UpToDate_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 κατσε 'δω ρε κ ασε τις μαλακιες Αλλιως τραβα μαθε τιποτα νοσηλευτικοφαρμακευτικα ή κατι για την Ιατρικη τελος παντων και πανε βοηθα που εχουν 70% ελλειψη σε γιατρους..
Luxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ρε φιλε μες το μυαλο μου εισαι χωρις πλακα και εγω σε μερικα χρονια θελω να το κανω αυτο να επιβιονω σε αντιξοες συνθηκες κλπ να ζω με τα βασικα Θα γινω γραφικος, αλλα σε λιγο καιρο ετσι θα ειναι και στην Ελλαδα
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πάντως ούτε στην υποσαχάρια Αφρική οι άνθρωποι κυνηγάνε με τόξα. Με ΑΚ47 κυκλοφορούν, γι' αυτό και σκοτώνονται πολύ αποτελεσματικά.
funbreaker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πόσο είσαι ρε φίλε? Άσε τις βλακείες. Αύριο μεθαύριο θα σου φαίνονται αστείες αυτές οι μπούρδες. Μην κάνεις λοιπόν καμιά βλακεία και τρέχεις στις ζουγκλες. Αν θες να βοηθήσεις κόσμο μπορείς οπουδήποτε. Αν την είδες λοκατζής και γουστάρεις σαφάρι παίξε κανα βιντεο γκέιμ και θα σου φύγει. Κι εγώ τα χω πει αυτά σε διάφορες ανώριμες περιόδους. Φαντάσου να κάναμε την κάθε νεανική απερισκεψία που μας την βάρεσε μια μέρα. Και η δική σου είναι και επικίνδυνη οχι τπτ άλλο.
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Λογια του αερα, σιγα μην παει αφρικη να ζησει...αν γουσταρε τοσο πολυ θα ειχε μπει στον κοπο να ψαχτει μονος του να βρει καθε πληροφορια για την ζωη εκει,τι τρωνε,που κοιμουνται κτλπ κτλπ αντιθετως ρωταει σε ενα φορουμ λες και ειμαστε πολλοι που εχουμε ζησει στην αφρικη και θα του περασουμε τις εμπειριες και γνωσεις μας....
bluesattack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 http://www.katoci.com/2011/05/blog-post_09.html
tarantules Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 3G θα ποιάνει στην Αφρική για το smartphone σου;
apd453 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ελάττωσε το μπάφο! Δε κάνω πλάκα. Εκεί έχει άλλα (durban, dagga, kanna κλπ)
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ελάττωσε το μπάφο! Δε κάνω πλάκα. Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα λεμε
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ρε μάγκες εσείς τι ζόρι τραβάτε ? σας έχω πει ποτε τι να κάνετε? με ξέρετε? πληροφορίες ζήτησα από ΟΠΟΙΟΝ γουστάρει να δώσει, δεν σας υποχρέωσα να ασχοληθείτε. Πάντως ευχαριστώ οποιους με πήρατε σοβαρά γιατί έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να πάω τελικά , αρκεί να προετοιμαστώ να επιβιώνω κατάλληλα ώστε να μην πεθάνω και με φάνε τα αγρια ζώα της ζούγκλας. 3G θα ποιάνει στην Αφρική για το smartphone σου; αυτό έχω Μπορεί να μην είναι smartphone αλλα είμαι αρκετά smart για να μην δίνω λεφτά για phone που δεν μου προσφέρουν τίποτα ποσο μάλλον smart (εξυπνάδα).
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ο σκαραβαίος των κινητών. Μπορεί να είναι παλιό αλλα είναι ανθεκτικό και κρατάει αναμνήσεις και τοκουβέντα
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όχι, το λέω με απεριόριστη αγάπη. 3210 και GF768 είναι οι μόνες ερωτικές σχέσεις που είχα με κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.