Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πληκτρολογιο

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα και τα καλώδια και το έκλεισα κτλ αλλά τίποτα ....

Προσπαθώ να βρω drivers για τυπικό windows keyboard για να αντικαταστήσω αυτούς που έχω μήπως και κάνω έτσι δουλειά!

Δημοσ.

Ενα απλό πληκτρολόγιο είναι του κιλού! που ποτέ δεν μου είχε δημιουργισει πρόβλημα σε drivers, απλα των windows και δουλευε μια χαρα! windows Xp εχω με service pack 3.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι δε με βοηθάς και πολύ με αυτό περί κιλού...

Τεσπα επειδή μάλλον το θέμα σου είναι στις ps2 θύρες, βρες ένα άλλο πληκτρολόγιο με usb και δοκίμασε. Ήδη με το Mouse το θέμα λύθηκε...

Στη θέση σου θα έκανα και ένα scan με το malwarebytes μπας και είναι και κανένας ιός στο Pc...

Δημοσ.

Εκανα γρηγορο scan με το malwarebytes μπας και... αλλα ειμαι καθαρος! δεν βρηκε κατι...

Βρήκα και usb πληκτρολογιο ενα lexma LK6500 Desktop Keyboard το έβαλα αλλά δεν δουλευει καθόλου ούτε αυτό:(

Δημοσ.

κάνε μία Πλήρη σάρωση... Και δοκίμασε το Keyboard σε άλλη Usb θύρα. Βάλε το σε αυτή που έβαλες το Mouse και λειτούργησε κανονικά

Δημοσ.

Σε οποια usb και να το βαλω μου λεει οτι παρουσιάστικε πρόβλημα και δεν λειτουργει σωστά η συσκευη μου. Και εχει θαυμαστικό στο πληκτρολογιο στο συστημα και λεει οτι τα windows δεν ειναι δυνατο να φορτώσουν το προγραμμα οδηγησης συσκευης για αυτο το υλικό. Το πρόγραμμα οδηγησης μπορει να ειναι κατεστραμμένο ή να λειπει. (κωδικος 39).

Εχω βαλει να κανει πλήρες scan... και περιμένω!

Δημοσ.

παιδια αντμετωπίζω το ιδιο σχεδον προβλημα. Εμενα δεν μου αναγνωριζουν καμια συσκευη οι usb θυρες,αυτο που βλεπω ειναι οτι ρευμα παιρνουν κανονικα γιατι πχ οταν συνδεσω το ποντικι το λειζερ αναβει αλλα το ποντικι νεκρο. τι μπορει να φταει?

σορρυ που μπηκα στο θεμα, αλλα σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο μιας και ειναι παρομοιο το προβλημα!

Δημοσ.

παιδια αντμετωπίζω το ιδιο σχεδον προβλημα. Εμενα δεν μου αναγνωριζουν καμια συσκευη οι usb θυρες,αυτο που βλεπω ειναι οτι ρευμα παιρνουν κανονικα γιατι πχ οταν συνδεσω το ποντικι το λειζερ αναβει αλλα το ποντικι νεκρο. τι μπορει να φταει?

σορρυ που μπηκα στο θεμα, αλλα σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο μιας και ειναι παρομοιο το προβλημα!

Στη διαχείριση συσκευών βλέπει τις Usb ή τις έχει με ερωτηματικό;

Κάνει το ίδιο και στις μπροστά του κουτιού και στις πίσω;

Δημοσ.

Στη διαχείριση συσκευών βλέπει τις Usb ή τις έχει με ερωτηματικό;

Κάνει το ίδιο και στις μπροστά του κουτιού και στις πίσω;

Οχι τιποτα δεν βλεπει.Ειναι σαν να μην εχω συνδεσει καμια συσκευη. Ναι και στις μπροστινες το ιδιο πραγμα. Και αυτο εγινε εντελως ξαφνηκα.

ΥΓ. τις συσκευες της δοκιμασα σε αλλο πισι και λειτουργουν κανονικα

Δημοσ.

Οχι τιποτα δεν βλεπει.

Αυτό πάει για την ερώτησή μου περι διαχείριση συσκευών;

Μία φωτο μπορώ να έχω;

Δημοσ.

Αυτό πάει για την ερώτησή μου περι διαχείριση συσκευών;

Μία φωτο μπορώ να έχω;

Ναι δεν εμφανιζει τιποτα στην διαχειριση συσκευων.Φωτο λιγο δυσκολο μιας και ειναι το πισι της θειας μου.Αλλα το απογευμα θα μπορεσω να εχω μια.Να συνδεσω τις συσκευες και να παρω μια φωτο? αυτο εννοεις?

Δημοσ.

Ναι δεν εμφανιζει τιποτα στην διαχειριση συσκευων.Φωτο λιγο δυσκολο μιας και ειναι το πισι της θειας μου.Αλλα το απογευμα θα μπορεσω να εχω μια.Να συνδεσω τις συσκευες και να παρω μια φωτο? αυτο εννοεις?

Ναι δεν εμφανίζει κανένα θαυμαστικό εννοείς;

Βγάλε μία φώτο από τη διαχείριση συσκευών....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...