Προς το περιεχόμενο

500 internal server error στην Front - Joomla

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μεταφορά ένα site από ένα server σε έναν άλλο και παίρνω το εξής μήνυμα (χρησιμοποιώ την 1.5.23 Joomla):

500 internal server error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@χχχχχχχχ.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Έκανα κάποιες διαδικασίες που βρήκα αλλά δεν διορθώθηκε.

1) Aντικατέστησα από νέα εγκατάσταση το htaccess.txt.

2) Καθάρισα: Διαγραφή αρχείων προσωρινή αποθήκευση, Εκκαθαριση παραχωρημένων προσωρινης αποθηκευσης απο το administrator

3) από πληροφορίες συστήματος είδα ότι είναι οι φάκελοι είναι εγγράψιμοι εκτός από

Φάκελος Καταχωρήσεων Ημερολογίου ($log_path)

Φάκελος Προσωρινής Αποθήκευσης ($tmp_path)

Πως μπορώ να το διορθώσω?

Δημοσ.

Οι φάκελοι "log" και "temp" έχουν το σωστό path; Εάν όχι, να το διορθώσεις είτε μέσω του "configuration.php" είτε μέσω του admin panel (όπως κατάλαβα μπορείς να μπεις σε αυτό).

Το htaccess έχεις μετονομάσει από "htaccess.txt" σε ".htaccess"; Εάν ναι, δοκίμασε να βάλεις σε σχόλια την γραμμή "Options +FolowSymLinks".

Δημοσ.

Ποιο path πρέπει να έχουν οι "log" και "temp" ??

F:\\Program Files\\BitNami Joomla 1.5.11-0 Stack\\apps\\joomla\\htdocs\\logs

F:\\Program Files\\BitNami Joomla 1.5.11-0 Stack\\apps\\joomla\\htdocs\\tmp

Το htaccess.txt το έχω αντικαταστήσει από καθαρή εγκατάσταση και το έχω αφήσει όπως είναι, και μέσα από το admin στις ρυθμίσεις του seo το έχω αφήσει "οχι"

Δημοσ.

Ο καινούριος server τι λειτουργικό σύστημα έχει; Windοws; Το Joomla το έχεις βάλει στον φάκελο "F:\\Program Files\\BitNami Joomla 1.5.11-0 Stack\\apps\\joomla" ή αυτός ήταν ο παλιός φάκελος; Επίσης τον server τον διαχειρίζεσαι εσύ ή απλά τον χρησιμοποιείς μόνο;

Δημοσ.

Έχει: Linux αλλά έχω και άλλα Joomla site εκεί και δεν έχω πρόβλημα.

Είναι Shared Hosting, είναι cpanel, και είναι Joomla friendly.

Το Joomla το έχω βάλει μέσα στο domain.

Μήπως φταίει το path?

Δημοσ.

Αν και δεν νομίζω να είναι τα path το πρόβλημά σου, καλό θα είναι να τα διορθώσεις. Δυστυχώς κάτι άλλο για το "500" πρόβλημα δεν γνωρίζω να σου πω. Σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση έφταιγε η γραμμή που σου είπα να βάλεις σε σχόλια.

Δοκίμασε πάντως να ενεργοποιήσεις το htaccess να δεις μήπως παίζει η σελίδα σου.

Δημοσ.

Άλλαξα το Path με τα παρακάτω:

/home/username_mou/public_html/o_fakelos_mou/tmp/

/home/username_mou/public_html/o_fakelos_mou/logs/

έγιναν εγγράψιμοι οι φάκελοι έβαλα και στο .htaccess το # αλλά τίποτα πάλι!

Δεν διορθώθηκε.

Δημοσ.

To error 500 είναι εντελώς γενικό κι αόριστο και, όπως σου έγραψε κιόλας, ο μόνος τρόπος να το βρεις (εκτός από το δοκιμάζω και βλέπω τι βγαίνει) είναι να δεις τα error logs του server (ρώτα του διαχειριστές)

Αν και αυτό:

>Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

μου κάνει σε πρόβλημα με το htaccess- γιατί έβαλες από καθαρή εγκατάσταση;

Δημοσ.

Έβαλα από καθαρή εγκατάσταση διότι διάβασα μέσα σε αντίστοιχο θέμα ότι έτσι κάποιου άλλου διορθώθηκε.

Το αντικατέστησα ξανά από το δικό του Back up αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με αυτόν που νοικιάζω χώρο.

Στα errors του cpanel βρίσκω τα:

[sun Jul 17 22:00:29 2011] [error] [client 67.195.112.176] File does not exist: /home/xxxxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxx.gr/500.shtml

[sun Jul 17 22:00:08 2011] [error] [client 67.195.112.176] File does not exist: /home/xxxxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxx.gr/500.shtml

[sun Jul 17 21:59:47 2011] [error] [client 67.195.112.176] File does not exist: /home/xxxxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxx.gr/500.shtml

[sun Jul 17 21:59:26 2011] [error] [client 67.195.112.176] File does not exist: /home/xxxxxxx/public_html/xxxxxxxxxxxx.gr/500.shtml

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...