Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ριξε μια ματια εδώ http://www.cheapet.gr/catalog/product_info.php?cPath=23_33&products_id=35 οχι για να αγοράσεις αλλά για να δεις τι σου ταιριάζει και τι οχι.. Στην τελική ριξε και μια ματιά να υιοθετήσεις καποιο αδέσποτο, συνηθως βγαινουν πιο βολικο και προσαρμόζονται πιο ευκολα από τα καθαρόαιμα. Βλέπε και το αντιστοιχο βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=BAf7lcYEXag&feature=fvwrel
filozwos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 απο dogs 101 τα εχω δει ολα ! Για Beagle εχω βρει στο ιντερνετ και εναν εκτροφεα. αλλα δεν εχω επικοινωνησει παντως γενικα εσεις τι λετε ? τι μου προτεινετε να παρω η οχι και τι ρατσα αν ναι? boxer γενικα σε διαμερισμα ακομα και αν παιζω μαζι του παρα πολυ και ασκειται δεν γινεται?
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μικρό σκύλο και ότι θες από κει και πέρα. Αυτό το λέω περισσότερο για να μη καταλήξει σε κανένα δρόμο με τα έξοδα που έχει ο μεγάλος. Έχω ένα λυκόσκυλο στο εξοχικό . Δεν το συζητάω πως αν το είχα σε διαμέρισμα καλοκαίρι , θα άλλαζε το χρώμα το σπιτιου από την τρίχα πχ.
filozwos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ok αμα ειναι να παρω σκυλο τελικα θα παρω τον Αυγουστο , αλλα για πριν που ρωτησα για το μαστιφ που εχει ο φιλος μου , ειναι λογικο να καθεται ολη την ωρα ακινητο σαν βαρεμενο 1,5 με 2 χρονων σκυλακι?
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ακριβώς μικρό σκυλο και αν επιλέξεις beagle ή κατι αλλο που θελει ασκηση να είσαι έτοιμος να το βγάζεις 1 ώρα και παραπανω κάθε μερα βόλτα αλλιώς θα σου φαει το σπιτι. Εχουν beagle γνωστοι μου που δεν μπορουν να το βγάζουν έξω καθολου, το σπιτι δεν έχει ούτε ενα αντικειμενο που να μπορει να φτάσει αλλιως τρώει τα παντα, ενώ αν και ειναι απιστευτα φιλικο με τον κοσμο και όσους πανε ως επισκεπτες γινεται πολύ κουραστικό επειδή ειναι αεικίνητο και προσπαθει να εκτονώσει την ενεργεια του τρέχοντας στο σπίτι και παιζοντας με οσους βρισκονται στο σπιτι.
black_widow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μικρό σκυλί . Θέλει πολλές βόλτες την ημέρα , υπομονή μέχρι να το μάθεις να μην τα κάνει μέσα στο σπίτι , να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει κάποιος αλλεργικός στο σπίτι , να μην έχεις παράξενους ενοίκους στην πολυκατοικία γιατί θα σου κάνουν το βίο αβίωτο και να τον θέλουν όλα τα μέλη του σπιτιού. Προσοχή στο φαί του , νερό , να μη μένει πολλές ώρες μόνος του , παιχνίδια ( σαν μικρά παιδιά είναι ) , αγάπη , να τον νιώθετε ως μέλος της οικογένειας και όχι απλά σαν ένα κατοικίδιο. Τα εμβόλια του , καθαριότητα , καθημερινό χτένισμα κ.λ.π.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Λοιπόν αν πάρεις σκύλο να ξέρεις και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου το εξής. Το σκυλί έχει ανάγκη από αγάπη αλλά και από ένα σταθερό αρχηγό. Αλλιώς παίρνουν την αρχηγία αυτά. Αγάπη και σταθερότητα. Γίνεται μέρος της ζωής σου. Σε αγαπάνε χωρίς όρους αλλά θέλουν και να τα καθοδηγείς. Όσο για το μαστίφ ,αν δεν ξέρουμε πως ζει , δε μπορούμε να σου πούμε . Μπορεί να φταίει το φαί , το ότι δεν γυμνάζεται, χίλιοι λόγοι. Εντάξει δεν θέλει πολλές βόλτες, μία και καλή φτάνει. Θα κάνει καλό και στη δική σου υγεία. Δεν το πας 3 βόλτες γύρω το τετράγωνο αλλά το πας μια μεγάλη μέχρι το πάρκο. Και ναι δεν είναι καλό να τον αφήνεις μόνο του αλλά όταν μένει πρέπει να του έχεις δώσει να καταλάβει τι περιμένεις από αυτόν/ή http://www.youtube.com/watch?v=bRiAFBuOf2E Και για το σκυλί του φίλου σου , δες αυτό
