Προς το περιεχόμενο

Χαριζονται 3 μικρα γατακια

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία τα γατιά Luci!

Αν τυχόν η γάτα σου δεν είχε ποτέ σχέσεις με άλλα γατιά, λογικό να τον έχει χάσει κάπως.

Εμένα μια ζωή τα δικά μου σε κάθε νέα γέννα εξαφανιζόντουσαν και δε ξανά πατούσαν. Πλέον όλα κομπλέ. Κανένα δε φεύγει.

Ωραίος ρε. Και μπράβο σου που δεν άφησες να μείνουν στο δρόμο.

Αλήθεια, τι σκέφτεσαι να τα κάνεις; Θα τα κρατήσεις ή θα μοιραστούν;

Δημοσ.

Επίσης... Από τα μικρά που έχουν μήτρες, σάλπιγγες και ωοθήκες, δες μη σου κάτσει καμιά στραβή και τρέχεις μετά, αφού γίνει το κακό, για στειρώσεις.

Η μεγάλη σου δε θα τους κάτσει εύκολα στα αρσενικά, αλλά αν έχεις θηλυκά στα μικρά, μη ξεχάσεις το παραπάνω.

Δημοσ.

έχω έξι τέτοια μικρά και μια μεγάλη.Το μόνο κακό είναι που σκαρφαλώνουν στις σίτες των παραθύρων.Αλλά νταξ δεν υπάρχουν σαύρες κλπ σε πολύ μεγάλη ακτίνα.

Δημοσ.

Δυστυχώς το ερμαφρόδιτο δεν έκατσε να το βγάλω φωτογραφία , τα πήρε στο κρανίο μόλις είδε την cam και δεν στεκόταν ακίνητο με τίποτα.

Αλλα έβγαλα τον άλλο μου γάτο (που κάτι είχε πάθει σήμερα και έκανε γκριμάτσες :lol: ) και τον κόκορα μας

kokorac.jpg

lolvp.jpg

Δημοσ.

Αν κρίνω απ' το ύφος του γάτου, σκέφτεται ακριβώς το ίδιο πράγμα που σκέφτομαι κι εγώ όταν κοιτάω τον κόκκορα.

Πωπω με χυλοπίτες και πιπεράκι χοντρό πω.

Δημοσ.

Αν κρίνω απ' το ύφος του γάτου, σκέφτεται ακριβώς το ίδιο πράγμα που σκέφτομαι κι εγώ όταν κοιτάω τον κόκκορα.

Πωπω με χυλοπίτες και πιπεράκι χοντρό πω.

Ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλα τον λυπάμαι τον κόκορα γιατί είναι ιδιαίτερος , μερικές φορες τον πιάνουν κρίσεις και τινάζεται πάνω κάτω λες και τον χτυπάει ρεύμα. :lol:

Δημοσ.

Lucifer εαν καταλαβα καλα εχεις μια θηλυκια και πηρες 3 αρσενικους?? :shock:

Εχεις σκεφτει τι προκειται να γινει εκει απαξ και αρχιδωσουν λιγο σε κανα 2 μηνακια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...