Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 αυτο για τον σκληρο μπορει να ειναι πιθανο γιατι τον εχω 8 χρονια περιπου. απο 2α γυμνασιου και εχει φαει παρα πολλα φορματ. μαλλον ηρθε η ωρα της αλλαγης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.