filozwos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 να ρωτησω , ανάμεσα σε pug . beagle , jack russel και bulldog, τι μου προτεινετε? διαβασα οτι τα boxer με επαρκη ασκηση μπορουν να ζησουν σε διαμερισμα
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δες μερικά βιντεάκια Dogs 101 με τη ράτσα που θες και αποφάσισε τι σου ταιριάζει. Το σκυλί έχει μικρή σημασία. Μεγάλη έχει το αφεντικό του. Εμένα μου αρέσει πχ το Corgi και το West Highland Terrier. Πολύ ζόρικο σκυλάκι, το είχα συναντήσει με το λυκόσκυλό μου και το είχε ένας μικρός στην ηλικία σου και το σκυλάκι δεν μάσησε μία και ήταν πολυ περήφανο . Από τότε το καμαρώνω. http://www.youtube.com/watch?v=PmIjl9dekzA
tsioudiver Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Απο που πρόκειται να αγοράσεις; Απο φυλακή σοπ;
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια συμβουλή θέλω να σου δώσω επειδή είχα και εγώ μικρός σκύλο (και ακόμα έχω) προσπάθησε να μην το κανεις τρελό. Και για να το εξηγήσω καλύτερα , όταν ήμουν μικρός είχα πάρει σκύλο και παίζαμε όλη μέρα , αλλα δεν το είχα μάθει ΚΑΘΟΛΟΥ να με υπακούει με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται λες και είμαι εγώ το κατοικίδιο του (δηλαδή να κάνει ότι θέλει ανεξέλεγκτα). Αν λοιπόν θες να μην αναγκαστείς να το δόσεις σε κάποιο συγγενή (εγώ δεν χρειάστηκε γιατί μένω σε μονοκατοικία και αν και μου πήρε χρόνο το εκπαίδευσα) καλύτερα να του μάθεις να σε υπακούει και να σε σέβεται. edit : Θα σου πρότεινα να μην δόσεις σημασία στο αν είναι καθαρόαιμο η όχι και να ΜΗΝ το αγοράσεις από pet shop. Καλύτερα βρες από κάποια αγγελία που χαρίζουν κουτάβια και μπορείς να βρείς και μικρόσωμα.
Anastazio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εχω ενα γαλλο,σε διαμερισμα,ειναι θεος...ηρεμος αν δεν τον τσιγκλισεις,παιχνιδιαρης,αστειος,δεν γαυγιζει χωρις λογο αλλα ειναι πεισματαρης του κερατα,θελει να γινεται το δικο του ΜΟΝΟ.Αυτο το ολιγο feedback απο μενα...παρε σκυλο απο εκτροφεα μονο...οχι πετ σοπ
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τα ζώα είναι για την ύπαιθρο. Όχι για το διαμέρισμα. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να έχεις ένα σκύλο, για να παίζεις, να σε γλύφει και γενικά για να κάνεις πραγματικότητα ό,τι βλέπεις στην TV και σου αρέσει. Αυτό όμως ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ. Θα κλείσεις ένα ζώο μέσα σε ένα σπίτι, θα το αναγκάζεις να παίρνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ μυρωδιά από το πώς θα ήταν η ζωή του εάν ήταν ελεύθερο ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ το βγάζεις βόλτα, θα το μετακινείς με αμάξια θα θα θα. Γιατί; Νομίζεις ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά για ένα ζώο; Το έχεις σκεφτεί πότε; Προφανώς και όχι. Το μόνο που σε νοιάζει είναι η δική σου ευχαρίστηση και για αυτό θα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ το καημένο το ζώο. Ώσπου να βαρεθείς, να κουραστείς, να αλλάξεις γνώμη και είτε να καταλήξει σε κάποιο δρόμο είτε σε κάποιον γνωστό. ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Εάν αποκτήσει η οικογένειά σου σπίτι με κήπο, τότε το ξανασκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.