Προς το περιεχόμενο

Επεκταση USB καλωδιου

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρειάζεται να συνδέσω μια USB 2.0 συσκευή στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς το μέγεθος του καλωδιου είναι πολυ μικρό 1,8 μέτρα.

Θα ήθελα είτε ενα πολυ καλής ποιότητας 4-5μετρο καλώδιο είτε μια καλή επεκταση με ενίσχυση σήματος.

Ψάχνοντας βρήκα ελάχιστα πράγματα. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά μια χαρά θα σου κάνει .

Παιδιά μήπως έχει κάποιος υπόψη του κανένα καλώδιο μεγαλύτερο από 5m ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το θέμα είναι ότι η συσκευή είναι USB 2.0 high speed και εάν το καλώδιο είναι μεγαλύτερο από 5μ θα χανω ταχύτητα ίσως να έχω και interruptions.

Τη συγκεκριμένη επεκταση την έχω κι εγώ. Δεν κάνει.

Δημοσ.

Και τα 5 μέτρα πολλά είναι. Είχα πάρει 5μετρο καλώδιο για εκτυπωτή και ο υπολογιστής δεν τον αναγνώριζε καν. Σίγουρα η ποιότητα του καλωδίου παίζει ρόλο, αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις.

Δημοσ.

Για συνολικο μέγεθος μεγαλύτερο από 5 μέτρα χρειάζεσαι καλώδιο με ενισχυτή .

Στα 5 μέτρα να υπολογίζεις και το εσωτερικό κοματάκι σε περίπτωση που το συνδέσεις σε μπροστινές θύρες κουτιού

Μα εξαρχής αυτό ρώτησα, εάν έχει κανείς υπόψιν του πέρα από καλής ποιότητας καλώδιο, καλώδιο με ενίσχυση σήματος. Γνωρίζω πολυ καλά ότι πάνω από 5 μέτρα η υπόθεση είναι χαμένη . Θα ελεγξω το λινκ σου, ευχαριστώ!

Για συνολικο μέγεθος μεγαλύτερο από 5 μέτρα χρειάζεσαι καλώδιο με ενισχυτή .

Στα 5 μέτρα να υπολογίζεις και το εσωτερικό κοματάκι σε περίπτωση που το συνδέσεις σε μπροστινές θύρες κουτιού

Το είχα δει τελικά το συγκεκριμένο. Όπως πάντα το eshop μετά τη χρεωκοπια δεν έχει τίποτα διαθέσιμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...