Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά έχω κακή εμπειρία απο συγκατοίκηση με κινέζους και έχω ακούσει και δεί απο πρώτο χέρι το χάος του να μαγειρεύουν ινδοί.

Τους κινέζους δεν τους προτείνω καθαρά απο θέμα καθαριότητας. Ήταν απίστευτα ήσυχοι αν εξαιρέσεις το σαββατιάτικο πρωινό σεξ με τις κραυγές αλα sasuki αλλα το ψυγείο η τουαλέτα και η κουζίνα ήταν για να κλαίς. Οι ινδοί απο την άλλη είχαν μια χαρά το σπίτι (που έτυχε να πηγαίνω) αλλα όταν μαγείρευαν ήθελες να κόψεις τη μύτη σου και να την πετάξεις στον Τάμεση.

Επίσης όσον αφορά τους έλληνες νομίζω οτι παίρνει η μπάλα κυρίως τους φοιτητές που πρωτοπηγαίνουν εκεί. Όσοι μένουν απο κεί και πέρα συνειδητά, δουλεύουν κτλ ανήκουν (για μένα) σε εντελώς διαφορετική κατηγορία και δεν έχω κανένα παράπονο απο την "κάστα" τους. Σιχάθηκα τους ελληνάρες φοιτητές που πίναν κάθε μέρα φραπέ στο mythopolis και βλέπαν μπάλα αλλα απο την άλλη εκτίμησα και πολύ τους "μόνιμους" multi culti και κοινωνικότατους event junkies φίλους.

Βασικότατο. Να προσέξεις στην αναζήτηση συγκατοίκου μην πέσεις σε κάνα scum ιδιαίτερα αν ψάχνεις απο gumtree. Είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις και να τρέχεις μετά. Κανόνισε 6-7 visits σε σπίτια που θέλουν συγκατοίκους τις πρώτες μέρες που θα πάς και αν είναι δυνατόν μείνε σε κάνα hotel μερικές μέρες μέχρι να καταλήξεις κάπου. Καλύτερα να μην κλείσεις κάτι αν δεν το δείς και δε δείς τις αποστάσεις απο το uni την κατάσταση του σπιτιού κτλ. Νά'ναι καλά οι συμβουλές του τούφα τότε στο τέξας :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες και για τις ευχές σας :-)

Μόλις μου απάντησαν και από τις Residences ότι έλαβαν την αίτησή μου εγκαίρως, είδομεν..

Δημοσ.

Φίλε εγώ από Σεπτέμβριο θα είμαι στο Kingston αν και για να είμαι ειλικρινής είμαι ακόμα στο ψάξιμο συγκατοίκου και σπιτιού.Μιας που είσαι στην ίδια φάση, ότι νέο μαθαίνεις θα σου ήμουν ευγνώμων αν το μοιραζόσουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (2013) φεύγω για μεταπτυχιακό στο UCL, στο
Λονδίνο. Οι εστίες όμως δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι και επίσης
βλέπω πως και το ίδιο το Πανεπιστήμιο συμβουλεύει τους μεταπτυχιακούς να
μην προτιμήσουν να μείνουν εκεί.

Έτσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας θα έχει τον ίδιο προορισμό την
ερχόμενη χρονιά ώστε να ερχόμασταν σε επικοινωνία με σκοπό να βρούμε
διαμέρισμα για συγκατοίκηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...