antzachos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το πισι μου τα φτυνει! σημερα το ανοιγω και στην πρωτη εικονα που δειχνει η οθονη λειπουν τα μισα γραμματα! στην συνεχεια εμφανιστηκαν κατακορυφες μωβ γραμμες (5) οι οποιες με κυνηγανε οτι και να κανω! κανω restart εκανα update τα drivers της καρτας γραφικων και update τα windows! τωρα κανω ενα scan με το antivirus (Avira) και δεν βλεπω να εχω ελπιδες! ακομα και το κουτι ανοιξα και τα ξεσκονισα ολα εβγαλα εβαλα παλι καρτα γραφικων και μνημες (μην ρωτατε γιατι ηταν μια πραξη απο νευρα!) καποιος που να εχει παθει κατι αντιστοιχο και να εχει γλυτωσει το format; ευχαριστω!
AiWaaa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το πισι μου τα φτυνει! σημερα το ανοιγω και στην πρωτη εικονα που δειχνει η οθονη λειπουν τα μισα γραμματα! στην συνεχεια εμφανιστηκαν κατακορυφες μωβ γραμμες (5) οι οποιες με κυνηγανε οτι και να κανω! κανω restart εκανα update τα drivers της καρτας γραφικων και update τα windows! τωρα κανω ενα scan με το antivirus (Avira) και δεν βλεπω να εχω ελπιδες! ακομα και το κουτι ανοιξα και τα ξεσκονισα ολα εβγαλα εβαλα παλι καρτα γραφικων και μνημες (μην ρωτατε γιατι ηταν μια πραξη απο νευρα!) καποιος που να εχει παθει κατι αντιστοιχο και να εχει γλυτωσει το format; ευχαριστω! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κηδέψεις την κάρτα γραφικών σου. Για την ιστορία ποια ήταν ?
AiWaaa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μια PNY GeForce 9800 GT Δοκίμασε να την ψήσεις στο φούρνο μπας και στρώσει
cloak Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Λογικα ειναι η καρτα σου. τι οθονη εχεις; Πριν την πεταξεις δοκιμασε με καμια αλλη αν γινεται απο κανενα φιλο σου, να εισαι σιγουρος.
antzachos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μια LG εχω 20' αλλα ειναι 2 χρονων δεν νομιζω να εχει κατι!
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μην το ψάχνεις φίλε μου μάλλον η κάρτα γραφικών σου έφτασε στο τέλος της ζωής της, για να είσαι σίγουρος βέββαια 100% δοκίμασε αν βρείς και καμία αλλη.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μην το ψάχνεις φίλε μου μάλλον η κάρτα γραφικών σου έφτασε στο τέλος της ζωής της, για να είσαι σίγουρος βέββαια 100% δοκίμασε αν βρείς και καμία αλλη. λολ ρε - αποφάσισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.