zaqxsw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όχι ακριβώς ένα τσεκάρισμα θέλω να κάνω. Τι έγινε και ψάχνεις? Σου έχει ρίξει καμία παραμύθι ότι είχε πάει καλλιστεία? Πάντως αν δεν κέρδισε, μπορεί να 'ναι και ωραία. Είναι όντως πολλή καλή αλλά θέλω να δω πως ήταν τότε. Να ρωτήσω τι τις χρειάζεσαι; Αν όχι για το προφανές Ποιο είναι το προφανές? Θέλω να κάνω μια διασταύρωση.
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Β’ ΜΙSS YANG 2008 Αυτούσιο απο το site. Yin το άλλο σου μισό.
tmjuju Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πιθανά αν μας πεις όνομα, ή δώσεις νεότερη φωτογραφία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο… Παράξενο να την ξέρεις και να μη σου δίνει η ίδια το βίντεο, δε μπορώ να φανταστώ ότι δε το έχει κρατήσει η ίδια…
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
zaqxsw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πιθανά αν μας πεις όνομα, ή δώσεις νεότερη φωτογραφία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο… Παράξενο να την ξέρεις και να μη σου δίνει η ίδια το βίντεο, δε μπορώ να φανταστώ ότι δε το έχει κρατήσει η ίδια… Ξέρω ότι ήταν σίγουρα σε αυτά τα καλλιστεία. Επίσης ξέρω όνομα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το επίθετο. Με βάση το όνομα που ξέρω την βρίσκω στην λίστα συμμετοχής αλλά δεν μπορώ να βρω αποκλειστικά δικιά της photo. Photo τωρινές έχω αλλά και να σου δείξω δεν πρόκειται να σε βοηθήσει εκτός και αν ξέρεις κάποια βιομετρική μηχανή αναζήτησης Αν είχα φώτο όλων όσων πήραν μέρος θα μπορούσα να δω ποια ήταν. Βίντεο είχε αλλά της έκλεψαν το laptop.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Βίντεο είχε αλλά της έκλεψαν το laptop. Αρκετά βολικό, έτσι;
zaqxsw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 "Photo τωρινές έχω αλλά και να σου δείξω δεν πρόκειται να σε βοηθήσει εκτός και αν ξέρεις κάποια βιομετρική μηχανή αναζήτησης" Το παραπάνω το γράφω με μορφή γαβαλε όχι για να στην πω
black_widow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Βίντεο είχε αλλά της έκλεψαν το laptop. Χμμ... ύποπτα σου τα λέει. Βίντεο δεν έχει , ούτε φωτό ; Δεν κολλάει η ιστορία... Δεν ξέρεις και επίθετο , τυχαίο ; Δεν πιστεύω να μιλάς για καμία facebook friend σου έτσι ; Από ψέμματα και photoshop άλλο τίποτα εκεί ... Α , δεν σας το είπα ; Είχα πάει και εγώ κάποτε στα Μις Σαλαμίνα αλλά με φάγανε τα κυκλώματα ρε γαμώτο...
zaqxsw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Χμμ... ύποπτα σου τα λέει. Βίντεο δεν έχει , ούτε φωτό ; Δεν κολλάει η ιστορία... Δεν ξέρεις και επίθετο , τυχαίο ; Δεν πιστεύω να μιλάς για καμία facebook friend σου έτσι ; Από ψέμματα και photoshop άλλο τίποτα εκεί ... Δεν τα λέει ύποπτα απλά δεν τα λέει όλα. Βίντεο δεν έχει, ούτε photo είχε μαζί της. Το laptop όντως τις το είχαν κλέψει 100% αυτό. Το επίθετο το ξέρω αλλά δεν μπορώ να μπω σε ένα forum και να ρωτήσω αν έχει κάποιος photo της τάδε. Κάνει κρα. Όχι δεν είναι από facebook Πάντως αν πιστεύετε ότι το όνομα βοηθάει είναι μέσα σε αυτές που πήραν μέρος αλλά όχι τίτλο
tmjuju Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Χμμ... ύποπτα ..... Α , δεν σας το είπα ; Είχα πάει και εγώ κάποτε στα Μις Σαλαμίνα αλλά με φάγανε τα κυκλώματα ρε γαμώτο... εσυ video έχεις ?
zaqxsw Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εσυ video έχεις ? Όχι βίντεο βιντεάρα έχω αλλά όχι από τα καλλιστεία
freedubus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω πως την λέγαν το 2008 ή πως τη λένε σήμερα. Πάντως το 2006-7 την έλεγαν Ντορίνα και πίπωνε εκλεκτούς πελάτες στο ένα από τα δυο καλύτερα κωλόμπαρα της Τρίπολης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.