Coddoc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Καλησπερα, Εχω ενα usb stick της cosmote και θελω ενα router για να μπορεσω να το μοιρασω ασυρματα.Ξερει κανεις καποιο καλο routeraki που να ειναι δοκιμασμενο και να δουλευει με το stick της cosmote? Ευχαριστω πολυ.
balantis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το πήρα την Παρασκευή στα χέρια μου TL-MR3220 Μόλις πάω Χαλκιδική ΣΚ θα το δοκιμάσω σίγουρα σε στικάκι ΤΙΜ και θα σου απαντήσω αν μπορείς να περιμένεις μια εβδομάδα. Όσο αφορά το κομμάτι της Cosmote δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα, το θέμα είναι να μπορεί να κανει routing το 3G σε WiFi. Είναι τα μόνα που βρήκα που μπορούν να δεχτούν 3G usb stick
balantis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δουλεύει άψογα. Απλά ρίξε μια ματιά αν υποστηρίζεται το 3G USB modem σου.
citakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Όπως ανέφερε και ο balantis πρεπει όποιο router και να επιλέξεις να ελέγξεις αν υποστηρίζει το usb modem που σου έδωσε η Cosmote. Ένα ρούτερ με την μεγαλύτερη λίστα συμβατότητας που έχω συναντήσει είναι το WBR-6800. Επίσης καλό αλλά ακριβό και με μικρή συμβατότητα είναι το Draytek 2820n αλλά και το Air3g. Αν δεν μπορείς να βρεις άκρη πες μας το μοντέλο από το στικάκι σου και θα βρεθεί κάποιο συμβατό ρούτερ.
billkolias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Draytek Vigor 2710 άψογο χχαχαχαχα τι λες???
Coddoc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Λοιπον το στικακι ειναι το ΖΤΕ που δινει η Cosmote.Το ρουτερακι το θελω να ειναι σχετικα αξιοπιστο (γιατι θα χρησιμοποιηθει σε επαγγελματικο χωρο),να εχει μια καλυψη 10-20 μετρων αν γινεται.Αυτα γενικα.
balantis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Απο θέμα αξιοπιστίας δεν ξέρω να σου πω, σε κανά δίμηνο που θα τελεοωσουν οι διακοπες και σταματήσει να παίζει θα σου πω, εντυπώσεις. Όσο αφορά την εμβέλεια Έχει μια omni 5dbi οπότε η απόσταση που θέλεις να εκπέμπει είναι μια χαρα. Επίσης πριν συνδεθεις θα πρέπει να βρεις το dial number & ΑΡΝ της Cosmote Γιατί δεν έχουν τις ρυθμίσεις για τα ελληνικά δίκτυα. Λογικά το dial number είναι το ίδιο σε όλες τις εταιρείες *99# το ΑΡΝ δεν το ξέρω. Το πιο ωραίο είναι ότι σου δείχνει το signal strength του 3G οπότε βρίσκεις το καλύτερο σημείο και Είσαι Άρχοντας. Αυτά απο εμένα. Αν θες κάποια άλλη διευκρίνηση πες μου. ΖΤΕ μοντέλο;;
billkolias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 ? Τι εννοεις? νομιζω δν κανει γιαυτην την δουλειεα
balantis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 νομιζω δν κανει γιαυτην την δουλειεα Το usb έχει πολλαπλή λειτουργία (NAS facility, printer, 3G). Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως είναι πανάκριβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.