Αφροδιτη 2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια!!!Θα ηθελα να με βοηθησετε, οποιος ξερει σχετικα με μεταπτυχιακες σπουδες στην Αγγλια( Σκωτια, Ουαλια,Β.Ιρλανδια)ας μου απαντησει. Θα ηθελα να συνεχισω τισ σπουδες μου για μεταπτυχιακο στο τομεα της εκπαιδευσης(educational studies), ποια ειναι τα πανεπιστημια που φημιζονται για το συγκεκριμενο τομεα ή εστω για σπουδες σε κοινωνικες επιστημες. Αν υπαρχει καποιος που εχει σπουδασει στην Αγγλια ή εχει μια σχετικη εμπειρια στο ολο θεμα ας με διαφωτισει !! Επισης σχετικα με τισ προυποθεσεις εισαγωγης(συστατικες επιστολες απο καθηγητες παν/ου, βαθμος πτυχιου, αγγλικη γλωσσα και ολα τα σχετικα)..ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων!!
zazik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω για τους άλλους , εγώ πάντως προτίθεμαι να σου κλείσω τα εισιτήρια , να σε πάω αεροδρόμιο , και να σου κουβαλήσω σαν χαμάλης τα μπαγκάζια μέχρι το Check-in.
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πότε θες να πας για μεταπτυχιακό, το 2011-2012 ? για 2011-2012 θα επρεπε ηδη να ειχε κανεις τις διαδικασιες..μαλλον 2012-2013
rg550 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μου φαίνεται οτι δεν το έχεις ψάξει καθόλου μόνη σου... για προυποθέσεις εισαγωγής δες το κάθε πανεπιστήμιο τι ζητάει. Κάνε μια γύρα απο τις ιστοσελίδες όλων των πανεπιστημίων να δείς τα προγράμματα σπουδών και ποιό σου αρέσει περισσότερο. επίσης νομίζω οτι οι αιτήσει έχουν κλείσει πλέον, αρα μιλάμε για του χρόνου..
son3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οι αιτήσεις δεν έχουν κλείσει ακόμη, τουλάχιστο σε αρκετά πανεπιστήμια, απλά θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Υπαρχει κ το clearing,εδω φιλαρακι μου τον πηραν τηλ Παρασκευη για να αρχισει Δευτερα.Τεσπα εξαρταται την σχολη,τμημα κτλ,πολλα ειναι ακομα ανοιχτα για αιτησεις
kage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 κοιτας timew,new guardian listing για την ειδικοτητα που θες. βρισκεις απο google τα site τους και επικοινωνεις...
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα!!! 1ον) τωρα θα παω στο 3ο ετος στη σχολη (μαλιστα σκοπευω να παρω κ 5ο για να βγαλω οσο το δυνατο καλυτερο βαθμο και για να κανω πρακτικη ασκηση) οποτε δεν μιλαμε αμεσα..2ον) rg550 το εχω κανει αυτο που λες..εχω ψαξει ολα τα πανεπιστημια στη Μ.Βρετ. μεσα απο το νετ και τα προγραμματα σπουδων τους, καθως και τις προυποθεσεις εισαγωγης σε γενικες γραμμες..φυσικα μου συνεβη το γνωστο, δηλαδη να βρισκω παν/ιο που φημιζεται για το τομεα σπουδων του αλλα να μην εχει αυτο που ψαχνω..ή να βρισκω προγραμματα σπουδων που με ενδιαφερουν αλλα να μη φημιζεται τ παν/ιο π.χ. βρηκα αυτο ακριβως που ψαχνω στο university of London-institute of education αν και το συγκεκριμενο τμημα φημιζεται για τις οικονομικες σπουδες του 3ον) τι ειναι το clearing και ποτε γινετε..?zazik σε ευχαριστω παρα πολυ..θα σε εχω υποψη μου.. αλλα δεν μας ειπες, εχεις προσωπικη εμπειρια..?τι ξερεις για το θεμα.. ?Επισης κατι ακομα..να παω σε ενα επαγγελματικο γραφειο διασυνδεσης ή να κανω μονη μ την αιτηση οταν με το καλο, να προτιμησω παν/ιο στο λονδινο η εκτός(εαν θα εχω τη πολυτελεια της επιλογης)..γι'αυτο ρωτησα κυριως για καποιον που εχει την εμπειρια να με διαφωτισει!!! το συγκεκριμενο παν/ιο ηθελα να γραψω στο univ. of London.. γλωσσεψα τη μπερδα μου..!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Γιατί κουράζεσαι όταν μπορείς να πας στο βρετανικό και να σου κάνουν αυτοί τα χαρτιά?!? Ήμουν εκεί την προηγουμενη βδομάδα και μην ανησυχείς οι περισσότεροι είναι άγγλοι εκεί πολύ ευγενικοί και βοηθητικοί σε αντίθεση από τους έλληνες
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στο βρετανικο λεγοντας??British council? ναι τ εχω υποψη μου κ αυτο..αλλα πρωτα θελω πληροφοριες γενικοτερα και εμπειριες!!εχει φυγει κανεις να μας πει?ξερω οτι κανουν και παρουσιασεις εκει ισχυει?
