c0prse_grinder Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι να παρω ενα σχετικα φθηνο tablet με android (θα με ενδιεφερε να χει απο Εclair 2.1 και πανω) μεχρι 250€ και θα ηθελα να ακουσω μερικες απ'τις προτασεις σας επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με tablet! Βλεπω κατι Archos και διαφορα αλλα σε καλες τιμες αλλα θα θελα την αποψη καποιου που εχει ψαχτει λιγο επι του θεματος. Ευχαριστω
forgotten Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Λοιπον επειδη στο παρελθον ειχα ασχοληθει με το θεμα αρκετα εχω να πω οτι αν και τα κινεζικα μοντελα εχουν καλη σχεση δυνατοτητων και τιμης θα τα αποφευγα διοτι βασικα εχουν πολυ φτωχη αυτονομια και οχι καλο utilisation του λειτουργικου συστηματος δηλαδη εχουν παρει το λειτουργικο των κινητων χωρις καν να ασχοληθουν να αφαιρεσουν καποια χαρακτηριστικα με αποτελεσμα να τρώγετε μπαταρια σε ασκοπες διεργασιες κλπ προσωπικα θα προτεινα να παρεις κατι με capacitive screen και cortex cpu εγω μετα απο αρκετη μελετη εχω παραγγειλει nook color που απο οτι διαβασα και ειδα ειναι απλα απαιχτο για τα οσα προσφερει οποτε αν δεις κανενα να πουλα φουρ να παρεις ενα καθοτι ευρωπη δεν υπαρχει και απο αμερικη ειναι και τα τελωνεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.