Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ με κάποιο τρόπο να διαγράψω όλα τα posts στον τοίχο μου στο facebook?

Όχι να διαγράψω τον λογαριασμό. Απλά να καθαρίσει ο τοίχος

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν γίνεται όλα μαζί αλλά ξέρω πως μπορείς ένα ένα να διαγράψεις αυτά που θες..

Δημοσ.

αν φοβασε μην τα δει καποιως αλλος ,ελπιζω να ξερεις οτι μπορει να δει τις δημοσιευσεις στον τοιχο σου απο τοτε που γινατε φιλοι και μετα...

τωρα αν τον εχεις καιρο...μονο ενα ενα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι είναι το Subscribe στο Facebook, τι εξυπηρετεί και πως δουλεύει?

Εγω νομιζω πως εχουν τρομοκρατιθει απο την δυλωση των anonymous και καθως πλησιαζει η ημερομηνια,αρχιζουν και κανουν ολο και περισσοτερες αλαγες για να μπορεσουν να το κανουν οσο λιγοτερο ευαλοτο γινεται!

• Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι είναι το Subscribe στο Facebook, τι εξυπηρετεί και πως δουλεύει?

Βλεπεις τα public updates ατομων που δεν ειναι φιλοι σου. Για να δεις την επιλογη subscribe στο δικο μου προφιλ (λ.χ) πρεπει να εχω επιλεξει εγω να φαινεται αυτο. Αν εσυ πεσεις στο προφιλ μου (φιλος φιλου, random search), πατας το subscribe και μετα βλεπεις τα status updates μου κλπ.

Δημοσ.

Εσύ το βλέπεις ότι σε έχω κάνει Subscribe?

Επίσης ποιος ο λόγος να επιτρέπεις Subscriptions και να μην έχεις το Profile σου ελεύθερο για όλους? Τι διαφορά έχει?

• Moderators
Δημοσ.

Εσύ το βλέπεις ότι σε έχω κάνει Subscribe?

Επίσης ποιος ο λόγος να επιτρέπεις Subscriptions και να μην έχεις το Profile σου ελεύθερο για όλους? Τι διαφορά έχει?

Ναι, σου ερχεται notification (απ'ο,τι διαβασα, γιατι προσωπικα εχω το profile μου εντελως κρυφο).

Οσο για τη διαφορα μεταξυ subscriptions και open profile, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω. Μαλλον το εβαλαν για να χαιρεσαι αν καποιος κανει susbcription στο profile σου :lol:

Aν και τα subscriptions τα βλεπεις στο news feed σου, οποτε λογικα ειναι πιο βολικο απο το να μπαινεις συνεχεια σε ενα public profile.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...