son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Γιατί να πληρώσει 1000 ευρώ για να της κάνουν την αίτηση. Τόσος κόσμος μαζεύει τα απαραίτητα έγγραφα μόνος του. Θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο και κάνω λάθος.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 πληρωνεις τοσα ε? ρε παιδια δεν ειναι εποχες για πεταμενα λεφτα..αληθεια ποσο υπολογιζουμε το κοστος ζωης?εδω σας θελω τωρα... πανω απο 15000-20000 ευρω για ενα ετοσ μαστερ? ακουσα κ τ αλλο τωρα..οτι απο 2012-14 θα αυξησουν τα διδακτρα στην αγγλια..αρχικα ειχαν πει για 9000 λιρες τ ετοσ μαστερ απο 5000 που ειναι ο μεσοσ οροσ σε γενικες γραμμες...αλλα ξεσηκωθηκαν φοιτητεσ,γονεισ κτλ και λενε για 7000..πολυ ακριβα θα μας παει αυτο τ μαστερ!!
son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εγώ που μίλησα με 2 εκπροσώπους αγγλικών πανεπιστημίων μου είπαν ότι τα δίδακτρα για τα μάστερ δε θα αυξηθούν. Και ο λόγος που το στηρίζουν αυτό είναι ότι το κράτος έδινε για κάθε προπτυχιακό φοιτητή ένα ποσό κοντά στις 3500 λίρες, κάτι το οποίο το έκοψε και αυξήθηκαν τα δίδακτρα. Κάτι τέτοιο μου είπαν όμως δε συνέβαινε για τους μεταπτυχιακούς. Τώρα τι θα ισχύσει πραγματικά κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εγώ που μίλησα με 2 εκπροσώπους αγγλικών πανεπιστημίων μου είπαν ότι τα δίδακτρα για τα μάστερ δε θα αυξηθούν. Και ο λόγος που το στηρίζουν αυτό είναι ότι το κράτος έδινε για κάθε προπτυχιακό φοιτητή ένα ποσό κοντά στις 3500 λίρες, κάτι το οποίο το έκοψε και αυξήθηκαν τα δίδακτρα. Κάτι τέτοιο μου είπαν όμως δε συνέβαινε για τους μεταπτυχιακούς. Τώρα τι θα ισχύσει πραγματικά κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος. Σιγουρα μεχρι να αποφασιστει κανεις δεν ξερει..τεσπα..ας λυσουμε τα υπολοιπα θεματα και βλεπουμε κ το οικονομικο(οχι οτι ειναι λιγο αλλα λεμε)..ποσο βλεπουμε το κοστος ζωης?και πωσ να διαλεξω καλυτερο προγραμμα στο τομεα που θελω? son3 εσυ εισαι αγγλια?ή εχεισ σπουδασει εκει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.