insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 doesnt happen. Ο βύρωνας δεν είναι συγκρίσιμος με την Καλλιθέα.
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 1) Καλλιθέα. Ειναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στην Ελλάδα συμφωνα με την προσφατη δημοσκόπηση. Εχω ενα δυάρι εκεί στο οποίο θα μπορούσα να μένω αλλα το νοικίασα και εφυγα. Δεν φταίει τόσο η Καλλιθέα αλλα το γεγονός πως ειχα βαρεθεί το πηξιμο στο κέντρο. Γενικά εχει τα τυχερά της (ληστείες, διαρηξεις κτλ) και θέλει προσοχή. Στα θετικά ειναι η πολυ μεγάλη αγορά, η κίνηση χειμώνα καλοκαίρι και οι καφετέριες, μπαρ κτλ που ειναι αρκετα. Επίσης εχει καλές συγκοινωνίες. Το παρκάρισμα θέλει ειδική τελετή στον Μανιτού για ευρεση θεσης. (εχει ηλεκτρικό, λεωφορεία Καφετεριες κ μπαρ δεν εχει τοσα πολλα. Επισης μαλλον την μπερδευεις με την κυψελη, αυτη ειναι η πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη. Απο εγκληματικοτητα Καλλιθεα ειναι αρκετα ηπια.
washcloud Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 doesnt happen. Ο βύρωνας δεν είναι συγκρίσιμος με την Καλλιθέα. Έτσι μπράβο. Αντρικές κουβέντες.
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Βυρωνας με καλλιθεα δεν εχουν κ μεγαλη διαφορα παντως. Γενικα οι περισσοτερες περιοχες της αθηνας δεν εχουν τρομερες διαφορες (εκτος αν μιλαμε για βορεια και νοτια προαστια). Για δυτικα και πειραια οι διαφορες δεν ειναι πολυ μεγαλες. πχ περιστερι,ιλιον,αιγαλεω,πετρουπολη,νικαια,κορυδαλλος,καλλιθεα,νεα σμυρνη κλπ
Dark_Duck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καφετεριες κ μπαρ δεν εχει τοσα πολλα. Επισης μαλλον την μπερδευεις με την κυψελη, αυτη ειναι η πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη. Απο εγκληματικοτητα Καλλιθεα ειναι αρκετα ηπια. Ειναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στην Ελλάδα συμφωνα με την προσφατη δημοσκόπηση, μετρώντας αριθμό ανθρώπων ανα τετραγωνικα βγαίνει πρώτη. Ναι η εγκληματικότητα ειναι ήπια... πρωτα μαχαίρι μετά καλαζνικοφ... ενώ κεντρο παει πρωτα καλασζικοφ μετα μαχαίρι. Οσο για τον Βυρωνα να πω πως ειναι μια καλλιθέα στο κάπως καλυτερο?
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ειναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στην Ελλάδα συμφωνα με την προσφατη δημοσκόπηση, μετρώντας αριθμό ανθρώπων ανα τετραγωνικα βγαίνει πρώτη. Ναι η εγκληματικότητα ειναι ήπια... πρωτα μαχαίρι μετά καλαζνικοφ... ενώ κεντρο παει πρωτα καλασζικοφ μετα μαχαίρι. Τι να σου πω εχω φιλους/φιλες καλλιθεα (κοντα στην παντειο) και εχω κυκλοφορησει λιγο εκει τριγυρω, καθως και στις περιοχες κοντα στον ηλεκτρικο, κομπλε ηταν.
Dark_Duck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τι να σου πω εχω φιλους/φιλες καλλιθεα (κοντα στην παντειο) και εχω κυκλοφορησει λιγο εκει τριγυρω, καθως και στις περιοχες κοντα στον ηλεκτρικο, κομπλε ηταν. Ναι εκει που πηγες ειναι καλά για μπες στα στενα της Δαβάκη νυχτα να δεις τι παίζει .
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αυτό το πράγμα να βγάζουμε συμπέρασμα σύμφωνα με τι (δεν) έχει συμβεί σε εμάς, είναι classic πλέον.
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αυτό το πράγμα να βγάζουμε συμπέρασμα σύμφωνα με τι (δεν) έχει συμβεί σε εμάς, είναι classic πλέον. Ε κοιτα αν μενω σε εναν δημο 23 χρονια και δεν εχει συμβει τπτ σοβαρα σε μενα ή σε φίλους, κατι λεει
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τότε αν κάποιος στον οποίο έχουν συμβεί κανα-δυο φορές και έρθει να μας το πει, πάλι κάτι λέει. Ποια άποψη να ενστερνιστούμε απ' τις δύο;
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τότε αν κάποιος στον οποίο έχουν συμβεί κανα-δυο φορές και έρθει να μας το πει, πάλι κάτι λέει. Ποια άποψη να ενστερνιστούμε απ' τις δύο; Λεγεται 'συνισταμενη'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.