zesoares Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Hello μαγκες υπαρχει μια πιαθανοτητα να παρω λαπτοπ και τσεκαρω διαφορα μοντελα....επειδη δεν παιζω πολλα παιχνιδια εκτος pro fifa football manager need for speed εχω καταληξει προς macbook pro πιο συγκεριμενα σε αυτα τα δυο μοντελα 1) 2.8GHz Intel Core i7 λογικα dual core 4GB (2x2GB) RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperDrive nVIDIA GeForce GT 330M 512MB GPU 15.4" Antiglare High-Res Widescreen LED Backlit Display Secure Digital (SD) Card Slot iSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR 802.11n AirPort Extreme Mac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb και το αλλο ... 2GHz Intel Core i7 Quad-Core4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDriveAMD Radeon HD 6490M 256MB GPU15.4" Glossy Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SDXC) Card SlotFaceTime HD CameraBluetooth 2.1+EDR, 802.11n Wi-FiMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb πιστευετε οτι θα μπορουσα να παιξω τις επομενες εκδοσεις των παιχνιδιων τα επομενα 3-4 χρονια? Γινεται να αλλαξω καρτα γραφικων η σκληρο με solid state σε macbook pro ? Ωστοσο υπαρχει μια αλλη επιλογη το sony με τα εξης χαρακτεριστικα Ιntel® Core™ i7-2720QM quad-core processor (2.20GHz) with Turbo Boost up to 3.30GHz Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit Silver 16.4" 2D Full HD LCD display (1920x1080) with LED backlight NVIDIA® GeForce® GT 540M (1GB VRAM) dedicated graphics Blu-ray Disc™ player / burner 500GB (7200rpm) hard drive 6GB (4GBx1 + 2GBx1) DDR3-SDRAM-1333 Large lithium-ion battery (7500mAh) Καλο και το σονι ωστοσο τα προβληματα που παρουσιαζονται λογω του windows me ωθουν στο μακ και γενικα τα windows μονο εκνευρισμο μου προκαλουν . Εσεις τι λετε ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη?
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Macbook και παιχνιδια δεν συμβαδιζουν. Να δωσεις 1600+ ευρω για λαπτοπ δεν το θεωρω και καμια τρελη ιδεα. Ο δισκος αλλαζεται ευκολα με ο,τι θες.
mikelamar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Pro+manager μπορει να παίζεις σε 3-4 χρόνια, NFS με τίποτα. Μακ δε παίρνεις για να το κανείς παιχνιδομηχανη.
zesoares Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 συμφωνω οτι δεν ειναι παιχνιδομηνχανη το μακ αλλα κανα παινχιδακι μια στο τοσο επιβαλεται αα και nfs τρεχει στο τωρινο μου υπολογστιη (ιντελ 1.8 ghz 2 gb kai video card nvidia 9600 στο μακ θα τρεχει καλυτερα.... αρα καλυτερα μακ ?ποια απο το δυο??το ενα πιστευω οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη 2GHz Intel Core i7 Quad core > 2.8GHz Intel Core i7 dual core ωςτοσο η ατι ειναι χειροτερη απο την νβιδια ?ποια απο τα δυο?η αποψη σας για το σονι ποια ειναι?
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλυτερα να πας στο dell. http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12126 Αλλιως σε μεγεθος mac: http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12438
zesoares Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 καλο το δελ αλλα εχει χειρτερο επεξεργαστη i5 και γρηγορα ανεβαζει θερμοκρασια.....
