Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Θέλω να φτιάξω ένα portal για μια επαρχιακή πόλη. Λέω να είναι κάτι στο στυλ του patrasevents.gr. Μπορώ να κάνω στήσω κάτι τέτοιο στο wordpress ή θέλει περισσότερα; Θα ήταν καλύτερα να το φτιάξω με joomla ή κάτι άλλο; Βασικά με το μόνο που έχω ασχοληθεί λίγο είναι με το wordpress. Δεν έχω και ιδιαίτερη σχέση. Τώρα αρχίζω και ασχολούμαι. Με τι προτείνετε να ξεκινήσει ένας αρχάριος; Εκτός από το διάβασμα, που εννοείται...
mikelamar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μια χαρα θα σε βολέψει το wordpress προχωρά άφοβα
Kostas-zio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μην πας τόσο γρήγορα σε επιλογή πλατφόρμας. Πρέπει πρώτα να καταγράψεις τι θα έχει μέσα το portal που θέλεις να φτιάξεις. π.χ. Νέα, video, αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις, chat, Forum, διαχείριση χρηστών, banner management system, Κατάλογο επιχειρήσεων ..... Αφού κάνεις έρευνα και τα καταγράψεις είμαι σίγουρος ότι θα έχεις βρει και μόνος σου την απάντηση. Προσωπικά μεγαλο portal θα το έφτιαχνα σε joomla.
zinas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Προσωπικά μεγαλο portal θα το έφτιαχνα σε joomla. Το μόνο μεγάλο portal που ήξερα σε joomla ήταν το gazzetta.gr και πρόσφατα έκαναν μεταφορά σε drupal. Τα μεγάλα portals είναι συνήθως σε custom cms φτιαγμένα από τις εταιρείας που ανέλαβαν την υλοποίηση του portal. Το πιο κλασσικό παράδειγμα είναι η ATCOM με το Netvolution που έχει τα newsit, skai, in.gr και άλλα πολλά. Τώρα, όσον αφορά το joomla, το θεωρώ ένα πολύ υπερτιμημένο cms που με την πάροδο των χρόνων έχει γίνει ένας δεινόσαυρος με πολλά κομμάτια κακογραμμένου κώδικα. Προσωπικά έχω μεγαλύτερη εκτίμηση στο wordpress, αλλά και στο community του.
theomalegan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 To joomla είναι πολύ βαρύ και δύσκαμπτο σε αντίθεση με το wordpress που είναι ελαφρύ και έχει μια καλύτερη δυναμική αυτή τη στιγμή.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Thanks guys. Οπότε, WordPress it is..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.