vk13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Tι 1000 ευρώ ρε συ?? Μέχρι 15-20 ευρώ το πολύ... Είπαμε... Και οι συγκεκριμμένες είναι πολύ γυναικείες La mer και sheishedo (πως λέγεται) νομιζω είναι πανάκριβες και οι δύο και τις βρίσκεις μόνο σε μαγαζιά με καλλυντικά.
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 "ενυδατίζουν", αμέ. υπαρχει και μια περιπτωση εαν βαλεις πολυ να σε αδυνατισουν κιολας... αλλα εισαι στο μεταιχμιο.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 υπαρχει και μια περιπτωση εαν βαλεις πολυ να σε αδυνατισουν κιολας... αλλα εισαι στο μεταιχμιο. βρίσκω τη νέα λέξη πραγματικά τέλεια! μπράβο παιδιά! αντρέα μήν το βάζεις κάτω με τους τόνους που παλεύεις
vk13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδιά οι ενυδατικές κρέμες θεωρούνται πιο ήπιες από τις κρέμες σύσφιξης/αντιγήρασνης; Θεωρείται υπερβολή (ή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα) η χρήση κρέμας σύσφιξης σε ηλικία κάτω των 25??
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδιά οι ενυδατικές κρέμες θεωρούνται πιο ήπιες από τις κρέμες σύσφιξης/αντιγήρασνης; Θεωρείται υπερβολή (ή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα) η χρήση κρέμας σύσφιξης σε ηλικία κάτω των 25?? το άν θεωρείται υπερβολή απο ορισμένους/νες δεν θα έπρεπε να σε απασχολει, ο καθένας είναι ελέφθερος να περιπιείτε τον εαυτο του οπως αυτος νομίζει. τώρα για τα προβλήματα που αναφέρεις πολύ αμφιβάλω γιατι κανουν την αντίθετη δουλεια , δηλαδή διορθόνουν τα προβλήματα της επιδερμίδας και ακομα και αν είσαι 20 χρονων κάποια που δεν ειναι ακόμα εμφανοί θα υπάρχουν σιγουρα.
doctorkostis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εσυ δεν ηθελες να πας στην Αφρικη? Εκει τι εχουν για ενυδατικη?
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εσυ δεν ηθελες να πας στην Αφρικη? Εκει τι εχουν για ενυδατικη? λασπόλουτρα
Andreas2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Κοιτάτε,εγώ πρότεινα αυτά τα supplements.Διαβάσετε reviews.Δεύτερο εγώ πιστεύω μια καλή αντιγήρανσης έστω και αν είσια κάτω των 25.Η γνώμη μου.
hexenlord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγω φιλε χρησιμοποιω την σειρα first wrinkles της Collins και το προσωπο μου το εχει κανει λες και ειναι μωρου. Αφου οι γυναικες παθαινουν πλακα. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει το δερμα αλλα και μια καλη κρεμα ειναι οτι πρεπει. Σκαω ομως αρκετο χρημα, ισως και παραπανω απο la mer. Την κρεμα δεν θα την βρεις σε σουπερμαρκετ παρα μονο σε ινστιτουτα ομορφιας και πιθανως σε φαρμακεια (αλλα εκει θα ειναι φωτια, λογω ...φαρμακειου!). αν θες κατι πιο βασικο πανε σε clarins ή clinique αν θες κατι πολυ βασικο πανε σε κορρε ή dove αν τελος θες απλα κατι να βαζεις πανω στο δερμα σου και να ελπιζεις στη μεγαλοχαρη πανε σε nivea. Ps. μην δω τωρα κανεναν να αρχιζει να γραφει για τη νεα λεξη "πανε" http://www.gmcollin.com/en/index.php
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αξιοοοοοος! μονο αυτο εχω να πω. επιτελους ενας αντρας που καταλαβενει την αξια των καλλυντικων και την διαφορα ποιοτητας που αντικατοπτριζει η τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα