spid_x Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μπορώ με κάποιο τρόπο να διαγράψω όλα τα posts στον τοίχο μου στο facebook? Όχι να διαγράψω τον λογαριασμό. Απλά να καθαρίσει ο τοίχος
Dibasic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όχι. Εκτός και αν έχεις την υπομονή και το κουράγιο να το κάνεις ένα ένα!
superboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω εάν γίνεται όλα μαζί αλλά ξέρω πως μπορείς ένα ένα να διαγράψεις αυτά που θες..
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αν φοβασε μην τα δει καποιως αλλος ,ελπιζω να ξερεις οτι μπορει να δει τις δημοσιευσεις στον τοιχο σου απο τοτε που γινατε φιλοι και μετα... τωρα αν τον εχεις καιρο...μονο ενα ενα...
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 επισης μπορεις να "κλειδωσεις" τον τοιχο σου ωστε να ειναι ορατός μονο σε σενα!
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος τι είναι το Subscribe στο Facebook, τι εξυπηρετεί και πως δουλεύει?
billkolias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος τι είναι το Subscribe στο Facebook, τι εξυπηρετεί και πως δουλεύει? Εγω νομιζω πως εχουν τρομοκρατιθει απο την δυλωση των anonymous και καθως πλησιαζει η ημερομηνια,αρχιζουν και κανουν ολο και περισσοτερες αλαγες για να μπορεσουν να το κανουν οσο λιγοτερο ευαλοτο γινεται!
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος τι είναι το Subscribe στο Facebook, τι εξυπηρετεί και πως δουλεύει? Βλεπεις τα public updates ατομων που δεν ειναι φιλοι σου. Για να δεις την επιλογη subscribe στο δικο μου προφιλ (λ.χ) πρεπει να εχω επιλεξει εγω να φαινεται αυτο. Αν εσυ πεσεις στο προφιλ μου (φιλος φιλου, random search), πατας το subscribe και μετα βλεπεις τα status updates μου κλπ.
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ το βλέπεις ότι σε έχω κάνει Subscribe? Επίσης ποιος ο λόγος να επιτρέπεις Subscriptions και να μην έχεις το Profile σου ελεύθερο για όλους? Τι διαφορά έχει?
kabamaru21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 καποια ασπουμε τα γραφεις μονο για τους φιλους σου, καποια για ολλους..
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ το βλέπεις ότι σε έχω κάνει Subscribe? Επίσης ποιος ο λόγος να επιτρέπεις Subscriptions και να μην έχεις το Profile σου ελεύθερο για όλους? Τι διαφορά έχει? Ναι, σου ερχεται notification (απ'ο,τι διαβασα, γιατι προσωπικα εχω το profile μου εντελως κρυφο). Οσο για τη διαφορα μεταξυ subscriptions και open profile, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω. Μαλλον το εβαλαν για να χαιρεσαι αν καποιος κανει susbcription στο profile σου Aν και τα subscriptions τα βλεπεις στο news feed σου, οποτε λογικα ειναι πιο βολικο απο το να μπαινεις συνεχεια σε ενα public profile.
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, κατάλαβα. Πάντως αν σε κάποιον είχες κάνει Friend Request, μέχρι να σε δεχτεί, μπορούσες να βλέπεις τις κινήσεις του, στο News Feed.
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Καλές είναι πιστεύω. Με το Mobile Facebook τι θα γίνει? Πως θα μεταφράζει όλες αυτές τις αλλαγές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα