Sadako Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Λοιπόν.. Εδώ και αρκετά χρόνια πορεύτηκα με ένα φτηνιάρικο wireless keyboard+mouse set που είχα πάρει από το Lidl, μάρκας Typhoon να φανταστείτε.. Στην αρχή με είχε βολέψει, το ποντίκι έπαιρνε επαναφορτιζόμενες που φόρτιζαν με ένα USB καλώδιο (στην ουσία δηλαδή εκείνη την στιγμή το δούλευες σαν wired), αλλά το μεν ποντίκι μας αποχαιρέτισε καιρό πριν και αντικαταστάθηκε από διάφορα wired, το δε πληκτρολόγιο εδώ και αρκετό καιρό κάνει νερά, πολλές φορές πάω να γράψω κάτι και σκαλώνει σε ένα γράμμα που πατάω, μέχρι να το κουνήσω ή να πατήσω ίσως το πάνω ή το κάτω βελάκι.. Τέλος πάντων, αποφάσισα να αλλάξω το keyboard. Προσωπικά θα με κάλυπτε να έπαιρνα ΜΟΝΟ ένα wireless keyboard, μιας και τον τελευταίο δίμηνο χρησιμοποιώ ένα wired microsoft mouse που με καλύπτει.. Αλλά είδα ότι πιο φθηνά βγαίνει να πάρω κάποιο σετ, οπότε δεν με χαλάει να κρατήσω αυτό σαν ρεζέρβα.. Δεν θέλω να ξεφύγω σε μπάτζετ, και κοίταξα αυτά τα 2 σετ, 1. Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/desktop-keyboardsmouse/desktop-keyboardsmouse-wireless/microsoft-wireless-desktop-800/prod903611pp/ 2. Logitech S520 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-S520-Cordless-920-001010.htm Θα πρότεινε κανείς που έχει εμπειρία το ένα έναντι του άλλου; Με κριτήρια ίσως εμβέλεια, διάρκεια μπαταρίας κλπ;
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω για το Logitech, αλλά το Microsoft 800 δεν την παλεύει, και σε μένα και σ' ένα φίλο έκανε κουλά. Και από εμβέλεια βράστα. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα βέβαια.
Sadako Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μιλάς και για το keyboard και για το mouse του Microsoft; Γιατί ποντίκι παίζει και να χρησιμοποιώ το ενσύρματο MS που έχω..
Sadako Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τελικά πήγα και πήρα το Logitech.. Μια χαρά φαίνεται.. Βέβαια τα πλήκτρα έχουν πιο μικρή διαδρομή από ό,τι είχα συνηθίσει με το παλιό μου, αλλά υποθέτω πως έτσι είναι τώρα τα περισσότερα (αν όχι όλα), οπότε απλά μένει να το συνηθίσω..
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Σαφώς και είναι θέμα συνήθειας, αλλά η μικρότερη διαδρομή αποτελεί προτέρημα ούτως ή άλλως για μένα.
Sadako Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εμένα για να είμαι ειλικρινής με είχε βολέψει η μεγαλύτερη διαδρομή, τα πλήκτρα ήταν πιο ψηλά και καμιά φορά έβρισκα εύκολα πχ τα βελάκια ή τα F keys χωρίς να βλέπω, με την αφή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.