Προς το περιεχόμενο

αγορα HDD ως μεσο αποθηκευσης ταινιων

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ας υποθεσουμε οτι εχουν ιδιο RPM.

Αφου εχουν ιδια τιμη και ο WD εχει 64ΜΒ cache, γιατι να μην προτιμησουμε αυτον;

σορρυ που πρηζω λιγο αλλα οσο ζουμε μαθαινουμε:-p

Δημοσ.

Θα σου πω την γνώμη μου... Αλλά είναι υποκειμενική οκ;

Εχω και τον Sammy έχω και τον WD... Μπορει να ήμουν η άτυχη της υπόθεσης αλλά, τον Wd τον έστειλα πίσω και μου στείλανε καινούριο μια και μου πάρκαρε το κεφάλι οπότε γεια σας...

Από την άλλη ο Sammy μου βγήκε σπαθί. Ξέρω μπορεί να έτυχε, ΑΛΛΑ αφού για αποθήκη θέλω τον ένα και αποθήκη τον άλλο ΕΓΩ και πάλι θα πήγαινα στον Sammy... Ή θα δεις γιαφορές πιστεύεις από τον έναν στον άλλο; Καμία...

Αποφασίζεις εσύ... Ιδια εγγύηση έχουν και πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά.... Πάντως ο WD 7200rpm δεν έχει όπως και κανένας Green...

Δημοσ.

Απόλυτα σύμφωνος με την πρόταση της karmen1983. Κατ' αρχήν, για τη χρήση που τον θέλεις, τα 64ΜΒ cache καθώς και οι στροφές, δεν παίζουν κανένα ρόλο. Κατά δεύτερον - σχετικά με την επιλογή μάρκας - σου προτείνω samsung με κλειστά μάτια! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χαμηλότερες θερμοκρασίες (ακόμα και μετά από 24ωρα συνεχούς λειτουργίας), ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ κραδασμοί κατά τη λειτουργία του και ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβος. Αντικατέστησα 4 δίσκους μου (2 seagate - μακριά από 'μένα αυτός ο ...ξεγάνωτος τενεκές - και 2 wd) με αντίστοιχους samsung και βρήκα την υγειά μου!

Μόνο κοίτα να τον πάρεις σύντομα, όσο ακόμα συνεχίζει να είναι αυθεντική κατασκευή της samsung διότι, απ' ότι άκουσα, το τμήμα κατασκευής σκληρών δίσκων της samsung εξαγοράστηκε από τη seagate, οπότε είναι ζήτημα χρόνου να τους μείνει μόνο το καλό όνομα και τίποτε άλλο...

Δημοσ.

Πάνε για τον Samsung (έχω 3 από αυτούς) μόνο κοίτα να έχει περασμένο το firmware από 01/2011 και μετά αφού οι συγκεκριμένοι με firmware παλιότερο από 2011 θέλουν flashάρισμα για να μη χάσεις αρχεία αφού με το παλιό firmware βγάζαν πρόβλημα στη μεταφορά κυρίως των αρχείων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...