Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για περιοχή της Αθήνας

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα κλείσω στην κάτω Ηλιούπολη στα όρια με τον Υμηττό. Όμορφη περιοχή.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περναει λεωφορειο νομιζω (Α4?) απο κει για Αγ.Δημητριο. Αν ναι εισαι σχετικα καλα, εγω εχω ενα φιλο λιγο πιο περα, Ανω Γλυφαδα/ Τερψιθεα

Δημοσ.

+1

Αιγαλεω και σε 5 λεπτα (με το ρολοι) εισαι με μετρο μοναστηρακι, σε 7-8 συνταγμα

4χρόνια αιγάλεω φοιτητής και είμαι κομπλέ σε όλα...

Στο Αιγάλεω (μάλλον λόγω φοιτητών) τα ενοίκια είναι σχετικά τσιμπημένα πάντως.

πιστεύω πως υπάρχουν πολλά ελεύθερα σπίτια ειδικά αυτή την εποχή.

Δημοσ.

Εννοείς κοντά στο ΜΕΤΡΟ του Αγίου Δημητρίου ε;

Πιο κοντά στο μετρό της Δάφνης παρά στο μετρό του Αγ. Δημητρίου. Από ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχει ζωή η περιοχή διότι είδα αρκετές καφετέριες αλλά και ωραία αγορά. Επίσης μου φάνηκε ότι δεν πρέπει να είναι και τόσο επικίνδυνη.

Δημοσ.

Πιο κοντά στο μετρό της Δάφνης παρά στο μετρό του Αγ. Δημητρίου. Από ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχει ζωή η περιοχή διότι είδα αρκετές καφετέριες αλλά και ωραία αγορά. Επίσης μου φάνηκε ότι δεν πρέπει να είναι και τόσο επικίνδυνη.

Μια χαρά περιοχή είναι, εξαιρετική θα έλεγα. Good choice :)

Δημοσ.

Ξέρει κανένας ποτε ανοιγει ο νέος σταθμός του μετρό στην Ηλιούπολη;

πλακα με κάνεις?? εγώ απο το 2008 περιμένω :P

Από ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχει ζωή η περιοχή διότι είδα αρκετές καφετέριες αλλά και ωραία αγορά. Επίσης μου φάνηκε ότι δεν πρέπει να είναι και τόσο επικίνδυνη.

ναι είμαστε ωραία αγόρια τι να κάνουμε... :rolleyes: :-D

Δημοσ.

Επειδη μενω εκει κοντα, στο μετρο Δαφνης, δεν εχει εγκληματικοτητα, ειναι πιο πολυ σαν γειτονια, και απο εμενα ειναι 5 λεπτα και το ΑΤ της Δαφνης. Για αυτο εχει και πολλες τραπεζες εκει τριγυρω :lol:

Δημοσ.

A εχω συγγενεις εκει (Βυρωνα προς Υμηττο), και δεν εχετε και μετρο, οποτε τι να το κανω? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...