bscyb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Πριν καμία εβδομάδα έβγαλε error στο laptop μου (smart failure repair or replace your hard disk) αφού δοκίμασα να κάνω repair και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε έβαλα ένα σκληρό από 1 άλλο laptop και δούλευε κανονικά ενώ τον σκληρό από το δικό μου laptop τοv έβαλα στο άλλο laptop και πάλι έβγαλε το ίδιο error. τώρα λέω να παραγγείλω 1 σκληρό δίσκο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύει κανονικά το μόνο που ξέρω είναι ότι οι σκληροί δίσκοι στα laptops είναι 2,5 inches. Το laptop μου είναι http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ-Notebook.27201.0.html και ο σκληρός που είχε είναι Hitachi HTS545050B9SA00 επειδή ο συγκεκριμένος δεν πωλείτε ποια λέω να παραγγείλω αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303033 αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι 8α δουλεύει κανονικά μην πάνε τζάμπα τα λευτά
rafail1994 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είναι αυτός απλώς είναι ακριβούτσικος για 2,5''
bscyb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είναι αυτός απλώς είναι ακριβούτσικος για 2,5'' Εντάξει είναι ποιο ακριβός από άλλους αλλά έχει Ταχύτητα περιστροφής:7200RPM και cache:16MB όποτε είναι και καλύτερος από τους ποιο φτηνούς. Και κάτι άλλο ο σκλήρος που είχε το laptop μου ήταν sata ενώ αυτος είναι sata 2 δεν πιστέυω να υπάρχει πρόβλημα?
bscyb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Λοιπόν ήρθε ο σκληρός που παράγγειλα τον έβαλα κανονικά στο laptop δοκίμασα να περάσω τα windows 7 από τα recovery disks πού είχα όταν πήρα το laptop και ενώ φόρτωσε κανονικά μέχρι 100% μετά έκανε restart και όταν προσπάθησε να ξεκινήσει τα windows 7 έβγαλε αυτό το σφάλμα: windows setup could not configure windows to run on this computer's hardware έχει κάνεις ιδέα τη μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω?
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Προφανώς είδε ότι υπάρχει άλλος σκληρός οπότε το θεωρεί παράνομο και δεν σε αφήνει να το περάσεις, δυστυχώς ή πρέπει να αγοράσεις καινούργια windows ή να καταφύγεις στην παρανομία. (με μια ελάχιστη περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στην sony να τους εξηγήσεις τη έγινε και να σου δώσουν κάποιο άλλο δισκάκι ή να σου πούνε τέλος πάντων κάποιων τρόπο)
bscyb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 σωστά παίζει να ισχύει αυτό που λες θα κατεβάσω από κάνα torrent τα windows 7 να δω αν θα βγάλει πάλι το ίδιο σφάλμα
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Όπως το είπε ο TheELF δοκίμασε και με τα παράνομα windows και βλέπεις.
axaraktiristos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 δεν νομίζω να αναγνωρίζετε οτι είναι άλλος σκληρός και να μην προχωράει η εγκατάσταση .... εγω έχω αλλάξει 3 σκληρούς ( απο image με το Acronis ) και δέν είχα κανένα πρόβλημα ...
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Με το acronis κάνεις κανονικό image από κανονική εγκατάσταση έχει μεγάλη διαφορά από τα recovery που είναι φτιαγμένα με διάφορες δικλείδες όπως και τα dvd εγκατάστασης κάποιων laptop που δεν μπαίνουν πουθενά αλλού.
bscyb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 δοκίμασα με τα παράνομα και έγινε μια χαρά η εγκατάσταση των windows 7 τώρα στον σκλήρο όμως εκτός απο τα windows έχει και αλλα δύο (Windows.old,Windows.old.000) αυτά μπορώ να τα διαγράψω?
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ναι μπορείς απλά να τα σβήσεις αν και ίσως να αξίζει να σκεφτείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση σβήνοντας τα πάντα (με delete partion) γιατί πότε θα έχεις ξανά την ευκαιρία;!
Vasilis85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μην ανησυχείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα επειδή ο δίσκος είναι διαφορετικός, μάλιστα αφού θα τον αλλάξεις ψάξε και βάλε ένα δίσκο στις 7200 στροφές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.