Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι 1000 ευρώ ρε συ?? Μέχρι 15-20 ευρώ το πολύ... Είπαμε...

Και οι συγκεκριμμένες είναι πολύ γυναικείες La mer και sheishedo (πως λέγεται) νομιζω είναι πανάκριβες και οι δύο και τις βρίσκεις μόνο σε μαγαζιά με καλλυντικά.

Δημοσ.

"ενυδατίζουν", αμέ.

υπαρχει και μια περιπτωση εαν βαλεις πολυ να σε αδυνατισουν κιολας...

αλλα εισαι στο μεταιχμιο.

Δημοσ.

υπαρχει και μια περιπτωση εαν βαλεις πολυ να σε αδυνατισουν κιολας...

αλλα εισαι στο μεταιχμιο.

βρίσκω τη νέα λέξη πραγματικά τέλεια!

μπράβο παιδιά!

αντρέα μήν το βάζεις κάτω με τους τόνους που παλεύεις :wub:

Δημοσ.

Παιδιά οι ενυδατικές κρέμες θεωρούνται πιο ήπιες από τις κρέμες σύσφιξης/αντιγήρασνης; Θεωρείται υπερβολή (ή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα) η χρήση κρέμας σύσφιξης σε ηλικία κάτω των 25??

Δημοσ.

Παιδιά οι ενυδατικές κρέμες θεωρούνται πιο ήπιες από τις κρέμες σύσφιξης/αντιγήρασνης; Θεωρείται υπερβολή (ή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα) η χρήση κρέμας σύσφιξης σε ηλικία κάτω των 25??

το άν θεωρείται υπερβολή απο ορισμένους/νες δεν θα έπρεπε να σε απασχολει, ο καθένας είναι ελέφθερος να περιπιείτε τον εαυτο του οπως αυτος νομίζει. τώρα για τα προβλήματα που αναφέρεις πολύ αμφιβάλω γιατι κανουν την αντίθετη δουλεια , δηλαδή διορθόνουν τα προβλήματα της επιδερμίδας και ακομα και αν είσαι 20 χρονων κάποια που δεν ειναι ακόμα εμφανοί θα υπάρχουν σιγουρα.

Δημοσ.

Εσυ δεν ηθελες να πας στην Αφρικη? Εκει τι εχουν για ενυδατικη?

λασπόλουτρα :P

Δημοσ.

Κοιτάτε,εγώ πρότεινα αυτά τα supplements.Διαβάσετε reviews.Δεύτερο εγώ πιστεύω μια καλή αντιγήρανσης έστω και αν είσια κάτω των 25.Η γνώμη μου.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω φιλε χρησιμοποιω την σειρα first wrinkles της Collins και το προσωπο μου το εχει κανει λες και ειναι μωρου. Αφου οι γυναικες παθαινουν πλακα. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει το δερμα αλλα και μια καλη κρεμα ειναι οτι πρεπει. Σκαω ομως αρκετο χρημα, ισως και παραπανω απο la mer. Την κρεμα δεν θα την βρεις σε σουπερμαρκετ παρα μονο σε ινστιτουτα ομορφιας και πιθανως σε φαρμακεια (αλλα εκει θα ειναι φωτια, λογω ...φαρμακειου!).

αν θες κατι πιο βασικο πανε σε clarins ή clinique

αν θες κατι πολυ βασικο πανε σε κορρε ή dove

αν τελος θες απλα κατι να βαζεις πανω στο δερμα σου και να ελπιζεις στη μεγαλοχαρη πανε σε nivea.

Ps. μην δω τωρα κανεναν να αρχιζει να γραφει για τη νεα λεξη "πανε" :devil:

http://www.gmcollin.com/en/index.php

Δημοσ.

αξιοοοοοος! μονο αυτο εχω να πω. επιτελους ενας αντρας που καταλαβενει την αξια των καλλυντικων και την διαφορα ποιοτητας που αντικατοπτριζει η τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...