speedman_26 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 οταν μου βγαζει πως δεν ειναι διαθεσιμο και θα ειναι συντομα.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πρέπει να πας στο chat κατώ δεξιά, πατάς σε εναν φίλο σου να του μιλήσεις και θα δείς που έχει 2 εικονίδια το ενα μια κάμερα το πατάς και σου λέει οτι πρέπει να κατεβάσει ενα plugin για να μπορείς να κάνεις video call , το κάνεις install και εισαι έτοιμος
speedman_26 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πρέπει να πας στο chat κατώ δεξιά, πατάς σε εναν φίλο σου να του μιλήσεις και θα δείς που έχει 2 εικονίδια το ενα μια κάμερα το πατάς και σου λέει οτι πρέπει να κατεβάσει ενα plugin για να μπορείς να κάνεις video call , το κάνεις install και εισαι έτοιμος εγω πηγα εδω https://www.facebook.com/videocalling Πρέπει να πας στο chat κατώ δεξιά, πατάς σε εναν φίλο σου να του μιλήσεις και θα δείς που έχει 2 εικονίδια το ενα μια κάμερα το πατάς και σου λέει οτι πρέπει να κατεβάσει ενα plugin για να μπορείς να κάνεις video call , το κάνεις install και εισαι έτοιμος το εκανα αυτο που λες αλλα δεν μου βγαζει τετοιο εικονιδιο
minasyogr7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies και μετα ξανα δοκιμασε!
speedman_26 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies και μετα ξανα δοκιμασε! τιποτα τα ιδια
Jason13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 τιποτα τα ιδια Μηπως εχεις καμια beta μοζιλλα και γι'αυτο δεν σε αφηνει;
speedman_26 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μηπως εχεις καμια beta μοζιλλα και γι'αυτο δεν σε αφηνει; την εκδοση 5 εχω του firefox και δεν ειναι beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.