Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Παντα μου αρσεαν αυτα της 3Μ και ειχα αυτο και λογω φυσιολογικης φθορας πηρα αυτο αλλα το ποντικι αλλου το πας και αλλου παει... Το ειχε καποιος να μου πει αν του εκανε προβλημα ? Ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα Γιάννη... Αν βγάλεις το Mouse pad και βάλεις το Mouse πάνω στο γραφείο σε μία κόλλα χαρτί/βιβλίο κλπ έχει την ίδια συμπεριφορά; Ποιο είναι το ποντίκι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπερα...Οχι αν το βαλω ακομα και στο παλιο εχει πιο καλη συμπεριφορα.Το ποντικι ειναι ενα παλιο laser της Microsoft το 8000 αρκετα καλο.
sakis.kom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οι διαφορές στα mousepad είναι αυτές και άλλη συμπεριφορά μπορεί να έχει ένα ποντίκι και άλλη κάποιο άλλο... Άσπρο χρώμα Μαύρο χρώμα Ματ Γυαλιστερό Ματ/Γυαλιστερό Σκληρό Μαλακό/Σπογγοειδές κλπ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δοκιμασα το mousepad σημερα με αλλο ποντικι σε αλλο pc και ειναι μια χαρα.. "Διενεξη" ποντικιου με mousepad πρωτη φορα ειδα...
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δοκιμασα το mousepad σημερα με αλλο ποντικι σε αλλο pc και ειναι μια χαρα.. "Διενεξη" ποντικιου με mousepad πρωτη φορα ειδα... Ηταν Laser Και το άλλο που δοκίμασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ηταν Laser Και το άλλο που δοκίμασες; Οχι απλο οπτικο της ms κι αυτο για φορητο μαλιστα. Άμα δεν στρώσει εφημερίδα Αν ηταν να βαζουμε εφημεριδα τι να τα κανουμε τα "πατακια" ?
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οχι απλο οπτικο της ms κι αυτο για φορητο μαλιστα. Γιάννη δεν έχω ασχοληθεί με τα Mousepad ένα είχα κάποια στιγμή και αυτό το σούταρα... Πιθανολογώ ότι κάποια θα είναι ειδικά φτιαγμένα για Laser mouses... Οπότε αν μπορείς να βρεις άλλο laser mouse να το δοκιμάσεις στο συγκεκριμένο mouse pad Θα ήτανε ότι καλύτερο... Βέβαια μπορεί να λέω και λαλακίες απλά μια ιδέα κατέβασα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γιάννη δεν έχω ασχοληθεί με τα Mousepad ένα είχα κάποια στιγμή και αυτό το σούταρα... Πιθανολογώ ότι κάποια θα είναι ειδικά φτιαγμένα για Laser mouses... Οπότε αν μπορείς να βρεις άλλο laser mouse να το δοκιμάσεις στο συγκεκριμένο mouse pad Θα ήτανε ότι καλύτερο... Βέβαια μπορεί να λέω και λαλακίες απλά μια ιδέα κατέβασα... Ευχαριστω πολυ Karmen θα το δοκιμασω το ιδιο...πατακι με ενα αλλο mouse στη δουλεια αυριο.
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οχι απλο οπτικο της ms κι αυτο για φορητο μαλιστα. Αν ηταν να βαζουμε εφημεριδα τι να τα κανουμε τα "πατακια" ? Εδώ και 6 χρόνια την βγάζω με εφημερίδα και το θηριο http://images.esellerpro.com/2131/I/426/76/scaleX800412-104.jpg δεν έχει βγάλει κιχ
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Προτιμησε καποιο ματ σκληρο mouse pad Σπανιο να βρεις βεβαια Εχω ενα απο το 1996 και δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δε βρισκω κατι αναλογο
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τελικα το pc μου δεν τα παει καλα με τα συγχρονα ποντικια laser....Εβαλα ενα παλιο laser της MS και συμπεριφερεται καλυτερα. Και τα δυο ιδιο μοντελλο το 5000 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.