Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση ραμ....

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα εκμεταλευτω στο επακρο αυτα τα 60gb που μου προσφερει ο δισκος (τι θα βαλω μεσα);

Αυτο της υπογραφης μου εχω.

Ο ssd προσφέρει ταχύτητα ... δεν είναι για αποθήκευση αρχείων !

Στον ssd βάζεις το λειτουργικό (64ΒΙΤ) και τα προγράμματα , τα υπόλοιπα αρχεία σου τα βάζεις στον μηχανικό (αποθήκη)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, βασικα εννοουσα τι αλλο εκτος απο το λειτουργικο.. Καλα, δεν θα επαιρνα 60gb δισκο με 120 ευρω για αποθηκευση, με το 1/4 των χρηματων παιρνω 10πλασιας χωρητικοτητας Hdd.

To θεμα ειναι η ταχυτητα.

Οπως γραφεις πιο πανω θα παω μονο για αγορα του SSD και μετα βλεπουμε. Μαζι με τα 64BIT θα παθω ζημιες!! :mrgreen:

Δημοσ.

Στον ssd καλυτέρα είναι να μην κάνουμε ούτε τα downloads μας γιατί κάνει αρκετές έγραφες και έτσι μειώνεται ο χρόνος ζωής του.

Στον ssd όπως είπε και ο terry θα βάλεις μόνο λειτουργικό και κάποια προγράμματα που θα θέλεις να τρέχουν γρήγορα

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι μη πεταξω αδικα τα λεφτα μου...

οταν η χρηση που κανω στο πισι ειναι να βλεπω mkv αρχεια bluray ταινιες 1080ρ και να χαζευω στο ιντερνετ και να ακουω μουσικη. οπου και τα 3 τα κανω απροβληματιστα...

θα δω διαφορα σε κατι αν απο 2GB RAM παω σε 4?

Δημοσ.

Όπως είπε και ο terry το pc σου θα είναι ποιο άνετο και θα μπορείς να βάλεις και 64bit που τα προγράμματα τρέχουν ποιο γρήγορα .

Γενικά για την χρήση που το θέλεις με τα 2gb μια χαρά θα είσαι

Δημοσ.

Ο λογος που δεν εβαλα 64βιτ win7 ειναι οτι ακουσα οτι δεν υποστηριζουν ολα τα προγραμματα 64bit.

Ισχυει ακομα αυτο ή πλεον ειναι ολα και 64bit?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm και θελω να κανω μια ανβαθμιση την ραμ απο τα 4 στα 6.απο οτι βλεπω στις οδγιες μου λεει που ειναι η ραμ.το μονο που χρειαζεται ειναι να το κλεισω και να βγαλω την ραμ και να βαλω την καινουρια η θελει μια πιο περιπλοκη διαδικασια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...