Προς το περιεχόμενο

Ζωή στην Αφρική

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να δοκιμάσω θέλω , σκέφτομαι να δοκιμάσω την ικανότητα μου να επιβεβιώνω σε αντιξοότητες και πιστεύω θα είναι ένα καλό μάθημα ζωής (και θα βοηθήσω και τον κόσμο επί όσο μπορώ)

Δημοσ.

μην πας πουθενά, σε λίγο ακριβώς αυτά θα κανείς και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ούτε εγώ κάνω πλάκα.

android.png

+300

android.png

Δημοσ.

καμία πολλές χώρες και κανένας λαοί (στην Αφρική ή οπουδήποτε αλλού) δεν είναι απολίτιστοι, απλά ο πολιτισμός τους είναι διαφορετικός από αυτόν που επικρατεί στο δυτικό κόσμο.

Όσο για το θέμα, ο ts πρέπει να σκεφτεί αν όντως μπορεί να προσφέρει κάτι ή απλά θέλει να πάει για να πάει.

[σχεδον οφτόπικ]Δεν πιστεύω στον εθελοντισμό.[σχεδον οφτόπικ]

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αποχωρήσω από την Ελλάδα και να πάω να ζήσω στην Αφρική βοηθώντας όπως μπορώ κόσμο και ζώντας κυνηγώντας κυρίως ώστε να φτάσω σε κάποιο επίπεδο να μπορώ να επιβιώσω με τα βασικά. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τρόπους να το κάνω αυτό , τι χρειάζεται και αν είναι εφικτό τέλος πάντων ?

Δεν κάνω πλακα.

Ευχαριστώ

Ρε φιλε μες το μυαλο μου εισαι χωρις πλακα και εγω σε μερικα χρονια θελω να το κανω αυτο να επιβιονω σε αντιξοες συνθηκες κλπ να ζω με τα βασικα

Δημοσ.

Να κυνηγάς με το τόξο σου ε;

Όταν πέφτει ο ήλιος στην (υποσαχάρια) Αφρική, ένα όμορφο λευκό αγόρι σαν εσένα ξέρεις τι παθαίνει; Στην καλύτερη να σου την πέσουν τα μαυρούκια, θα σε ληστέψουν/βιάσουν/σκοτώσουν (με οποιαδήποτε σειρά) και στην χειρότερη, από θηρευτής να γίνεις θήραμα. Υπάρχουν ταμπέλες έξω από τα πάρκα που λένε "Enter at your own risk". Αν πάθεις το οτιδήποτε, δεν πρόκειται να έρθει να σε σώσει κανείς. Πήγαινε αν έχεις την ευχέρεια να δεις τι παίζει κάτω, και ξαναμιλάμε.

Δημοσ.

Μην πας Ανγκόλα πάντως γιατί η πρωτεύουσα της είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για φέτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...