giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Οκ, το κουράσαμε το θέμα, αλλά επειδή είμαι σε δίλημμα, δώστε μου μία δεύτερη γνώμη. Ή θα πάρω 2 Dell U2311 ή επειδή το 400ρι δε το γλιτώνω με τις δύο, βρήκα και αυτή. Οπότε, ή 2 Dell ή μία HP. Βέβαια, την HP δε την έχω και στις πρώτες επιλογές μου, γιατί ότι έχω πάρει, δεν είναι τόσο ποιοτικό. Σκέφτηκα να κοιτάξω σε Dual Monitors, διότι χρειάζομαι περισσότερο χώρο εργασίας, αλλά επειδή το Dual σε Gaming απλά δε λειτουργεί, ας πάρω κάτι πιο ποιοτικό και ας χάσω σε χώρο εργασίας. Συν το ότι μπορώ, για δεύτερο μόνιτορ ως βοηθητικό, να έχω το 22άρι LG W2252TQ μου. Βέβαια, βγάζει λιγότερα πιξελς, και αυτό με χαλάει, αλλά ένιγουει. Για δώστε μου τις γνώμες σας.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πήγαινε για τις δυο Dell. Ο χώρος που θα σου παρέχουν μετράει πολύ περισσότερο από τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο μοντέλων. Όσο για τα παιχνίδια, μπορείς απλά να απενεργοποιείς τη μια οθόνη και να παίζεις στην άλλη.
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πήγαινε για τις δυο Dell. Ο χώρος που θα σου παρέχουν μετράει πολύ περισσότερο από τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο μοντέλων. Όσο για τα παιχνίδια, μπορείς απλά να απενεργοποιείς τη μια οθόνη και να παίζεις στην άλλη. Λες ε; Όσον αφορά τα παιχνίδια, εννοούσα ακριβώς αυτό, ότι απλά η μία οθόνη δεν θα αξιοποιείται διότι γίνονται Unplayable, λόγω ότι δε μπορείς να παίξεις σωστά. Εεευχαριστώ!
ninos30 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως έχω αυτήν την HP, και την πήρα μετά από μεγάλο ψάξιμο. Αν θες να ρωτήσεις κάτι, ευχαρίστως να σου απαντήσω. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση, αυτό που λες για την "ποιότητα" των HP. Αν φημίζεται η HP για κάτι, είναι η ποιότητα, όπως φυσικά και όλες οι μεγάλες εταιρίες.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μπορεις να τις βαλεις τη μια πανω στην αλλη,ωστε το κεντρο να ειναι στην κατω οθονη.
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως έχω αυτήν την HP, και την πήρα μετά από μεγάλο ψάξιμο. Αν θες να ρωτήσεις κάτι, ευχαρίστως να σου απαντήσω. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση, αυτό που λες για την "ποιότητα" των HP. Αν φημίζεται η HP για κάτι, είναι η ποιότητα, όπως φυσικά και όλες οι μεγάλες εταιρίες. Πήρα εκτυπωτή, μετά από λίγο καιρό δε τράβαγε το χαρτί. Αν το τράβαγε, το κολλούσε μέσα και φτου και από την αρχή. Πήρα λάπτοπ, μετά από λίγο καιρό το ένα ανεμηστηράκι στη βάση, απλά δε λειτουργούσε και ήθελε αλλαγή. Ε, δε μπορώ να την έχω και στις πρώτες επιλογές μου. μπορεις να τις βαλεις τη μια πανω στην αλλη,ωστε το κεντρο να ειναι στην κατω οθονη. Αυτό δε νομίζω ότι συμφέρει, αλλά τέλος πάντων! Θα δω τι θα κάνω παιδιά! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν έχετε κάποια άλλη σκέψη, πείτε μου!
mainboardER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αν δε βιαζεσε περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη που θα βγουν οι νεες dell
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αν δε βιαζεσε περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη που θα βγουν οι νεες dell Οι οποίες βάσει αυτά που έχω ακούσει, η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα έχουν led backlit, όπου με το "απλό" CCFL δεν υπάρχει διαφορά, εκτός από μικρότερο πάχος και λίγη περισσότερη οικονομία σε χρήματα. Άσε που δε θα ξέρουμε κιόλας σε τι τιμές θα είναι.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Επίσης θα έχουν διαφορετικό design, που προσωπικά με χάλασε αρκετά. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με τις τιμές των υπάρχουσων όμως.
mainboardER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 δεν νομιζω να προκειται για edge backlight οποτε δεν πιστευω πως θα μειωθει ιδιαιτερα το παχος. επεισης δεν ξερουμε αν θα φοραει το ιδιο panel η U2312HM παρολα αυτα μπορει να πεσουν και οι τημες των υπαρχων dell
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 δεν νομιζω να προκειται για edge backlight οποτε δεν πιστευω πως θα μειωθει ιδιαιτερα το παχος. επεισης δεν ξερουμε αν θα φοραει το ιδιο panel η U2312HM παρολα αυτα μπορει να πεσουν και οι τημες των υπαρχων dell μην ελπίζεις για κάτι εκτός του edge led backlight...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.