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Και ενας αλλος λογος που δεν θα αγοραζα mac.. Ο 1 χρονος εγγυησης. Ναι, συμφωνουμε οτι ειναι κορυφαια μηχανηματα και ειναι μια κατηγορια απο μονα τους, αλλα οχι ρε αδελφε να πληρωνεις 2000ευρω και να εχεις 365 ημερες εγγυηση. Δηλαδη μετα τον χρονο θα κανεις τον σταυρο σου να μην σου μεινει στο χερι;
da-vinci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Και ενας αλλος λογος που δεν θα αγοραζα mac.. Ο 1 χρονος εγγυησης. Ναι, συμφωνουμε οτι ειναι κορυφαια μηχανηματα και ειναι μια κατηγορια απο μονα τους, αλλα οχι ρε αδελφε να πληρωνεις 2000ευρω και να εχεις 365 ημερες εγγυηση. Δηλαδη μετα τον χρονο θα κανεις τον σταυρο σου να μην σου μεινει στο χερι; ε οχι και μια κατηγορια απο μονα τους που πληρωνεις 2500 χιλιαρικα ενω με 1200 βρισκεις sony,dell,toshiba με καλυτερα χαρακτηριστικα,μη τρελαθουμε,τι επειδη ειναι αλουμινιο το εξω;ε οχι και μια κατηγορια,μια κατηγορια κατω να πεις ναι,τι παραπανω εχει απο ενα κορυφαιο vaio σειρας f;τιποτα,αντιθετα λιγοτερα σε ολα τα θεματα και 800+ ευρω
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ε οχι και μια κατηγορια απο μονα τους που πληρωνεις 2500 χιλιαρικα ενω με 1200 βρισκεις sony,dell,toshiba με καλυτερα χαρακτηριστικα,μη τρελαθουμε,τι επειδη ειναι αλουμινιο το εξω;ε οχι και μια κατηγορια,μια κατηγορια κατω να πεις ναι,τι παραπανω εχει απο ενα κορυφαιο vaio σειρας f;τιποτα,αντιθετα λιγοτερα σε ολα τα θεματα και 800+ ευρω a) snow leopard B ) υπαρχουν πολλα λαπτοπ 15 ιντσων με αυτονομια 7-9 ωρων; Με i7 επανω..
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 συμφωνω με οτι λες !!!!αλλα για παραδειγμα ενας φιλος μου ειχε παρει macbook pro 4 χρονια και δεν ειχε την παραμικρη βλαβη ουτε καν ενα bug ... υπαρχει μια πολυ πολυ πολυ πιθανοτητα να μου το φερουν απο αμερικη αλλιως δεν υπαρχει περπτωση ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα να παρω μακ αλλιως το dell ειναι η καλυτερη λυση!!!!!!τι οτι εχει dedicated μνημη δεν νομιζω να ειναι και πολυ καλο ετσι?(και στο ντελ και στο σονι ειναι dedicated παντως) και μια αλλη ερωτηση υπαρχει ενα μακ με 2 καρτες γραφικων Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M δεν ειναι καλες?πιστευεις οτι θα μπορουσα να παιξκω κανα μανατζερ τα επομενα 3-4 χρονια?
da-vinci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 a) snow leopard υπαρχουν πολλα λαπτοπ 15 ιντσων με αυτονομια 7-9 ωρων; Με i7 επανω.. ε και;δηλαδη αν κραταει 4 ωρες εχει να λεει κατι;αντιθετα τα win 7 ειναι παρα πολυ σταθερα και δεν θα τα αλαζα,ετσι και αλλιως δεν μπορω να πω εγω ουτε κανεις οτι το ενα εχει αντοχη στο χρονο 4 χρονια και το αλλο 5.και να φανταστεις δεν ηξερα οτι εχουν ΜΟΝΟ 1 χρονο εγγυηση.αρκετα ακουσα για τα mac,αν ηταν τοσο.....κορυφαια τοτε το 90% θα ειχαμε mac,ελα ομως που συμβαινει το αντιθετο
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Βασικα αν ηταν πιο φθηνα, σιγουρα θα ειχαμε mac. Εφοσον δεν εχεις mac, τι συγκρινεις με τα windows; Αν ειναι 1 φορα σταθερα τα windows τοτε τα snow leopard ειναι 10 (και δεν το λεω εγω). Επισης σχετικα με την μπαταρια.. Οταν το θες για επαγγελματικη χρηση και εισαι ολη μερα στον δρομο τοτε θες αυτονομια. Δεν ειναι ουτε αυτο σημαντικο; Και για να μην αρχισεις παλι ''εχεις mac και τα λες ολα αυτα'' κλπ κλπ, να σου πω απλα οτι εχω toshiba και απλα εχω δουλεψει για καποιες μερες mac. Με windows ειμαι και εγω. Ελα ομως που δεν εχω και την τρελη σταθεροτητα που περιγραφεις παραπανω..
jmallen3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ε και;δηλαδη αν κραταει 4 ωρες εχει να λεει κατι;αντιθετα τα win 7 ειναι παρα πολυ σταθερα και δεν θα τα αλαζα,ετσι και αλλιως δεν μπορω να πω εγω ουτε κανεις οτι το ενα εχει αντοχη στο χρονο 4 χρονια και το αλλο 5.και να φανταστεις δεν ηξερα οτι εχουν ΜΟΝΟ 1 χρονο εγγυηση.αρκετα ακουσα για τα mac,αν ηταν τοσο.....κορυφαια τοτε το 90% θα ειχαμε mac,ελα ομως που συμβαινει το αντιθετο και εγω ειμαι εντελως κατα των mac με το ψαξιμο που εχω κανει και εχω δει σε σχεση με την τιμη-αποδοση που εχουν αλλα σε αυτο με το 90% που λες πως θα ειχαμε mac αν ηταν τοσο καλα διαφωνω μιας και η τιμη τους (οσο καλα και να ηταν)για τους περισσοτερους απο εμας στην περιοδο αυτη ειναι απαγορευτικη νομιζω,οποτε λογικο ειναι μην τα εχουν τοοοοσο πολλοι.
da-vinci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Βασικα αν ηταν πιο φθηνα, σιγουρα θα ειχαμε mac. Εφοσον δεν εχεις mac, τι συγκρινεις με τα windows; Αν ειναι 1 φορα σταθερα τα windows τοτε τα snow leopard ειναι 10 (και δεν το λεω εγω). Επισης σχετικα με την μπαταρια.. Οταν το θες για επαγγελματικη χρηση και εισαι ολη μερα στον δρομο τοτε θες αυτονομια. Δεν ειναι ουτε αυτο σημαντικο; Και για να μην αρχισεις παλι ''εχεις mac και τα λες ολα αυτα'' κλπ κλπ, να σου πω απλα οτι εχω toshiba και απλα εχω δουλεψει για καποιες μερες mac. Με windows ειμαι και εγω. Ελα ομως που δεν εχω και την τρελη σταθεροτητα που περιγραφεις παραπανω.. το sony VPCF21Z1E συγκρινεται με το καλυτερο apple?εκτος της αυτονομιας πουθενα,το ενα 3000 και το αλλο 2000. και εγω ειμαι εντελως κατα των mac με το ψαξιμο που εχω κανει και εχω δει σε σχεση με την τιμη-αποδοση που εχουν αλλα σε αυτο με το 90% που λες πως θα ειχαμε mac αν ηταν τοσο καλα διαφωνω μιας και η τιμη τους (οσο καλα και να ηταν)για τους περισσοτερους απο εμας στην περιοδο αυτη ειναι απαγορευτικη νομιζω,οποτε λογικο ειναι μην τα εχουν τοοοοσο πολλοι. περασαμε και απο πολυ καλυτερες εποχες πριν την κριση αλλα δεν ειδα τοσες πωλησεις στα mac,οσο για την τιμη νομιζω εχει και με 1100 και 1200,αυτα τα χρηματα τα διαθετει αρκετα μεγαλο πληθος κοσμου,γιατι δεν αγοραζουν mac?
zesoares Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μαγκες κοιταξτε οπως ειπα πριν υπαπρχει μια πιθανοτητα να το παρω απο αμερικη αφηστε την τιμη για λιγο...... σαν χαρακτεριστικσα σαν δυναμη το μακ πως σας φαινεται???το μονο που με προβληματιζει ειναι η χαλια καρτα γραφικων και το οτι καθε 6 μηνες η apple βγαζει καινουργιες αλλαγες το χειμωνα φετος λενε οτι θα βγαλει macbook με blu ray ,καλυτερη καρτα γραφικων κτλ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.